סליחה?! מעריצים טובים?!
תסלח לי אני לא הולכת כמו זומבי אחרי כל פליצה שהיא מוציאה. אני לא יודעת מתי אתה הפכת למעריץ שלה- או מה הסיבה שלך לכך, אבל אני התחלתי, לאהוב אותה מהסיבה הפשוטה שהיא לא שמה על החברה המודרנית ששמה ז*#$! על כלום, חוץ מאיך שאתה נראה וכמה אכלץ היום. אתה נתת לי קצת עובדות מהשירים שלה- תן לי לתת לך כמה עובדות מהחיים- אנורקסיה היא המחלה הכי קשה בעולם המודרני, והאם יש לך מושג ממה היא נוצרת? אז תן לי לענות לך על זה, זה בדיוק בגלל הזוהר שאופף את העיתונים על המדפים ואת הקולנוע והטלוויזיה מי לא רוצה להראות כמו בריטני\ג´ניפר\ קיילי ושאר המושלמות כביכול? זוהי החברה המסריחה שאלאניס דיברה עליה- מאחר ואתה לא מכיר אותי תן לי להציב לך עובדה URS הוא אולי האלבום הכי גרוע שהיא הוציאה ואני מקווה שאי פעם תוציא, אליי הוא לא מדבר, ההשוואה בינו לבין ספוזד מבחינתי תהיה מעליבה. שלא תבין אותי לא נכון.. הוא אלבום מצויין- אבל את ההארות שקיבלתי בספוזד ותחושץ ההזדהות שקיבלתי בג´אגד- לא קיבלתי מ URS אז הנה אמרתי זאת- אז אני לא מעריצה טובה? תסלח לי שאני לא מסתכלת על הכריכה אלא על השירים, תסלח לי שאני לא רואה כל דבר שהיא עושה כדבר חיובי, שיש לי ביקורת חיובית ושלילית, דעה אישית על כל דבר, זה לא הופך אותה למישהי אחרת מבחינתי. אני אוהבת אותה בגלל מי שהיא, בגלל הפתיחות שלה, ובעיקר בגלל שהיא הוציאה אותי ממקומות אפלים ששהיתי בהם במהלך חיי הקצרים, שהיא הביאה אותי לדמעות וצחוק ועצב, והכל דרך מוזיקה. מבחינתי היא תמיד תהיה יפה. אבל אני באמת לא בטוחה שהיא תשים לב שאני המעריצה הזאת מישראל, מתחתי עליה ביקורת.