איך אני משיג קשר?

תודה

אין מצב שאני יימשך לזה כי זה מגעיל אותי מבחינת משיכה לגוף מהסוגים שציינת. מה שאתה אומר בעצם שכאן אין מצב הא? אתה צודק שזה הודעה בתולית, זו הגדרה טובה, אך אמרתי בדיוק מה אני חושב... תודה שוב!

DannyDinn

New member
אולי יש סיכוי, אל תתיאש

אתה גם יכול לפרסם בלוח ההיכרות של הפורום... אני חושב שהיו אנשים שהכירו דרך הפורום, כך שיש מצב, העיקר זה לנסות, כי אם לא מנסים - שום דבר לא יקרה... בהצלחה

בקיצור

אני יודע שאני מדבר כמו חדש בקטע של פורומים ובאמת אני כזה. אני מחפש שנים בחור צעיר עד 25 שיהיה רזה רזה בהיר וחלק לקשר טוב בלי סקס והלוואי שיהיה גם עם עיניים בהירות. אם אתה כזה פנה אליי. ותזכור שאני לא רוצה שום סקס בכל צורה. לפרטים עמוקים יותר דברו במסרים...

לדעתי דווקא המבוגרים הם המיעוט כאן...

יש הרבה צעירים, חלקם מן הסתם נתפסו לפני שהגעת, חלקם עסוקים בעיסוקיהם ולא מוצאים זמן פנוי (?) וחלקם איתנו כאן אבל הם סמויים, קוראים ולא מגיבים. יחד עם זאת הרשה לאחל שתצליח למצוא את שאהבה נפשך, באחד שיעמוד במשאלותיך ותזכה לבלות איתו בנעימים...

mendy770

New member
אולי לא מתייחסים מהסיבה

שאין כאן בן 25 שיהיה רזה רזה בהיר וחלק לקשר טוב בלי סקס אה נזכרתי יש את מרי שהוא בן 25 אבל הוא כהה (תהיה מוכן להתפשר על כך ) ויש גם את טוהר שהוא גם בן 25 ובהיר וחלק אבל אין מצב שהוא יוצא איתך ללא סקס (תהיה מוכן להתפשר ?) אולי תתפשר על אביאל הוא אמנם לא בן 25 אבל סורג מעולה (יסרוג לך כיפה עם דגל גאווה) סתם...יסלחו לי מרי וטוהר ואביאל(זה היה בצחוק) בכלל אופ האופטימי תמשיך לכתוב הודעות בסיגנון הנ"ל זה נותן לנו חומר מעניין והופך את הפורום למשהו יותר קליל עם הומור

מנדי, אהבתי וצחקתי

אכן הומור קליל, אבל הבחור מחפש משהו כלבבו, ולוואי ויצא סוף סוף את בחיר לבו

kolkuli1

New member
יש לי פטרון בשבילך!

אני ממש מבין אותך, אני בחור דתי לאומי ואני לגמרי מבין אותך. אני גם מסכים עם מה שאתה מבקש, וגם אני לא הצלחתי למצוא מישהו מתאים עם ה"כלים שיש לי" אם אני יהיה מדוייק זה "מסוכן מידי" נכון? שמע אני ממש בעיניין שניצור קשר אחד עם השני. כתובת שלי היא [email protected] אגב שלח לי מאיפה אתה בארץ ובן כמה אתה. ביייי

למעלה