איי,טיפוסים משונים

B a n j o

New member
המממ

אולי נקים כת? ג´וס הוא האל, באפי המשיחה וג´יילס הוא מדריך הנשמות...
דווקא מתאים לי

הממ...

אם תמצאו מיני-תפקיד לווילוו בכת, אני מצטרפת. אני כבר רואה את הכותרות בעיתונים...

../images/Emo13.gif

מסכימה עם כל מילה שם :) אנחנו לא משונים, אנחנו בסך הכל מכורים. I`m in! ואל. (ויש טארה, צריך גם טארה!.)

ואל..

קודם כל תתחדשי על הכחול... ממש הולם אותך..
ואיזה יופי שהכנסת גם את טארה לעסק... לא רציתי על ההתחלה להפציץ בדרישות.

תודה ../images/Emo98.gif

זה לא הכי ברור, וכשזה יהיה גם תהיה הודעה רשמית כנראה. בלי טארה זה לא זה! אני שמחה שאת מסכימה איתי
no one messes with my Willow (היא אמרה את זה, לא?) אז זה פשוט עסקת חבילה. ואל.

SaidinsTaint

New member
לא

TARA: Nobody messes with my girl. Xander and Anya come over. XANDER: Tara, nice axing. TARA: My first.

Buffy1

New member
The Pack - עונה ראשונה

XANDER: Well, I remember I was goin´ on the field trip, and then goin´ down to the Hyena House, and next thing some guy´s holding Willow and he´s got a knife. WILLOW: You saved my life. XANDER: Hey! Nobody messes with my Willow. (gives her a hug)

Buffy1

New member
גם אני חושבת

Anyway, I´m in as well
כמובן שצריך לצרף גם את השאר לכת: אנג´ל, ספייק, זאנדר, ווילו, טארה, אניה, קורדיליה ולורן
ואל - תתחדשי על הכחול

14מתן

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

זה זאנדר אמר את זה בפרק שהוא הופך לצבוע עם ה4 האנשים האחרים ! וזה גם החתימה שלי אם שמתם

talrv

New member
גם וגם...

גם זאנדר וגם טארה אומרים את זה.. בשינוי של מילה או שניים.. זאנדר בפרק 6 The Pack, כמו שכבר אמרו פה.. וטארה (ספוילר לשישית - התחלה..) בפרק 6X02, כשהאופנוען מנסה להרוג את ווילו וטארה הורגת אותו בגרזן, אז היא אומרת את זה גם..

talrv

New member
ME TOO! איך לא.....

מישהו פעם כתב הודעה על זה, ממש מפורטת על באפי כדת.. אני אפילו חושבת שזה היה פה בתפוז.. וחייבים למצו איזה תפקיד לווילו, טארה, זאנדר ואנג´ל...

B a n j o

New member
אוקיי

גלימות כחולות או בורדו? תפקידים: ג´וס = אלוהים באפי = משיח ג´יילס = המדריך פיית´ = המפתה ווילו וטארה = האהבה, האדמה, וכוחות הטבע דון = מפתח העולם זאנדר = סמל החברות והידידות והרצון הטוב (סנטה קלאוס
) אניה = תמימות אנג´ל = הקונפליקט התמידי בין הטוב והרע שבאדם ספייק = השינוי העצמי ג´ויס = מריה הקדושה
את מי שכחתי? Good I´m Bored.......... זו העייפות שמדברת, אל תשימו לב למרות שאני מוכן להקים דת חדשה שתפעל על עקרונות נורמליים

buffstar

New member
בורודו יותר הולם אותי...

חוץ מזה אם אני לא טועה טארה אמרה שזה "royal" לא זה היה על סגול... למה לא סגול? אחלה תפקידים נתת לכולם...

B a n j o

New member
גם טוב

סגול ROYAL זה גם יפה שכחתי מישהו ברשימה? צריך לתת תפקידים לרעים של העונות ! אז מי איתי? אם יהיו 10,000 אנשים זה יהפוך לדת רישמית ! צריך למהר ולארגן לפני מיפקד האוכלוסין הבא !

buffstar

New member
אני חושבת שאנחנו מגיעים ל100000

בקלות... צריך רק לעשות קצת יחצנות לדת שלנו, וכלום ילכו אחרינו ויגלו את האור

למעלה