איך אומרים

IS PINK FLOYD

New member
suicidal או suicideing ?

במילה "למתאבד" אני לא מתכוונת ללשון זכר בלבד אלא לשני המינים:זכר ונקבה. אז לא הבנתי איך אומרים למתאבד\ת : suicidal או suicideing ?

snooPPiT

New member
Rogueyyyy ..! ../images/Emo9.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif

שמי דנה

New member
גם אני רוצה

לשאול משהו דומה וגם אני לא הבנתי עדיין. אז איך אומרים בעצם: "המדריך למתאבד/ת" ? "המדריך למתאבד/ת" ?

snooPPiT

New member
../images/Emo12.gif

איזה מנהל/ת צץ/ה לרגע בלי להראות את פרצופו ? געגעתי אליכם..אאאא
דרמה ברמה..!

אני צצתי ../images/Emo24.gif

הפלאפון שלי מת כרגע מחוסר בחומצת בטריות...... אבל מה דעתך שאתקשר מחר בצהריים ונדבר (The feeling is mutual אחרי הכל
)

בלשון ספרותית או יומיומית?

בלשון מופשטת כזאת הייתי אומרת farewell the suicide. משהו יותר מרובע: goodbye to the suicide. לגבי שם-העצם suicide- קיים ועוד קיים. תבדקו במילון.

../images/Emo18.gifבקשר להודעות שנמחקו../images/Emo18.gif

לפי בקשתה של חברת פורום (ולאחר שתהיתי אם לעשות זאת גם כך) בחרתי למחוק את מרבית השרשור הזה (למרבה הצער, מחיקה של הודעה אחת הכריחה אותי למחוק גם את כל אלה ששורשרו אליה). חוץ מזה אני חושב שאני אעשה פה משהו שאני מאוד מאוד לא אוהב לעשות ואסגור את השרשור הזה. אני יודע שיש כאלה שיראו בזה "סתימת פיות", "דיקטטורה", "דאגנות יתר" או כל הגדרה אחרת אבל בסך הכל אני מאוד מאוד לא אוהב את מה שהשרשור הזה מבקש. כתיבת דרכים להתאבדות (או הפנייה לאיך למצוא אותן) עשויה לשמש כטריגר עבור אנשים שגם כך קשה להם להתמודד עם מה שהוגרל להם בחייהם. זאת ועוד, השרשור הזה מעורר בבטן שלי תחושה לא נוחה ואם יש משהו שלמדתי על הבטן שלי במהלך החיים זה שהיא לא טועה. אז זהו. אני משתמש (לראשונה אם זכרוני אינו מטעה אותי) בזכות ה"וטו" שלי בתור מנהל הפורום ומודיע שהשרשור הזה "סגור". בבקשה לא להמשיך לכתוב תגובות בשרשור הזה. תגובות נוספות ימחקו (ואם זה יגיע לכך, אני גם אמחק את השרשור שהוא גם כך על גבול ה"טריגריות"). אם יש תלונות או שאלות או תהיות או כל דבר, אני אקשיב בשמחה במסרים. למי שחש שאני משתמש בסמכותי לרעה, פורום משוב (פורום 168) מספק לכם את האפשרות לפנות ישירות אל הנהלת הפורומים. Rogue

למעלה