איך אני יכולה....

איך אני יכולה....

איך אני יכולה לקדש\לכשף חפץ כל שהוא לכך שהוא יוכל להגן עלי וכאלה דברים (איזה סוג של טקס ואיך הוא מתנהל?...)

L e s t a t

New member
כיצד מקדשים ומכשפים חפץ כלשהו

דבר ראשון, זה פורום - לא צ'אט - את לא יכולה לצפות שחברי הפורום, שלא נמצאים כאן כל הזמן, לענות לך באינסטנט מיד לאחר שכתבת הודעה. לרוב אין הרבה גולשים בו זמנית וגם אם כן, לפעמים יש כאלה שלוקחים את הזמן כדי לנסח תשובה ולענות. עכשיו, בגלל שיותר מדי פעמים הפניתי אנשים עם שאלות לקורס המאגיה הבסיסי במקום לענות להם, אני חושב שכדאי הפעם שאקדיש את הזמן לענות על שאלה בסיסית בפורום. כישוף חפץ בכדי לתת לו תכונות מסויימות כמו הגנה (Empowerment) נעשה בצורה שנשמעת פשוטה אבל יכולה לקחת קצת זמן, במיוחד למכשף זוטר שעוד בשלבי האימונים הראשוניים שלו. זה מתבצע באמצעות דמיון מודרך, את פשוט מדמיינת את החפץ נטען באנרגיה שאת רוצה להעניק לו, חשוב לציין שלא בדיוק מעניקים לו אנרגיה אלא משנים את האנרגיה הקיימת (כך שאם בשלב מסויים את לא מרגישה צורך בקמיע את לא חייבת לזרוק אותו, את יכולה פשוט לשנות את האנרגיה שלו בחזרה למשהו פשוט). התהליך הזה של שינוי האנרגיה של החפץ לא קורה ברגע, ההשאה צריכה לעבוד כך שאת תרגישי שדפוס האנרגיה של החפץ השתנה. אישית, אני ממליץ לעשות זאת במסגרת מדיטציה, זה לא חייב לקחת שעות אבל בחמש שניות דפוס האנרגיה של חפץ מסויים לא ישתנה סתם כך. קידוש חפץ כלשהו, לעומת זאת, זו פעולה שונה בתכליתה. זו פעולה בעלת אופי יותר דתי מאשר מאגי (אם כי גם פעולה דתית היא בעלת אופי מאגי כלשהו, תלוי גם באיזו דת בכל אופן), אולם כאשר מכשף מכין את הכלים שבהם הוא מתכוון להשתמש במאגיה, הוא מקדש את הכלים. פעולת קידוש הכלים לקראת עבודה מאגית נעשית כאשר משיגים את הכלים בפעם הראשונה, למשל - X הכין לעצמו מטה מעץ והוא מקדש אותו לקראת העבודה המאגית שהוא הולך לשמש בה. אחת הסיבות, היותר פסיכולוגיות, לטקסי קידוש כלים היא כדי שנרגיש יותר נוח לעבוד איתם. זה לא מספיק סתם לקנות כלי כלשהו, צריך להרגיש איתו נוח ועל מנת לעשות זאת צריך לטהר אותו מהאנרגיות השליליות שהוא אולי נחשף אליהן והושפע מהן ולשנות את דפוס האנרגיה שלו מכלי רגיל (כלומר, מה שהוא שימש קודם) ולהפוך אותו לכלי מאגי (למה שהוא ישמש מעכשיו). ישנן כל מני שיטות לעשות זאת, אחת השיטות היא לקבור את הכלי באדמה למשך יום או יומיים או לשטוף אותו במי נהר. באופן אישי, אני בחרתי לקדש את הכלים שלי במסגרת טקסית חוץ מלהשתמש בסוג השיטות המוזכר למעלה. במסגרת טקס ההשאה תעבוד על החפץ הרבה יותר טוב. ניתן לראות טקסי קידוש בכל מיני מקומות (ספרי הצללים הוויקאניים, מפתחות שלמה המלך וכו').

L e s t a t

New member
באמת שלא צריך לקשר

פה במאמרים. קשה לפספס, זה הדבר הראשון שעולה...

MoonLady

New member
...

נניח שהקדשתי חפץ בטקס, והוא שירת אותי נאמנה. האם יש צורך לחדש את ההקדשה, או שזה תלוי בתחושה שלי?

