איך, אבל איך

אני חושב את זה ש

גם הפזמיניקים צריכיים לעשות מיטבחים כמו כול חיל בצהלי אבל רק קצת לוא הרבה כמו ציערים שהםצריכים ליטחון הרבה שהם יילמדו לתת כבודי לפזמי

המרכזי של בהד 1 , זה מטבח

השיא האישי שלי: אני ועוד עתודאי מחיל הים, מול 600 (!) עופות קפואים, מחלצים את העופות מתוך הניילון החיצוני כך שיישאר רק הניילון הפנימי. לא הרגשתי את הידיים שלי זמן מה אח"כ.

זה בגלל שלא היה לך תגיות עם פס רחב

"גפן, בוא בוא לפה. אתה לקונדיטוריה" "נחשון, שניכם מנקים את כל התנורים ואחרי שסיימתם תעבירו ניגוב על כל המקררים" (או לחילופין לשטוף עם סבון את הקרמיקה שעל הקירות).
אחח.. טבחים...

המממ..,זה מזכיר לי

פעם אחת איזו קורסיסטית בבסיס שלי הגיע למרפאה וביקשה פטור קבוע ממטבח. כמובן שניסיתי להסביר לה שאין דבר כזה,ואי אפשר לתת. שאלתי אותה גם אם יש בעיות ואולי יש איזו מחלה, אבל היא אמרה ש"היא לא רוצה לעשות יותר מטבחים". אמרתי לה שאי אפשר ושלחתי אותה לפלוגה שלה. אחרי חמש דקות היא חוזרת עם מ"כית, כולה בוכה. המ"כית כמו טיפשה מבקשת שאני ירגיע את החיילת. הסברתי לה שאין מה לעשות, אין פטור קבוע ממטבח. כמובן שהגברת חזרה עוד כמה פעמים באותו סופ"ש (כולל פעם אחת ב11 בלילה). והסוף של הסיפור, הוצע לה פיתרוןן, היא לא רצתה. כמובן שאח"כ היא ציינה בשאלון סיכום קורס ש"המרפאה לא התייחסה ולא ניסתה לפתור את בעיותיה".... כפיות טובה כבר אמרנו?

renegade21

New member
היא צודקת

קשה לך לרשום לה ב' פשוט לאותו יום? אז אתה לא יכול לתת לה פטור..תן לה יום ב' שתירגע ותאמין לי עשית מספיק... קצת אדיבות מאמי

כן, קשה.

תהיו אדיבים לחובשים.
יש לנו הרבה כוח. באמת שווה להיות אדיבים אלינו.

renegade21

New member
לא סופר חובשים צבאיים

או רופאים צבאיים בכלל כל הרפואה שקיבלתי במהלך השירות שלי הייתה אזרחית באופן הטיפול שבא ביקרתי ב-3 וועדות רפואיות בתוך שבוע כאשר היה לי אישור להתייצב ללא הפניה וללא תור הפניות רפואיות אך ורק לבי"ח אזרחיים,גימלים מאותן הפניות מסתבר שאם יש לך הפניה לבי"ח לא משנה לאיזו מחלקה ניתן להתייצב במיון בבי"ח ולקבל טיפול באותו רגע...

QAF Fan Block

New member
ככה אני הוצאתי פטור קבוע

אחרי.....5 חודשים בצה"ל בערך: בעיות ברכיים!! הולכים לאורטופד, אומרים לו שאת לא מסוגלת לעמוד במקום הרבה זמן, הוא עושה לך בדיקה, תבחרי ברך ובחלק הפנימי תגידי שכואב. הוא ישלח אותך לפיזיותרפיה ותבקשי המלצה (כי אסור לו לתת פטורים) לפטור מעמידה ממושכת, והרופא יחידה שלכם (זה שנותן את הפטורים-אצלנו זה הקרפ"ח) יתן לך פטור ארוך **יש לציין שבמקרה שלי זאת בעיה אמיתי וקיבלתי פטור קבוע כי הורדתי פרופיל בצו ראשון על ברכיים ולכן יש לי סעיף... בכל מקרה שיהיה בהצלחה

למעלה