איך אני אמורה...

איך אני אמורה...../images/Emo35.gif

איך אני אמורה עכשיו להסתכל לך בעיניים? איך אני אמורה לדבר איתך? איך אני יכולה לספר לך דברים כמו אז? איך אני יכולה בכלל לחשוב על זה... לחשוב על זה שככה בגדת? לחשוב על זה שעוד הלכת וסיפרת... לחשוב שעוד ניסית להפיל את הכל עליי? להוציא אותי אשמה בהכל? הרי אני זאת שבגדו בה... אתה זה שבגדת באמון! אתה זה שהרסת דבר כל כך יפה... ועוד הלכת מכוונת תחילה אליה... דווקא אליה... אתה יודע בדיוק מה אני חושבת... אני לא צריכה מילים בשביל שתבין אותי... רק חבל שעכשיו שום מילה לא יוצאת לי מהפה... רק דמעות... והם לא מפסיקות... אוהבת אותך... חושבת עלייך-איתה! עד שסוף סוף מצאתי אהבה.. עד שסוף סוף מצאתי ביטחון... גיליתי שאפשר לבטוח, שאפשר להאמין... ובלילה אחד של היסחפות אתה הרסת הכל!!! איך אפשר להיות כל כך אנוכי... אפשר לחשוב שאיתי לא היה לך מספיק... למה?! ועוד למה אליה דווקא?! במיוחד בתקופה כל כך מסובכת וקשה... יודע מה אולי בכל זאת הייתי אשמה.. אבל אשמה כלפיי עצמי בלבד! אשמה שככה בטחתי שככה סמכתי.. אשמה שנתתי לעצמי ככה להיסחף.. שוב פעם להיות תלויה באוויר... נאחזת רק בך... ואתה, כמו רוצח רצחת בי את טיפת האמון שנותרה... את טיפת הרצון לאהוב, הרצון להרגיש נאהבת... מקווה שיהיה לך טוב... כי לי זה עוד יקח הרבה זמן... אם בכלל...

ה מוזה

New member
את לא אשמה שאהבת

שפתחת את ליבך ואהבת ..והנחת את הדבר הכל כך שביר הזה שנקרא אמון בידיו .בטחת בו שידע לאחוז ולשמור על מתנת האמון שניתנה לו את לא אשמה שבחר לנפץ את המתנה השברירית ,לפעמים אנשים כלל לא מודעים לעובדה שקיבלו מתנה נדירה ..חלקם יעריך זאת רק לאחר שיאבדו אותה וחלקם לעולם לא יבינו את עוצמת המתנה .. מתנת האמון. את לא אשמה - את הענקת מתנה קסומה של אמון ואהבה אין כוח בעולם שיכול לרצוח את הרצון לאהוב אולי עכשיו כשאת פגועה מנסה לאחות את הרסיסים ולחבוש את הפצעים אולי עכשיו ..הכל נראה חשוך ורק רוצה להיות לך שם מעבר לחומה ימים יחלפו לילות יתבהרו ולחייך ייכנס אחר ..שימלא את ליבך באהבה וידביק פיסה פיסה של אותה מתנה מדהימה אמון נבנה בחזרה ..לאט לאט וביד רגישה ויבוא האיש שיידע לזהות את הקסם שניתן לו כפיקדון.. "..הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה.." *ירדן בר כוכבא*
ברוכה הבאה למכתב ..

../images/Emo25.gifתודה...

המילים שלך כלכ כך עוטפות אותי ברכות בזמן שאני קוראת את התגובה... המילים שלך כלכ ך יות.. מקווה שיגיע יום והכל יתגשם... תודה...

למעלה