איך אני משיג קשר?

איך אני משיג קשר?

היי אני בחור חרדי חדש כאן, סגנון פתוח, אחד מהסוג של יראת שמיים עם ראש פתוח, אני משתדל לדקדק במצוות אך עם זאת רואה הישרדות... בציבור החרדי זה לא נשמע כל כך, קשה לשמור על איזון ואני חושב שהצלחתי. לענייננו אני לא חושב לעולם להיות עם גבר ביחסים ממש אבל אני חולם - ואני אומר את זה פתוח- אני חולם שיהיה לי חבר דתי לאומי אשכנזי רזה חמוד, למה? כי מאוד אוהב ובהדגשה על מאוד, את הסגנון הזה, גם חיצונית וגם פנימית. הייתי רוצה להכיר אחד כזה שאני יוכל ללטף ושהוא ירצה את זה ויהנה מזה בלי להגיע ל``עבירות`` נקרא לזה כך. אבל הבעיה שאני מנסה שנים בכלים שיש לי ואני לא יודע איך לעשות זאת כי בצאט ובפורום קשה מאוד לדעת עד כמה הבחור בצד השני אמיתי. בקיצור אני לא יחפור מקווה שהבנתם ויש לכם עצה מה עושים?

mendy770

New member
הבנתי למה אתה לא מוצא חבר והנה הפיתרון

לא מצאת עד היום חבר כי אתה לא מחפש במקום הנכון ובפורום הנכון חפש בפורום: דתיים לאומיים אשכנזים רזים וחמודים שאוהבים להתחבק מבלי להגיע ל``עבירות`` שם בטוח תמצא את מבוקשך לא יודע איך לשים לינק כאן אבל תמצא את הפורום מהדף הראשי של תפוז בהצלחה ותעדכן אותנו אם מצאת משהו

מנדי היקר תעזור לבחור...

למצוא את מבוקשו, יש בטח מלא כאלה חבדניקים שירצו רק ללטף ללא 'עבירות' הבחור רוצה להגיע לגן עדן אחרי 120...חחחחחח

Nחמן

New member
אופטימי יקר!

ברוך הבא לפורומנו! למרות כינויך אתה נשמע לא כל כך אופטימי... כבר כתב לך מנדי, שאתה מחפש חיה, שאיננה קיימת. גם דתי-לאומי, גם אשכנזי, גם רזה, גם חמוד, גם הומו, שירצה, אבל... שלא יעשה את זה... (זאת עבירה). יש כאלה, שיאמרו לך, שעצם העלאת הדברים הוא עבירה. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? אינני מוסמך להשיב בשם ההלכה, מה מותר ומה אסור, אבל יש סבירות גבוהה להניח, שאם אתה נמצא כאן, אתה במצוקה כלשהי, ואת זה לא פותרים במסגרת ההלכה אלא "ורפא ירפא". עוד משהו: דתי-לאומי, רזה וחמוד אני עוד מסוגל להבין. אבל למה אשכנזי? המה ראית, שאשכנזים טובים יותר מספרדים? אולי להיפך? יש איזה "חוק" בלתי כתוב בקרב הציבור החרדי, שאם אשכנזי מתחתן עם ספרדייה, מסתכלים עליו ב"עין עקומה" כאילו "פרענקית"; "צ'חצ'חית". אני חייב לומר לך כאשכנזי טהור, שאני עובד עם ציבור מגוון של ספרדים ואשכנזים, מרוקאים ותימנים, חרדים עם דתיים לאומיים ודתיים מול חילוניים (וגם כאן בפורום הם נמצאים) וברבים מהם אני מאוהב אהבת נפש. בין חבריי הספרדים תמצא גם רופאים, עורכי דין, שופטים, רואי חשבון, אנשי היי טק ועוד רבים משכילים ונבונים ויש גם "אפ"מים" (אנשיפ פשוטים מאוד) וכולם חביבים. לא המוצא עושה האדם, כי עם החברה, שהוא חי בה. עם ביטול העדתיות הסיכוים שלך למצוא את מבוקשך גדלו פי שלושה. לא הצלחת? כנראה עליך להציב גבולות ברורים, מה מותר ומה אסור. אני בטוח, שבגילך המבחר הוא עצום.

mendy770

New member
Nחמן דווקא ממך הייתי מצפה שתבין אותו

Nחמן מה איתך ? אתה לא מבין למה הוא רוצה אשכנזי זה הרי ברור !!! תאר לך שהוא רוצה להתחכך עם החבר הדתי לאומי והרזה והבהיר והאשכנזי שלו אך לפתע מתברר שהחבר הוא דתי לאומי רזה ובהיר אך ספרדי ולא רק זה שהחבר ספרדי אלא הוא ממש רעב ורוצה לאכול אורז בפסח !!!(בוא נניח שעכשיו פסח) אך אבוי מה יעשה אופטימי שלנו???? הוא רצה מישהו אשכנזי וקיבל ספרדי אוכל אורז בפסח (ואלי גם אוכל קשיו או בוטנים רחמנא ליצלן ,תצלנה אוזנינו הכשרות מלשמוע וחורבן על בני בתינו) וע"כ הוא מחפש להדר במצווה ולמצוא חבר אשכנזי שיוכל להתייחד במחיצתו גם בפסח Nחמן עכשיו אתה מבין אותו ?

Nחמן

New member
../images/Emo6.gif אתה חמוד

אבל האם לא למדנו "אל תדין את חברך עד שתגיע למקומו"? אתה חי בקרב חסידות חב"ד, שפועלת בכל המישורים ואיננה מבדילה בין הצבעים. הבחור יוצא בית כזה, שכנראה כל "שחור" הוא "פרענק". הוא לא אשם בזה. לכן צריך לפתוח לו ולהסביר לו יפה, מה ההבדל, ושכיום למזלנו אין "פרענקים" ואין "שחורים. כולנו אחים.

