איי....

Bisbal

New member
איי....

יושב מול המחשב שוב שוב ושוב ושוב ושוב... השיגרה הזאת... גורמת לי לרצות להתאבד...טוב נו לא להתאבד ממש אבל... שיש לך דברים הלב כל כך הרבה... תלוי איך אתה לוקח את זה ובמקרה שלי זה ללב חחח... זה לא עובר למקום אחר. רוצה להיות בשלב אחר בחיים שלי.. בלי דאגות, בלי מינוס בבנק... בלי מחשבות על העבודה המחורבנת שלי.. ובמקום לדבר על כל זה עם החברה שלי.. שאני חיי איתה אני מעדיף לשמור או כמו שאני עושה עכשיו לרשום בפורום וירטואלי...
אווףף

אתה מוזמן לשתף, להוציא מהלב.

אני יודעת שלי זה מאוד עוזר
. לפעמים עצם הכתיבה כבר משחררת משהו בתוכנו ולכן אולי זה יותר קל לך מאשר לספר לחברה שלך. לא יכולה להבטיח לך חיים ללא דאגות, אבל תנסה להסתכל על זה מנקודת מבט חיובית-כל הדאגות האלה אומרות שיש לך הרבה דברים יקרים בחיים שאתה רוצה וצריך לשמור עליהם וזה טוב. זה הזמן להעריך את מה שיש, ולא רק לחפש את מה שאין. בכל מקרה, אנחנו פה בשבילך

Bisbal

New member
ידעתי שתגיבי

ראשונה כמו תמיד =) מצאו מנהלת מתאימה ב- 100% ולא זה לא קורה בד"כ. תודה לך...

זה רק בגלל שאני מתחמקת מלעשות כמה דברים

בגלל זה שורצת פה
ותודה על המחמאה הענקית-גרמת לי לחייך
ואתה בהחלט מוזמן לשתף ולהוריד קצת מהלב
. מבטיחה להגיב ברגע שאסיים להכין לי ולבחור ארוחת ערב

שירשולי

New member
תרגיש טוב....

אני מאמינה שזו,תקופה שחולפת. כמעט כולם מרגים כך לפעמים.לכולם יש ימים קשים. שתצא מזה במהרה.

Caesarus

New member
אני מכיר את ההרגשה

גם אני עכשיו בתקופה כזאת אם המון דאגות , הבנתי שהדרך הטובה ביותר היא פשוט ,לחייך... דאגה היא סוג של פחד מהעתיד , עצם הדאגה סתם מלחיצה אותנו והיא בעצם בזבוז זמן, מה שאני עושה הוא פשוט לעצום עיניים ולהגיד לעצמי שהכל יסתדר בסוף, כי בסופו של דבר הכל אכן מסתדר:)

למעלה