איי,טיפוסים משונים

Buffybot

New member
כלל עולמי?

עם זה כלל עולמי אין שום בעיה להגיע ל100.000! עוד משהו, משהו תנ"כי. הסידרה עצמה היא התנ"ך? כל פרק הוא פרק וכדומה?

14מתן

New member
כן כן גם אני !

אבל שווילו תהיה העוצמה או משו... פשוט שתהיה משו גדול יותר...

max2k

New member
זה כבר קרה

עם מלחמת הכוכבים. מי אמר שזה לא יעבוד כאן?

Buffy1

New member
גם אני בעד בורדו ../images/Emo98.gif

אחלה תפקידים נתת להם, אבל שכחת את קורדי, ווסלי ולורן.

B a n j o

New member
זה קל

קורדי = בעלת הראייה (טובה) דרוסילה = בעלת הראייה (רעה) ווסלי = מחסל השדים הנודד לורן = מוזיקה ושימחה

Buffybot

New member
מה עם ../images/Emo39.gif

בורדו-צהוב, הצבעים של תיכון סאנידייל? (אבל אם צריך רק צבע אחד, אני מצביעה לבורדו-סאנידייל) רעיון מגנוווווווווב, i´m in! ובהחלט צריך יחצנות. רעיונות?

זוהר פ

New member
עוד תפקידים

גלורי - השטן ( אלה בגיהנום. מי שרע מגיע אליה ) אוז - החיות שבאדם אדם - מה קורה כשאנשים משחקים את אלוהים/ג´וס דון - הגלגול האנושי של מרכבות האלים פיית - ה"אנטי-קרייסט". נכון לכרגע

B a n j o

New member
היי !

לדון כבר נתתי תפקיד... אולי ה"אנטי-קרייסט" זה המאסטר? ופיית´ היא האישה שלצידו? Satan, Women be thy name ! בכל אופן, אפשר ללכת על הבורדו-צהוב של סאנידייל, זה נחמד ויותר משמעותי ! לגבי התנ"ך, כל פרק בפני עצמו והפסוקים הם המשפטים (באותה צורה שהוצג בכתבה) וספר תהילים שלנו יהיה המחזמר
טוב, אז איך מתארגנים? מישראל תבוא הבשורה, ובאפי הוא שמה !

B a n j o

New member
כשחושבים על זה

אנחנו צריכים בנוסף אגודה של לוחמים ("הקוטלים" אם תירצו) שהם יהיו חלק מהדת. כמו שבבבילון 5 יש את ה- RANGERS

buffstar

New member
צריך לנסח חוקים...

Willow: There´s a Slayer handbook? Buffy: Wait. Handbook? What handbook? How come I don´t have a handbook? Willow: Is there a T-shirt, too? (gets a look from Buffy) ´Cause that would be cool... (rolls her eyes) צריך גם חולצות...

B a n j o

New member
סבבה

דווקא יותר מתאים ספר חוקים מאשר תנ"ך (כמו לוויקה) ולכולם יהיה קעקוע של אנג´ל על הגב ! (כמוני)

14מתן

New member
לא לא לא !

למה של אינגל ?! אני מוחה ! ובכלל אמרתם דברים על אנשים מאינגל אבל זה כתשל באפי ! הא לכם ! הא !

B a n j o

New member
אבל

אנג´ל היא חלק מבאפי אני מתייחס לבאפי-וורס ככללותו ! אז אפשר לעשות קעקוע של צלב על החזה להגנה קבועה...

Buffy1

New member
גם אני בעד ../images/Emo98.gif

עשית בסוף את הקעקוע של אנג´ל? נחמד לעזור לאנשים.

B a n j o

New member
אני אעשה

בשנייה שיהיה לי כסף...
לומר את האמת אני בהתלבטות לא קלה את הכסף שאני אחסוך, אם להשתמש בו לקנות עונה של באפי ב- DVD או לעשות את הקעקוע

moran500

New member
המממ... כת...

לא ממש צריך להקים אחת... ג´וס הוא כבר אלוהים בשביל רובנו... אבל אם מקימים אחת I´m in!!!! ושכחתם את דרלה, היא ה-כ-י רעה!!! <Bored Now!>

Bufreak

New member
אהבתי. וסליחה אוהבי מכושפות...

אהבתי את הכתבה והתרשמתי ממנה מאוד! במיוחד אהבתי את הירידה על "מכושפות". מה לעשות? אני פשוט שונא את סידרת החיקוי הזאת. בנות שנלחמות בשדים? שילוב של הומור, דרמה ואימה. שלא נדבר על כל קטעי הלחימה הדביליים שהם הכניסו בעונה השלישית... פיבי התאהבה בשד שהיה רע ועכשיו הוא טוב,כולם חושבים שהוא מת, אך בעצם הוא חי ולא נושם ומוסתר על ידי אהובתו. השדים האלה,המחפשים,שלבושים בחליפות ומרחפים ברחבי סאן-פרנסיסקו ושואבים מאנשים מידע בעזרת *ניבים*
סידרה מגעילה שאפילו הכוכבת שלה החליטה שהיא לא טובה בשבילה ועזבה. סידרה שהתחילה כסידרה טובה(עונה ראשונה) ובמהרה ניצלה את כל הקיטש שיש בטלוזיה והפכה לאחת הסדרות המרגיזות ביותר אי-פעם.

למעלה