איך אני יכול לדעת?

• פותח הנושא yidan
  • פורסם בתאריך

yidan

New member
איך אני יכול לדעת?

מה הייתי בגיגול הקודם? אני רוצה לעשות כישוף הכי פשוט שיש מישהו יכול לתת לי קישור או שם של כישוף?

yidan

New member
בבקשה תעזרו לי

אני נורא רוצה לדעת מה ייתי בגיגול הקודם.

AngelFromHell

New member
אני מכירה דרך אחת

דרך תקשור אפשר לגלות אבל קודם כל צריך ללמוד לתקשר (ולדעת שהישות שאתה מתקשר איתה אמיתית ולא סתם אומרת דברים) קראתי פעם גם על קלפי פניקס (נראה לי זה השם אני ממש לא בטוחה) שאמורים לגלות את הגלגולים הקודמים.

גם אני שמעתי על זה וראיתי את זה

בוואלה מיסטיקה או בגופ מיסטיקה אני חושב.... אבל צריך להיות ממש מיוחד כדי להגיד לך מי היית בגלגול הקודם ע"י קלפים... דוקטור מייקל נייטון הוא מהפנט מפורסם מאוד שכתב כמה ספרים על נשמות. קיצר הוא מהפנט אנשים ומחזיר אותם לגלגול הקודם שלהם או משהו... תעשו חיפוש בגוגל אני בטוח שתמצאו.. חביב הקסם

AngelFromHell

New member
כן גם אני לא חשבתי שהם עובדים

יש איזה אתר שפעם נכנסתי אליו והוא אמר לכתוב את התאריך לידה ולפי התאריך לידה שלי הוא אומר לי מה הייתי בגלגול הקודם.... זה נראה לי אבל ממש בולשיט כי חברה שלי נולדה באותו תאריך כמו שלי וזה ממש לא הגיוני שהיינו אותו דבר בגלגול הקודם. בקשר להיפנוזה קראתי כל מיני דברים קצת מוזרים שזה לא הכי נכון תמיד נגיד היה איזה פעם אחת שהפנטו מישהי והיא התחילה לתאר חיים של איזה מישהי שהיא חשבה שהיא הייתה בגלגול הקודם בסוף ביררו והסתבר שזאת הייתה שכנה שלה שעברה דירה והייתה עדיין בחיים..... וכל מיני מקרים כאלה

למעלה