איך אני יוצאת מזה?

מותר לי

New member
כן, אתה צודק ../images/Emo4.gif

זה באמת איכס.....

אם את יכולה, תנהגי איתם בכבוד ואהבה

אם את לא יכולה, אז תשתמשי באחת העיצות שנתנו לך כאן בשרשור חכמים ממני. תהיי כנה איתה, ותגידי לה שאת חילונית, אבל את מכבדת ואוהבת אותה. (הדודה פחות מעניינת.) זאת עלולה להיות פגישה קשה אבל היא תסתיים ובמבט לאחור תרוויחי נקודות בקשר שלך עם המשפחה. אולי היום זה נראה לך לא חשוב, אבל מי יודע, אולי בעוד כמה שנים, את תשמחי שנתת להם הרגשה טובה, אולי? בכל אופן, הרבה הצלחה.

שבי 83

New member
תלוי באופי שלך ומערכת היחסים

שאת רוצה לבנות. אם את רוצה לנתק לאט לאט את הקשר, שלא יבואו כמעט לבקר ולהראות להם שאת עצמאית את יכולה לבחור בעצות דומות ל"מותר לי" ו"אבזץ". אם את רוצה שתרגשנה נוח איתך ולא לפגוע בהן רככי את ההמלצות. מה בחרת בסוף?

חלקיקה

New member
תמצאי את עקב אכילס שלהם..

את הבטן הרכה , הנקודות במהלך השנים כשעוד היית בבית והם עשו טעויות שהם מודעים להם..תלחצי שם חזק זה ירכך אותם... אני עם אבא שלי- בשיחה רצינית איתו כשהוא הבטיח לי פאר והדר אם רק אחזור הביתה- בתשובה, אמרתי לו אבא, תאר לך שאבא שלך היה חילוני ואתה היית חוזר בתשובהומאמין מאד בדרך שבחרת ואבא שלך היה מבקש ממך לא לשמור שבת, יותר מזה הוא היה מציב לך תנאי שאם אתה שומר שבת אתה לא בבית וכ"ו מה היית עושה? מצד אחד זה אבא שלך שגידל אותך ודאג לך ..מצד שני השבת זו האמונה שלך..מה היית עושה?! אמרתי לו כשדמעות בעיניי אבא, אני אוהבת אותך!מאד! אל תגרום לכך שאני ארגיש שאהבה שלך אליי מבוססת ועומדת רק על הדת!

נשמע כמו סיפור של שמואל ארגמן

במיוחד הקטע עם הזעקה בעיניים דומעות. בחיים לא חשבתי שאנשים באמת מדברים ככה,חשבתי שזה מיתוס דוסי שכזה כמו הכומר תדיאו"ש וחבורת ילדי המצוות (או משו כזה).

לא ראית לשמור אמונים?

היא מנסה להוסיף קצת spice לסיפור ותו לא. וזה 'חבורת מצוות' ותו לא.

ותו כן!

חבורת מצוות,לשמור ולעשות! (האמת היא שבפעם הראשונה שמעתי עליהם מחברת פורום נכבדת,היתה לי ילדות דוסית מקופחת ).

בתש1

New member
תתפלא ..

יש אנשים שיורד להם דמעות מהעניים.. גם לי זה קורה לפעמים .

לי זה קורה נון סטופ

מספיק שתשימי לי פרסומת עם ילד + כלב + מבט נוגה, ובום אני בוכה כמו כשהייתי ילדה קטנה. אבל עיני לא דומעות, אני פשוט בוכה. חושי לא נדרכים, פשוט שם לב.

rigoletto111

New member
האמת, לא יודע מה להגיד לך

העיקר שתראי להן שאת מרוצה מהחיים שלך ובטוחה בדרכך ותספרי לנו איך היה בסוף?

אני מארגן מניינים לאמירת תהילים

בכותל ובקבר רחל להצלחת השליחות של שתי הדודות

אנילה1

New member
../images/Emo6.gif אפרופו הכותל. לפני חצי שנה

ביקרתי בו בטיול מהעבודה. 10 שנים לא הייתי בכותל. היה שם איזה כסא וישבתי לצפות בעוברים ושבים. השבים היו הכי מעניינים, כי מסתבר שמשהו השתנה מלפני 10 שנים. השבים לא עוזבים את הכותל בהליכה רגילה, אלא בהליכה לאחור כשפניהם לכותל.
(לא יודעת איך זה אצל הגברים). כשקמתי החלטתי לנסות הליכה לאחור. היה תרגיל מעניין, צחקתי כל הדרך לאוטובוס.
אחר הסבירו לי את הסיבה, אבל אפילו שידעתי הכל נשמע הזוי ומצחיק..

למעלה