איך אני מתחיל איתה ?

Full Of Holes

New member
תודה../images/Emo9.gif

אהה ושכחתי להגיד שאני בכיתה ח'.... אז שהוא יותר גדול ממני.. ואני דלוקה עליו כבר איזה חצי שנה..

אוקה

New member
חשוב מאוד!!!

לא לשלוח חברה כי יש כאלה שגונבות את ההצגה, כמו שקרה לי... פשוט ללכת לבד!

הבלרינה

New member
פשוט תבוא אליה ישר!

גם לי יש מין בעיה כזאת, עם מישהו שיש כל הזמן מבטים, ובגלל שמושכים את זה כ"כ הרבה ,אז קודם כל ככל שהזמן עובר ככה יותר קשה לגשת למישהו ודבר שני זה גורם לך להתחיל לחשוב אולי דימיינת את כל זה וזה ממש מזיק לדימוי העצמי! אז בהצלחה..!!!

n u l i t

New member
אתה שמיניסט!?!?../images/Emo163.gifאתה שווה?!?!!!

ברור שילדה בכיתה ט' תרצה לצאת איתך... היא בטח נמצאת באותו מצב כמוך. בוהה בך בהפסקות מבלי שתרגיש... מתלחששת... מתה לגשת וחוששת. אחי, לך על זה הצלחה מובטחת.

ביאטה

New member
תתקשר אליה הבייתה...

ותגיד לה, אני זה וזה משמינית והשיחה כבר תתפתח . . . ומשם זה כבר עניין של ספונטניות ! ! ! בהצלחה חמוד !

לדעתי תחזר אחריה בנות אוהבות

את זה... תברר עלייה פרטים ע"י חברים וכל מיני אולי חברות שלה או ילדות מהשכבה שלה ותגיד להם שישאלו אותה אם היא מסכימה לתת לך את הטלפון שלה. ואז תדברו בטלפון ותראו לאן הקשר מתגלגל...

או שתדבר במשפטים מדליקים כאלה כאילו

אתם מכירים כבר דרך ה"שיחה" עם המבטים.. תגיד לה משהו כמו: "הגיע הזמן שנדבר גם במילים את לא חושבת?" אם הייתי במקומה הייתי מתעלפת... ואז תפת שיחה.

מושיקק

New member
עצה לחיים

מה המצב גבר? קודם כל יש לי הרבה דברים לספר על עצמי שקשורים למקרה שלך אבל אני לא יתחיל עכשיו לבלבל לך ת'מוח הרבה אז בקיצור: שמע,,, אני בן 17 ויש לי חברה בת 15,5 לפני שהיינו חברים לא ידעתי מה לעשות וזה ו,,, כמעט כמו המקרה שלך ו,,, בקיצור מה שאני מציע לך זה,,, את הדוגרי: או שתלך על זה ומהר או שבכלל לא, זה לא מהר בכלל וזה לדעתי הדרך הכי טובה,,, יש לך איזו בעיה אני ב[email protected] סבבה? יאללה ביי

raall

New member
פיתרון מהיר ויעיל

פשוט מאוד תשלח לה SMS ותכתוב בו כך: בפעם הבאה שהמבטים שלני יפגשו, אני רוצה שזה ימשך יותר זמן. ככה תדע אם היא בכלל שמה עליך ואם היא בכלל יודעת שזה אתה (אתה לא חייב להשאיר את המספר שלך ב SMS), ואם לא אז מקסימום לא הפסדת שום דבר, רק ניסית, והיא בכלל לא תדע שזה אתה.

למעלה