אייקונים של אלאניס.

אייקונים של אלאניס.

אחרי השקעה ממש רבה למשך איזה 4 ימים הצלחתי פחות או יותר לסיים את האייקונים שיצרתי. מצטער על הברדק העצום הזה פשוט הקובץ היה גדול מידי והדבר היחיד שיכלתי לעשות זה להקטין את התמונה. קרטיד: תמונה e1 (שורה שנייה, הכי שמאלית) נוצרה על ידי ג´אנק. נמצאת באתר של יוסי.

j u n k

New member
יפה מאוד!

כל הכבוד אמיל על המאמץ וההשקעה

DAN MORISSETTE

New member
תסלחו לי אם אני אנצל את השירשור ???

מקווה שלא! מישהו אולי יודע מי זה????? ~~~~~~~~~~~~~~>>>>

AlanisJunkie

New member
תמונה מזוייפת?

כי אלאניס לא בהריון. וזו גם נראית אלאניס של שנות ה90.

j u n k

New member
זה מישהו שהיא יצאה איתו..

מזמן בשנת 95´ אם אינני טועה. אני אנסה לברר ולהביא לך פרטים.

היא לא בהריון בתמונה...

זאת סתם חולצה ענקית (וכן זאת משנות ה-90 ממש בתחילת JLP)

moriss

New member
אתם שמתם לב שאלאניס רזתה?

ב HC ו PI יש לה גוף יפה מאוד

j u n k

New member
היא רזתה בטירוף..

היא עושה ספורט ועל דיאטת פחוממות (אני אישית לא הייתי מאמינה שהיא בסצנה הזאת של הרזון עד כדי כך..כל כך הוליוודי מצידה...) קבלו תמונה מהופעה שלה....שימו לב לשרירים בידיים ..

moriss

New member
יש לי שאלה!

מה אלאניס לא בן אדם? אסור לה לעשות דיאטה, כי זה הוליוודי מצידה! אסור לה לזכות בגראמי, כי זה אומר שהיא מתמסחרת! אסור לה להיות ברורה בשירים שהיא כותבת, כי זה אומר שהיא שיטחית! אנחנו, שחושבים את עצמנו למעריצים הכי טובים של אלאניס, בסוף אנחנו הכי גרועים כי אנחנו מצליחים לבטל את הרצונות שלה כדי שהיא תהיה מה שאנחנו רוצים (ואני ממש לא חף מפשע) במקום לפרגן לה שהיא תעשה מה שהיא מוצאת לנכון אנחנו מתאכזבים שהיא הולכת עם חוטיני וג´ינס כדי להתמזמז עם החבר החדש ו"הצעיר מדי" בשבילה! חוצפה מצידנו! ממש ממש חוצפה! מצפה לתגובות!!!

moriss

New member
מה הפלא שאח"כ היא כותבת

את המילים הבאות: where do I go to feel good why do I still look outside me when clearly I´ve seen it won´t work

moriss

New member
או

is it my calling to keep on when I´m unable and is it my job to be selfless extraordinaire and my generosity has me disabled by this my sense of duty to offer דרך אגב תודה לSYMPTOMS על שנתת לי להכיר את השיר הזה! (אני לא חנפן!)

AlanisJunkie

New member
תגובה...

כפי שאתה יודע, אלאניס היא דמות שגורמת לנו להזדהות, לרצון להיות כמותה. כאשר היא עושה דברים שמנוגדים לתדמית שהיא מכרה לנו, זכותנו לראות בזב מיו "בגידה" מצידה. בכל מקרה, כפי שאנו מכירים את אלאניס, היא עושה מה שבא לה והיא לא שמה זי#. ובנוסף, עובדה שאנחנו אוהבים אותה בכל מצב? תראה, היא דמות מפורסמת, זה טבעי שהיא תהיה נתונה לביקורת תחת המעריצים שלה.

moriss

New member
אבל אנחנו, בתור מעריצים טובים.

צריכים לתמוך בה ולא לכעוס עליה, צריך לחשוב שבכל זאת יש שם בן אדם. תראה היא בשנות העשרים המאוחרות שלה. היא כנראה פתאום מרגישה שהיא לא הייתה מספיק ילדה וזו ההזדמנות האחרונה שלה (איזה יופי, ברגע זה השלמתי לחלוטין עם URS, בלי כוונה אפילו) וזה מסביר את "ההשתוללות" שלה, ואנחנו במקום לשמוח בשבילה שהיא מגשימה את עצמה אנחנו מתאכזבים! ועל זה אני כועס (על עצמי כמובן, אין לי זכות לכעוס עליכם!)

moriss

New member
יש לי הרבה מה להגיד בנידון אז אני

אמשיך: הרי כולנו יודעים שכבר כילדה אלאניס הייתה מפורסמת ונאלצה לעמוד בלחצים העצומים, מתי היא הספיקה להתבגר? (תראו מה קרה לבריטני בגלל אותו הדבר בדיוק) אז, למזלנו אלאניס לא פורשת (היא דווקא חשבה על זה זוכרים? אחרי JLP!) ולא מתמותטת כמו מאריה? היא פשוט עוברת עכשיו את גיל ההתבגרות (וכשחושבים על זה- זה די חמוד) היא שרה שירים פשוטים, כיאה למתבגרת. חוש האופנה שלה השתפר לעין ערוך (חולת שופינג?) היא מתאהבת בחתיך של השכבה! היא לובשת לכבודו חוטיני! היא שמה פרפרים בדיסק, ושומרת על גיזרה! וכן היא רוצה לזכות בגראמי (אלוהים יודע איך קבעתי את העובדה הזאת!) בקיצור חברה אלאניס שלנו עוברת את מה שחלקנו עבר לא מזמן, והחלק האחר עובר ברגעים אלה- גיל ההתבגרות

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif

אחלה מסקנה! למרות שבגיל ההתבגרות שלה היו לה שירי פופ מסטיק, ככה שהיא לא צריכה לחזור לזה.

moriss

New member
איזה באסה! כתבתי תגובה ארוכה על מה

שאמרת וזה נמחק לי, טוב אני הולך לישון מחר אני אמשיך (אני עוד צריך ללכת לעבודה בבוקר). לילה טוב

רק דקה אמיל

אתה אומר שאנחנו צריכים ללכת בצורה עיוורת אחרי אלאניס??? ואחרי כל מה שהיא עושה??? כי זה נראה לי ממש דבילי!

למעלה