איך אדע

jekiamir

New member
איך אדע../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש- נערה. אל חיוכי אנא הביטי, את שנסכת בו אורה. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש – אהובה. אל גופי ירכייך הצמידי, וידע גם גווך, הוא כבר בא.. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש – האישה. שיערי לכבודך צימחתי. את הנדר אף הפרתי. בקשתך לי אות וסימן. אהבתי לך כוון. שיערי. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש- נערה. אל חיוכי אנא הביטי, את שנסכת בו אורה. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש – אהובה. אל גופי ירכייך הצמידי, וידע גם גווך, הוא כבר בא.. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש – האישה. שיערי לכבודך צימחתי. את הנדר אף הפרתי. בקשתך לי אות וסימן. אהבתי לך כוון. שיערי. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש- נערה. אל חיוכי אנא הביטי, את שנסכת בו אורה. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש – אהובה. אל גופי ירכייך הצמידי, וידע גם גווך, הוא כבר בא.. איך אדע כי אהבת? שאלה את האיש – האישה. שיערי לכבודך צימחתי. את הנדר אף הפרתי. בקשתך לי אות וסימן. אהבתי לך כוון. שיערי.

שמים1

New member
הבוקר הזה ../images/Emo79.gif

הבוקר הזה בוא אל גני אל שפעת מהווי אל החלום שבליבי. נתעטף בטל רוטט על שיח בניחוח שושנה אדומה תלטף את ראשי ברכות במגע של אהבה. משמים תפזז קרן פז תלחש לי רז. שפעת צלילים בוקעים מנשמתך.

למעלה