אייקונים של אלאניס.

למה יצא לי אמיל??? התכוונתי עידן

סורי אמיל

symptoms

New member
אני חושבת

שזכותה של אלאניס לעשותמה שהיא רוצה ואין לנו ממש זכות להתערב אחרי הכול אנחנו לא ממש מכירים אותה ולא ממש אכפת לה מה המעריצים מישראל חושבים ( וגם אנחנו לא היינו רוצים שיתערבו לנו בחיים) זכותנו אבל להגיד מה שאנחנו חושבים על זה כאן בפורום במילא זה לא ממש משנה אבל אנחנו לא צריכים לקבל את הכול בצורה עיורת אם אלאניס רוצה לעשות דיאטה שתעשה דיאטה ואם היא לא רוצה שלא תעשה זה לא ישפיע על כמות ההערצה שלי, אותו דבר עם החבר שלה והבגדים שהיא לובשת הדברים האלה לא ישפיעו עלי ועל ההערצה שלי והם גם לא צריכים להשפיע אלאניס עדיין רוח חופשית שעושה מה שבא לה ולא מה שאומרים לה מה שכן צריך להשפיע עלינו זה המוזיקה שהיא עושה וזו עובדה שהיא השתנתה ואני דווקא מאוד אוהבת את URS לא כמו את ג´אגד אבל בכל זאת אם המוזיקה תשתנה בצורה קיצונית (לרעה כי הרי ידוע שאלאניס משנה את המוזיקה שלה כל הזמן) אז אני אשקול את הערצתי מחדש אבל עד אז כל עוד היא ממשיכה ליצר מוזיקה נהדרת (ולכל המתלוננים על URS תשמעו את הבי סיידים) הדברים השוליים האלה לא ישפיעו עליי למרות שאני לא אומרת שרק המוזיקה משפיעה משום שאם אלאניס תאכזב אותי בצורה קיצונית בצורה שלא קשורה למוזיקה אני שוב אשקול את הערצתי מחדש ( ושוב לא דברים כמו בגדים או דיאטה) זו דעתי האישית נ.ב ולזכות בגראמי זה לא דבר רע ואלאניס כבר זכתה בו כמה פעמים ואני בטוחה שהיא תשמח לזכות שוב אני יודעת שאני אשמח אם היא תזכה זה לא כמו כל הטקסים הטיפשיים של MTV

j u n k

New member
תיקון טעויות..

לא יודעת איך קוראים לך אז ברשותך זה מופנה אליך סימפטומס.. היא זכתה בו 7 פעמים...בפרס המוכסף (ואין בזה שום רע- נהפוך הוא
)- אבל השיחה שלנו הגיעה לרמות הרבה יותר רציניות מהדיאטות והזכייה בגראמי. אלא לקבלת האומנות שלה, ומה לעשות השינוי שלה משפיע לרעה\ טובה גם על המוזיקה שלה (וכן מדובר גם בחיצוניות, אני לא חושבת שאדם יכול להשתנות מקצה לקצה ולא לשנות את האומנות שלו ואת הדרך בה הוא מציג אותה) וכן התלוננתי על URS , שמעתי את הבי סיידים הרבה לפני שהם יצאו כי הוצאתי את הנשמה בלהוריד אותם מהופעות חיות, אין ספק- מרשים! אוהבת כל אחד ואחד מהם, ולכן אין לי ספק שהיא הוציאה את URS במידת מה כדי להגיע לקהל נרחב הרבה יותר שלא כמו ספוזד- אם היינו מדברים על בריטני כבר מזמן הייתי קוראת לזה התמסחרות במלוא מובן המילה(וזו תהיה העלבה להשוות אותו לבריטני- חס וכרפס), ושוב האלבום מהמם, פתוח רגשית ונפשית, אך כמו שאמרתי לא נגע בי כמו השאר ובטח לא עבר את הציפיות שלי. לא העברתי ביקורת עליה או על הדיאטה שלה, כל אחד רוצה להיראות טוב, והיא עושה זאת, מה שאמרתי זה שזה מאוד הוליוודי מצדה כי מה לעשות , כך זה נראה דבר שאני לא ציפיתי לקבל מזמרת כמו אלאניס, תקבלו או לא זוהי דעתיהאישית אין ספק כל אחד ודעתו הוא, מי אני שאטיל בכם פיקפוק (צחי..). עדיין אוהבת את אלאניס, לא מטילה אף פעם ספק בכך שהיא הזמרת הכי מוכשרת כיום- ולא אני לא מגזימה- אני פשוט אוהבת אותה.