L e s t a t

New member
תלוי

אם את מרגישה שהחפץ מיצה את עצמו או שהוא צריך מעין "טעינה מחדש", לכשף אותו שוב מומלץ בהחלט. לעומת זאת, *הקדשת* חפץ לעבודה המאגית היא דבר די חד-פעמי, אני לא מקדש מחדש את הפגיון שלי כל כמה זמן - פעם אחת כדי להפוך אותו מפגיון רגיל לפגיון טקסי. אבל זה הכל תלוי בתחושה שלך, זה שאני לא עושה את זה ולא חושב שיש בזה צורך לא אומר שאין בזה צורך ושזה אסור - אם את מרגישה שזה נחוץ, אז אני ממליץ ללכת עם התחושה הזו ולנסות לראות מה התוצאות.

MoonLady

New member
ממש ממש לא בטוחה. ../images/Emo4.gif

בעיקרון, הקדשתי קריסטל שישמש אותי, וזה היה מין טקס לחיבור אנרגטי- שיגן עליי ויאזן אותי באופן אוטומטי. אבל מה, בגלל שהייתי זקוקה לו הרבה מאוד (באופן מודע או שלא במודע) נדמה לי שמיציתי אותו, ושהוא התרוקן, או יותר גרוע- שהוא מזיק לי עכשיו. טיהור לא מספיק לו, עשיתי את זה כבר כמה פעמים. גם לקשר אותו אליי מחדש לא נחוץ. חשבתי לעשות לחש הגנה, אבל להגן על קריסטל בלחש נשמע לי טיפה מוגזם...
אז אני לא יודעת מה לעשות.
...?

L e s t a t

New member
סימן שמשהו כאן לא היה בסדר

מלכתחילה. בתור התחלה, קריסטלים לא ממש צריכים לעבור כל מני טקסים - הם מגיעים עם תכונות מסויימות, כמו צמחים, כמו שלא צריך לקדש עלה נענע לפני שעושים ממנו תה ככה גם לא צריך לקדש קריסטל כדי שהוא יעשה ככה וככה. למרות שזה אפשרי, לקחת קריסטל שאמור לעשות X ולשנות את דפוס האנרגיה שלו לY. אבל מכיוון שאינני מומחה לקריסטלים - אל תתפסי אותי במילה. בכל אופן, אני ממליץ לחפש חומר על קריסטלים ולמצוא קריסטל אחר בעל התכונות הרצויות.

