איך אני לומד עברית?

S a D

New member
איך אני לומד עברית?

שלום אני מתכוון לעשות פסיכומטרי עוד 3 שנים בערך אני מצויין באנגלית (אוצר מילים ענק) אני חושב שאני טוב מאוד במתימטיקה מה שאני חושב שיפיל אותי זה עברית אני בור בעברית (לא קראתי הרבה). המטרה שלי זה לשנות את זה ובתוך 3 שנים להיות מצויין בעברית ואז אני גם אקבל ציון מצויין בפסיכומטרי. השאלה איך אני עושה את זה בחוכמה. התחלתי לקרוא הרבה ספרים לקרוא הרבה עיתונים. כל פעם שאני רואה מילה שאני לא מכיר ישר אני פותח בבילון או מילון. האם אני בדרך הנכונה או שאני עם הראש בקיר? למישהו יש שיטה יותר טובה ואם נראה לכם ש3 שנים זה מספיק?

amitdd

New member
3 שנים זה לא מספיק.

תנסה לדחות את המבחן בשנה-שנתיים. אני לא יודע אם אתה עדיין יכול, תתקשר למרכז הארצי מקסימום תשלם קנס קטן. ובנימה רצינית יותר: אתה נורמאלי?! אתה באמת הולך ללמוד 3 שנים בשביל ארבע (כן ארבע!) שאלות במבחן מסכן? תמשיך לקרוא ספרים. אתה רק תרוויח מזה. אבל בשנתיים ו8-9 חודשים הקרובים אל תחשוב על פסיכומטרי.

גג23

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כל כך מקווה שזו הייתה בדיחה !!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד, באיזה כיתה אתה בכלל??? ואיך לעזאעל את חושב על הפסיכומטרי שתעשה עוד 3 שנים??? אני ממש מצטער להגיד לך, אבל משהו ממש לא בסדר אצלך, אבא שלך מרביץ או משהו, כאילו מה הסיפור??? הקיצר, אל תחשוב אפילו לשנייה על הפסיכומטרי בשנתיים ומשהו השנים הקרובות , רק ח-ו-ד-ש-י-י-ם לפני המבחן תפנה לאיזה מכון שמעביר קורסים , אם תרצה לעשות קורס ואם לא תתחיל לתרגל אפילו רק 3 שבועות לפני המבחן כמוני ותאמין לי, שניגוד למה שהרבה חושבים כאן, גם 3 שבועות זה מספיק בהחלט בשביל להוציא מעל 700.

למעלה