symptoms

New member
אני לא

מתכוונת להיכנס כאן לויכוח כי אין לי ספק שאת יודעת על אלאניס הרבה יותר ממני ומעריצה אותה הרבה יותר זמן אבל כמו שאמרתי אני לא חושבת שיש לנו זכות לבקר אותה על דברים שהיא עושה בחייה האישיים שלא קשורים במוזיקה ושלא משפיעים עליה נכון המוזיקה שלה באמת השתנתה אבל אני לא חושבת שהיא בהכרח השתנתה בגלל השינוי הפיזי והחיצוני אלא בגלל תהליכים שקורים בחיים אין ספק שURS יותר מכוון לקהל הרחב אבל מה רע בזה אסור לאומן לרצות להצליח כי אז הוא לא נחשב איכותי? הבי סיידים כמו שאמרת מדהימים ומזכירים את אלאניס הישנה וגם מוכיחים שהיא לא התמסחרה וגם אני לא חושבת שזה שהאלבום קליט אומר שהיא התמסחרה היא עדיין מחליטה מה לעשות בעצמה שלא כמו הברביות שאומרים להם מה לעשות מה ללבוש וכו בקיצור אלאניס שינתה את המוזיקה שלה ( יכול להיות שהיא עשתה זאת כדי לפנות לקהל יותר רחב אז מה?) והיא בטח תשנה אותה עוד 1000 פעם וכמו שאמרתי זה לא מה שיגרום לי להפסיק לאהוב אותה אלא רק איכות המוזיקה כמו שאמרתי אני לא רוצה להיכנס לויכוח אני רק מביעה את דעתי ואם אלאניס הייתה רוצה להתמסחר אני לא חושבת שהיא הייתה מפסיקה לשיר את אירוניק דרך אגב קוראים לי רעות וגם אני חושבת שאלאניס היא הזמרת המוכשרת ביותר בעולם...

j u n k

New member
אחלה- רעות

יש לי שאלה אליך- למה את מפחדת כ"כ שזה יהפוך לויכוח? איפה שמעת פה את הויכוח בשיחה? הבענו דעות שונות וזוהי שיחה מתורבתת שקשורה לאלאניס, אין פה שום ויכוח חס וכרפס.
רק ציטוט מפיך שאני לא מסכימה איתו: אין ספק שURS יותר מכוון לקהל הרחב אבל מה רע בזה אסור לאומן לרצות להצליח כי אז הוא לא נחשב איכותי? - עכשיו אני שואלת אותך מה רע בזה? בטח שזה רע..זאת אלאניס שאת מכירה? זאת הזמרת שאת רוצה להעריץ? - שמת את זה מיד על השולחן, ואגב אני לאו דווקא מסכימה עם זה- זה פונה לקהל הרחב אין ספק אבל לקהל הזה עדיין צריך להיות שכל, והוא צריך להבין במוזיקה לחנים ומילים. חוצמזה מדובר בזמרת שכל הזמן הצהירה שלא איכפת לה אם יקנו 10 אלבומים שלה או 10 מיליון אלבומים שלה- הציטוט הזה קצת סותר אותה. שיהיה לנו יום טוב peace