dopey_wizard

New member
אכן, משהו כאן לא נשמע בסדר

דבר ראשון, כמו שטל אמר, קריסטל מגיע כבר אם התכונות לבד, ואין צורך לכשף אותו בעזרת טקס או משהו מסובך... עכשיו לבעיה.. את אומרת שזה היה טקס לאיזון אנרגטי, הגנה ואיזון.. טוב, דבר ראשון.. איזה קריסטל זה? אולי זה קריסטל שיש לו תכונות חזקות שיש לך בתוכך כגם ככה חזקות וזה גורם עוד יותר לאנטי-איזון, כך שאולי הקריסטל ביכלל לא טוב בשבילך? אם את מרגישה שהוא מזיק לך... גםלי פעם קרא.. שממש הרגשתי נזק מהקריסטל.. בדרך-כלל אני מרגיש קצת חוסר אנרגיה, או השגת מטרה ואז אני מטהר וטוען שוב באנרגיה.. אני לא מבין איך זה הגיוני שטיהרת אותו כמה פעמים והוא עדיין ספוג שליליות... ואז חשבתי על כמה דברים..: -אולי הדרך בא את מטהרת את הקריסטל לא טובה.. -אמרת שנזקקת לו הרבה מאוד, אז אולי הקריסטל למד לקבל ממך אנרגיה שלילית בטיהור, ואז כאילו את שולחת עליו אנרגיה שלילית.. והוא לא מתנקה... -אולי הקריסטל לא טוב (בשבילך) -אולי הקריסטל נהרס משימוש לא נכון (טיהור בשמש\מים, גרם לו לההרס) טוב, אני לא ממש יכול לעזור לך בלי קצת פרטים... לפחות סוג הקריסטל..?\סוג הבעיה\צורך\מטרה... *עוד משהו.. לקריסטלים יש הרבה מאוד תכונות, אבל בכול זאת כדי שהקריסטל "יעבוד טוב צריך לעשות משהו קטן.. אפשר לתת תכונות, או יותר נכון מטרות.. לקריסטל.. פעם הבעה אל תעשי טקס ותבזבזי זמן וכוח יתר.. הדבר הוא פשוט, נגיד שיש לי הרצאה להרצות.. ואני לא טוב בלדבר\לתקשר וכו'.. אז החלטתי להישתמש באגת בלו-לייס (זו אבן טובה לזה ביגלל שהיא מרגיע מאוד, עוזרת לאנשים להתבטא ולדבר טוב ו"קל יותר, עוזרת להיפתח.. ואפילו יש לה תכונה שמונעת לדבר שטויות, או לא לדבר יותר מדי..) אז לוקחים את האבן, דבר ראשון מטהרים.. אחרי זה אפשר כמה דברים.. אפשר לשים את האבן בידיים ולדמיין את האבן מקבלת אנרגיות של כושר דיבור טוב, ביטחון וכו'.. וגם לדמיין איך היא עוזרת לנו וכול זה.. כאילו להגדיר את השימוש שלה. אפשר גם לקחת את האבן בשני ידיים להיתרכז בה, ולנשוף עליה.. תוך שליחת אנרגיות מהנשיפה, כאילו לדמיין את האנרגיות\הגדרות הנשלחות יוצאות מהגוף שלנו ונספגות באבן.. אפשר לעשות מדיטציה, כך שהאבן ממוקמת ליד ומקבלת אנרגיה מהשמש, ואנחנו תוך מדיטציה ובעזרת אור השמש מגדירים את האבן.. אפשר גם לשים את הידיים באלכסון לאבן, אבל שלא יסתירו את השמש.. זה נקרא תיכנות\הגדרת האבן\קריסטל.. ובמקום לעשות טקס מסובך, עושים את זה.. קל יותר, שימושי יותר.. וטוב יותר.. כמובן שאפשר להפוך את זה לטקס אבל אני לא ממליץ לעשות אתזה כול שני וחמישי, אם זו אבן שאת תענדי על גופך וזו תהיה כאילו האבן "העיקרית" שלך אז כן, טקס מומלץ, ככה ההגדרה תהיה טובה ואז צריך רק לנקות אותה משלילה ולטעון באנרגיות טובות.., גם, לא להגדיר כטקס.. פשוט ללכת למקום טוב ויפה שקשור עלייך, להדליק איזה כמה נרות, לשרוף כמה דברים.. הבייסיק.. כדי להוסיף לאוירה ולאנרגיות כוח. יש לציין שאחרי הגדרת מטרות האבן, אם הטיהור המטרות ירדו, אלה אם כן תעבדו אל האבן ככה במטרה לשמור על לפחות חלק מההגדרה או יותר נכון להגיד: לגרום לאבן להיות שייכת לך. אבן שעונדים או משתמשים בא הרבה רצוי לטהר כול שבוע.. אבל גם ללכת לפי האינטואיציה..

jbu

New member
אני מניח שהשתמשת בקוורז?

כי אותו אפשר לתכנת לכמעט כול דבר שרוצים. נראה לי שמה שקרה הוא שנגמר לקריסטל אנרגיות ומכיוון שאת כבר נמצאת בסביבה עם אנרגיות שליליות (לכן היית זקוקה לקריסטל לאיזון) אז הוא החיף אנרגיות,כדי לחזור על הכישוף פעם בחודש (בליל ירח מלא או מתמלא).

תראי..

קריסטל לא אמור לעורר בעיות כאלו.. ייתכן ואת עשית משהו פסול והחדרת לתוכו אנגיות שליליות. טיהור לא עוזר? תנסי לבצע טקס טיהור שלם +הוספת מתכת הכסף.. את הקריסטל שלי אני קושר לשרשרת כסף ולידה מען דוד...כסף הוא צבע שמאפיין הגנה רוחנית...ומגן דוד.טוב כל אחד והסמל שמתאים לו.. אולי תנסי להשתמש בשלך כמטוטלת מעל מים קדושים או משהו ותוציאי את האנרגיות השליליות שלו..... מקווה שעזרתי...

למעלה