חברה תרגעו

תודה על תגובותיכם! אני לא התכוונתי דווקא אשכנזי, התכוונתי בהיר. ודתי לאומי זה משהו שאני רוצה כי הם עולם שונה משלי ועם זאת מבינים את הראש של דתי. אני לא רוצה להגיע לעבירות וחבל שאתם לא מבינים שזה אפשרי. מאוד אפשרי. לא חייבים להגיע לזה! ומנדי, אחרי שקראתי את כל הפוסטים שלך, ציפיתי ממך ליותר.... תודה בינתיים שוב לכולם! /tapuzforum/images/emo9.gif

שיהיה לך בהצלחה רבה...

ואגב הלטיפה היא רק תחילת הדרך... מניסיון אחי. נקווה שהקב"ה לא יביאך ולא יביאנו לידי ניסיון וללא לידי ביזיון... תישאר איתנו. קבל ממני:

מניסיון

הצלחתי כבר כמה וכמה פעמים רק לטיפות, צריך לדעת לשים גבולות. אדם עם יראת שמיים אמיתית למרות שהוא `` מודרני `` יכול לשמור על עצמו. ואגב., אתה הגבת הכי נורמלי...

תודה אחי הצעיר...

בכל אני די מבוגר כאן בין החבר'ה הצעירים והמקסימים (יש לי נפש צעירה). הלוואי ואוכל לשים לעצמי גבולות, לאחר הנפילוצת בעת האחורנה. יראת שמיים נתונה בידינו, כמו שנאמר: הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים. ולוואי ותצליח בדרכך... ואנחנו נצליח יחד איתך...

mendy770

New member
חבר'ה גם אני החלטתי לחפש חבר (כנסו)

וזה מה שאני מחפש : 1) מישהו בסביבות גילאים 42 עד 43 מקסימום (זה הגילאים שעושים לי את זה) 2) שיהיה רזה מאוד (מהטיפוסים השחיפים שמתעופפים ברוח ,מה לעשות זה מושך אותי) 3)שיהיה חמוד 4)כהה עד כהה מאוד עם גוון נוטה למוקה 5) עניים בצבע חום בלבד (כל צבע אחר לא יתקבל כי על זה אני ממש לא מוכן להתפשר) 6)שיהיה דתי שומרוני בלבד (לא חרדי ולא דתי לאומי רק שומרוני) 7)בעל זקן ג'ינג'י ממוצע (לא ארוך ולא קצר מידי) 8)שיהיו לא נמשים על הלחיים ועל המצח !!! (זה מאוד חשוב לי ועל זה אני גם לא מתפשר) 9)שהיה בגובה 173 ס,מ עד גובה 174 ס"מ (לא יותר ולא פחות ) 10)בעל חוש הומור אך לא יותר מידי 11) שההורים שלו יהיו יוצאי ארצות בלטיות בלבד 12)שיהיה עם שיער ג'ינג'י(אם יש לו 2 שערות שחורות אז הוא פסול מבחינתי) 13) שלא עלה עליו עול (אם עלה עליו עול אז הוא גם פסול) בקיצור כל מי שעולה על התיאור הנ"ל מוזמן לשלוח לי מסר אישי ואלי יצא בנינו משהו (כל השאר שלא מתאימים פשוט לא יענו אז חבל לכם לבזבז את הזמן)

מה הכוונה

שלא עלה עליו עול? זה בחור עול ימים?? זאת אומרת שהעול ימים לא עלה עליו?? מה?

איזו תמימות צדיק...

ואלה תולדות אופ אופטימי , אופ אופטימי איש צדיק תמים היה בדורותיו...

מנדי - אני ממש לא עומד בקריטריונים...

טוהר - סעיף 13 בקריטריון של מנדי שייך לפרשת השבוע שלך, תן צעקת געוואלד... בימים כאלה חמים ולוהטים, מנדי משעשע ומשתעשע איתנו. אתה חמוד אתה...מנדי

אני בטוח

שיש כזה מושג שאדם רוצה סוג מסויים של חברים גם מבחינה חיצונית. יש מישהו שחולק עליי??

Nחמן

New member
קבל הכל בפרופורציות

אין לי ספק, שכולם מייחלים להצלחתך. לא עשית רע לאיש וזכותך לבקש את אשר תבקש. פעם כתבתי שיר בשם "מחפשים" (מישהו יכול למצוא לי אותו?...)ומאז אני ממשיך לחפש... ולחפש... אז בוא נחפש ביחד. אולי אמצא אני את שלך ואתה את שלי... זה יהיה רעיון נפלא!

DannyDinn

New member
הי אופטימי

ברוך בואך בצל קורתנו הרופפת... הרבה פעמים יש פה סימפטומים של בדיחות וציניות באויר על סמך הודעות "בתולות" של מבקרים חדשים, שאח"כ מקפלים רגלים ויוצאים מפה מהר, אז אל תקח אותם ללב יותר מדי... יש את העולם האמיתי ויש את הוירטואלי, ופה יש מהכל... את החיפוש שלך תצטרך לעבור בעולם האמיתי, ושם בכדי למצוא את מה שאתה מחפש סביר להניח שתעבור כמה וכמה אופציות... ואולי בדרך תגלה שאתה גם נמשך לכהים שמנים ואולי אפילו שעירים...
פה כל מה שתמצא זה ניקים ועולמות וירטואלים. אבל תחזור, עושים פה חיים.....

למעלה