symptoms

New member
אני יודעת

שאלאניס אמרה שלא יהיה לה אכפת אם האלבום ימכור 10 עותקים או 10 מיליון ושהיא לא יכולה לשלוט בזה כל עוד היא שלמה עם האלבום אז אני מניחה שהיא הוציאה את URS כי היא שלמה איתו גם אם המעריצים לא כל כך אין ספק שמי שקונה את האלבום חייב לאהוב מוזיקה איכותית ולא מוזיקת זבל כמו רוב מה שמשודר ב MTV אבל בכל זאת הרבה יותר קל להתחבר אליו אין ספק שזה לא אלבום שקל להזדהות איתו וסוחף כמו כמו ג´אגד או אלבום עם שירים מדהימים ומרגשים כמו ספוזד (למרות שיש שם כמה שירים שממש מעצבנים אותי) זה אלבום שפשוט כיף להקשיב לו הוא קליל כזה ונחמד ויש בו כמה שירים ממש טובים (הוא אולי לא משהו יחסית לאלאניס אבל הוא עדיין טוב) בקשר לזה שאם זאת אלאניס שאני רוצה להעריץ אני רוצה להעריץ את אלאניס שיוצרת מוזיקה טובה ומרגשת ולא אלאניס ממוסחרת אבל כמו שכבר אמרתי אני לא חושבת שאלאניס ממוסחרת ואני גם חושבת שבגלל זה אלאניס לא הכניסה את כל הבי סיידים לאבום אלא תוציא אותם באלבום נפרד פשוט הם לא מתאימים וחוץ מזה אפשר לראות בURS אלבום לקהל יותר רחב ואת האי פי למעריצים. ועוד משהו אלאניס הצליחה עם ג´אגד למרות שהוא לא היה אלבום מיינסטרימי ובכל זאת הוא היה ההצלחה הגדולה ביותר שלה אני לא חושבת שהמכירות קשורות כל כך לאיכות האלבום אלא יותר ל(אין) יחסי ציבור שיש לה ולפרק זמן הענק בין סינגל לסינגל וכו´ יום טוב לכולם ושבוע נעים

moriss

New member
תגובה לכווווולם../images/Emo70.gif

א. לא אמרתי שצריך ללכת אחרי אלאניס בצורה עיוורת, התכוונתי שאין לנו זכות לכעוס עליה בגלל דברים שהיא עושה בחייה האישיים וממש בלי כוונת מגיעים לידינו. היא מרגישה שכל דבר שהיא עושה מגיע לעיתונים, והיא לחוצה בגלל העיניין, וזה מה שהציטוטים שהבאתי מנסים להוכיח, אנחנו לא יכולים להגיד לאנשים שלא מעריצים אותה כמונו מה להגיד עליה, אבל לפחות אנחנו, המעריצים שלה, יכולים לקבל יותר בהבנה את מה שהיא עושה, במקום למתוח עליה כל היום ביקורת לא בונה בכלל. לפחות אנחנו! ב. כל אלה שאמרו שיש להם זכות לכעוס עליה בגלל השינויים במוזיקה. טעות
ממש ממש אין לכם זכות לכעוס(!) עליה בגלל שינויים במה שהיא יוצרת כי זה שלה. וזה שאנחנו מחליטים לקנות את זה או לא זו החלטה שלנו. היא לא הבטיחה לנו ליצור מוזיקה טובה כל החיים! היא לא הכריחה אותנו לקנות, וגם לא אמרה לנו לחכות ולצפות לכלום. אז לא, אין לכם זכות לכעוס! פשוט אל תקנו! (וכמובן כמובן שלא תגנבו או תצרבו או תורידו מהאינטרנט!) בקיצור, לא אמרתי לכם לא לחשוב עליה מה שאתם רוצים, או לצנזר מה שאתם אומרים\ כותבים עליה. וגם לא אמרתי לכם להעריץ אותה בצורה עיוורת, לא משנה מה היא תעשה. רק אמרתי שזה לא פייר לנעול אותה בתדמית שיצרנו עליה בעקבות איך שהיא נראתה לנו בהתחלה, ולהתלונן על כל דבר שחורג ממה שהדמות הזאת אמורה לעשות\ להיות. אנחנו מבטלים את הבת אדם שהיא אלאניס, ומבקרים כל היום את הדמות שהיא אמורה להיות בעיננו, במקום, כמו "מעריצים טובים" לנסות לראות את אלאניס הבת אדם ולקבל את מה שהיא עושה בחיים הפרטיים שלה

j u n k

New member
סליחה?! מעריצים טובים?!

