אייקון~

טםטםטם../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אני אסגוד לנצח למי שימציא מעבר פלא בין האשכול לסינמטק! כואבות לי הרגליים.
היה שייני. ^^ פגשתי את: לימורו (את כזאת קוצ'יי!^^), קסם (לדקה קלה), אופיר (כנ"ל), אורה (שחיבקה אותי במשך שעות
), סיגל (ואחותה-הקטנה-של-סיגל-שחשבתי-שהיא-סיגל), ימיט ועוד ועוד. מסתבר שיש המון אנשים שמכירים אותי.
והיתה קבוצת בנות מצחקקות שקפצה עלי וצעקה "את נוף! את סגידה!" ואין לי מושג מי הן. ביזארי.

בפעם הבאה שאנחנו נפגשות,

אנחנו יוצאות לטיול, והפעם- את מראה יותר נוכחות. P: קייה, היה בהחלט כיף. ^-^ (והמונח 'קוצ'י' תופס תאוצה~) 3>

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאחח אייקון.

הומ רק סיפור ההגעה שךלי לשם שהיה קצת לא צפוי היה מגניב, ומוזר, הוא כלל 3 טרמפים, אוטובוס והליכה אחת קצרצרה ברגל. היה כייף פגשתי מאל אנשים והצלחתי לחזור לחצי שעה למחרת ולפגוש את כל הכיעורים שלא היו ביומרביעי באייקון! בושה. אני מבינה שמרוקי לא הפסדתי יותר מדי הפעם , תמיד אפשר להחיות את זה של עולמות השנה ,בתקווה שיהיה אחד. ואנשים טוענים שהלכתי לכנס ילדיי כפות,מה שמשעשע הוא שחצי מתושבי אייקון יכלו לכףכף אותם. הומ. *מכה את עצמי מחוץ למשרד.* אוהבת אתכם ^___^.

As I Am

New member
היה איכותי לגמרי~ ../images/Emo103.gif

שנה הבאה, אני שואפת לסגל. p:

את לא היחידה.

אני כלכך מקרינה בשנה הבאה. ^-^ וודאי אני, את וגילי נסתובב בחולצות הסגל כשהבעה קשוחה (אך משועשעת~), על פנינו.

Kuroi Tenshi

New member
ICON >_<

Everybody had fun, and I'm stuck here with the family in LA (slated for arrival in Israel early Thursday). On the other hand, Aimee Mann fucking ROCKED~! and Queen+Paul Rodgers is tomorrow night. Nickety-nooch!

gp53

New member
היה טוב למדיי ../images/Emo3.gif

(נו, חוץ מדברים קטנים, כמו תמיד) סגל היה מגניב, חוץ מזה שהמשמרות קצת קרעו אותי, ואני צריכה למכור דברים בדוכן יד שנייה פעם הבאה.

As I Am

New member
הו, זה לא יותר טוב. x_X ../images/Emo103.gif

אכזריות לשמה, אני אומרת לך.

gp53

New member
לא להתנדב שם ../images/Emo2.gif

רק למכור דברים של האח הארור שבמילא לא שווים גרוש אך גיקים נוטים לחבב אותם, ולתת למישהו אחר להתעסק עם הניירת

Kuroi Tenshi

New member
If not for Aimee Mann/Queen...

I'd curse being stuck here. really. But because I did see Aimee Mann (and Teitur, the coolest opening act since forever~!), and am going to see Queen tonight (though from where I'm sitting, I doubt I'll actually *see*... HA!), I won't curse. But I wish I'd have gone to Icon. Nickety-nooch~!​

למעלה