תסלח לי אני לא הולכת כמו זומבי אחרי כל פליצה שהיא מוציאה. אני לא יודעת מתי אתה הפכת למעריץ שלה- או מה הסיבה שלך לכך, אבל אני התחלתי, לאהוב אותה מהסיבה הפשוטה שהיא לא שמה על החברה המודרנית ששמה ז*#$! על כלום, חוץ מאיך שאתה נראה וכמה אכלץ היום. אתה נתת לי קצת עובדות מהשירים שלה- תן לי לתת לך כמה עובדות מהחיים- אנורקסיה היא המחלה הכי קשה בעולם המודרני, והאם יש לך מושג ממה היא נוצרת? אז תן לי לענות לך על זה, זה בדיוק בגלל הזוהר שאופף את העיתונים על המדפים ואת הקולנוע והטלוויזיה מי לא רוצה להראות כמו בריטני\ג´ניפר\ קיילי ושאר המושלמות כביכול? זוהי החברה המסריחה שאלאניס דיברה עליה- מאחר ואתה לא מכיר אותי תן לי להציב לך עובדה URS הוא אולי האלבום הכי גרוע שהיא הוציאה ואני מקווה שאי פעם תוציא, אליי הוא לא מדבר, ההשוואה בינו לבין ספוזד מבחינתי תהיה מעליבה. שלא תבין אותי לא נכון.. הוא אלבום מצויין- אבל את ההארות שקיבלתי בספוזד ותחושץ ההזדהות שקיבלתי בג´אגד- לא קיבלתי מ URS אז הנה אמרתי זאת- אז אני לא מעריצה טובה? תסלח לי שאני לא מסתכלת על הכריכה אלא על השירים, תסלח לי שאני לא רואה כל דבר שהיא עושה כדבר חיובי, שיש לי ביקורת חיובית ושלילית, דעה אישית על כל דבר, זה לא הופך אותה למישהי אחרת מבחינתי. אני אוהבת אותה בגלל מי שהיא, בגלל הפתיחות שלה, ובעיקר בגלל שהיא הוציאה אותי ממקומות אפלים ששהיתי בהם במהלך חיי הקצרים, שהיא הביאה אותי לדמעות וצחוק ועצב, והכל דרך מוזיקה. מבחינתי היא תמיד תהיה יפה. אבל אני באמת לא בטוחה שהיא תשים לב שאני המעריצה הזאת מישראל, מתחתי עליה ביקורת.

THE CORRS

New member
לדעתי...../images/Emo166.gif../images/Emo122.gif

אני חושבת שאלאניס צריכה לעשות מה שבראש שלה בלי , הרי מה שמיחד את אלאניס זה שהיא כל כך שונה ולא הולכת עם הזרם ואם מתחשק לה קצת לשנות כיוון בחיים מותר ואני אפילו בחיי הכל כך קצרים פניתי להרבה כיוונים שונים. ואני רק צריכה להודות לגליל ההתבגרות שהפך אותי למעריצה ולדעתי כל אחד עובר בחיים כמה פעמים את גיל ההתבגרות ,וכן זה לא ניתן לשליטה אז אין לנו מה לכעוס עליה בגלל דבר אחד או אחר שהיא עשתה "לא נכון" לפי מה שאתם חושבים הרי אלאניס יצרה את התדמית שלה וזו זכותה לשנות אותה באיזה זמן שהיא תרצה.

I Was Hoping

New member
יוסי אמר את זה טוב

גם לי אין מה להוסיף על אחותי הקטנה. אמרה את זה כמו שצריך. עם הערצה עיוורת מגיעים בדיוק לבריטני/ג´ניפר/קיילי או ישמור האל לשלושתן יחד...

the man2

New member
חזרתי

הייתי בחופש של שבוע מה נשמע כולם? למה לא שלחתם לי חומר על אלאניס מוריסט? תשלחו לי ביי......

johni18

New member
היי כולם...

זוכרים אותי?? לפני כמה שבועות/חודשים פרסמו כאן קריקטורה של אלאניס.... אני ממש רוצה אותה, מישהו יכול להעלות אותה כאן? תודה רבה!

נועה1990

New member
אתה צודק

אם אנחנו מעריצים טובים נתמוך בה אבל מותר לנו להגיד עליה את דעתנו

למעלה