אייקון~

HuGo Hell

New member
אייקון~ ../images/Emo1.gif

רק רציתי להגיד שהיה נפלא. בעיקר קסם הכפרע שצלצלה לכולם וחברה בנינו
ו, אני דורש שוב |:

AGENT SHESH

New member
היה ממש נחמד.

למרות שהייתי רק לזמן קצר בין אנשי ה666. היה נחמד לפגוש אנשים שלא ראיתי כבר הרבה זמן (כשחלק אפילו לא זיהו אותי..
).

Gizmo16

New member
לא ראיתי אותך באייקון../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

אולי כי הגעתי לשם רק בשתיים
אבל זה לא היה באשמתי

AGENT SHESH

New member
האמת שבדיוק פגשתי את כולם

בסביבות 14:00.. וב14:15 כבר נכנסתי לסרט עד 16:00

אני, אני צריכה לישון. X:

(בבית שוב, ככל הנראה, אם אפשר לקרוא למקום הזה כך, הממ. והמחשב גמהוא כאן) להלך בדרום תלאביב בחמש וחצי בבוקר, בקור מקפיא, לאחר (עוד), לילה נטול שינה זה... קצת, הממ, מייגע? קודם מוזיקה, אבל, מסתבר שחתיכת המתכת האהובה עליי לא פורמטה למוות ואז- לישון~~ אייקון. וואו, אייקון. לא חושבת שאוכל לסכם את האירוע כרגע, לא. לא עיכלתי עוד דבר, בערך. יותרמידי אנשים עבורי, לא חשבתי שכלכך הרבה אנשים יודעים מי אני, וזה. והיה גם מורכב משהו. אעאעאעאע, לא משנה, אח"כ. X:

sarah

New member
בדיוק מה שקרה לי רק להיפך ../images/Emo10.gif

לנסות להישאר ערה ללא הצלחה זה מתסכל נוכח כמה אני חולה על הרעיון ועל הסרט

שניש

New member
חו! אייקון^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

היה חביב מאוד. כמובן,שאני בתור מטומטמת גאה (
), הגעתי רק בשעה עשר. (וכמובן שכולם יצאו מגדרם כדיי לצחוק עליי בקשר לזה...
) אז,מה עשיתי? 1."איזהו גיבור" ,הצגה אינטרקטיבית שבה הקהל בוחר מה יהיה המשכה. היה ממש מצחיק בחלקים וממש פחות בחלקים אחרים
,אך החלקים המצחיקים היוו רוב על החלקים הפחות,ייאי ^^ הערפד-גררררררר.הוא היה כל כל יפה.והצטלמנו (אני וחברה) איתו כמו שתי הפקאצות המתלהבות שאנחנו. השרת,AKA "סוללללללללללם"-מבחינת דמות הכי אהבתי אותו,רק בגלל קטע אחד בסוף שנפלתי מצחוק.אני לא מפרטת-לא הייתם שם,חבל |חומתמגן| הבמאי\מחזאי\קריין רצף\"למה אתם בוחרים כל הזמן קטפולטות?"-הוא אותו אחד.ואני אומרת: get a life המלך-נמנמנמנ....אני עדיין תוהה על קנקנו.לא החלטתי אם הוא היה בסדר גמור או נורא ואיום.אני נוטה לכיוון האופציה השנייה
עוזר המלך-וול,מה לעשות התפקיד חרא.אין שום פאנצ'ים ואל קו עלילה מיוחד לעוזר המלך.הוא סתם שם.השחקן היה מצויין והכל,אבל התפקיד שלו קטן,מסכן ולא משמעותי. "אין דבר כזה תפקיד קון,רק שחקן קטן"
Yeah,right
ילדה קטנה-מעצבנת. זקנה-מעצבנת אפילו עוד יותר בטלן-גררררררר,עוף מהבמה.אתה לא מעניין אף אחד >< אבל הדמות שכבשה את ליבי היא כמובן העץ. היה פשוט אדם שכל פעם שהיתה סצינה ביער פשוט עמד והחזיק עלים. זה היה כל כך מצחיק
אה,גם הרקדנים היו מעולים.
2.
רוקי
לפי מה שהבנתי,לא ההקרנה הכי טובה שהייתה.אולי זה קשור לעובדה שבערך 85 אחוזים מהקהל היו וורג'נים.(סמל ה-V הנצחי עדיין מתנוסס על מצחי וצווארי בגאווה[-:) היה נחמד,לא שיש לי מה להשוות,אבל הרגשתי שמשהו חסר. ישב לידי איזה אחד שיודע את כל הערות הביניים בע"פ,אז לפחות הייתה לי קריינות רצף פרטית משלי ^^ ולסיום,טראומה-לזה ששיחק את ד"ר פרנקפורטר ראו כל הזמן את החריץ.הו גאד,אני צריכה טיפול פסיכולוגי ארוך טווח.
והדבר הנפלא הוא שראיתי את לימור,שרה,לין וצחי (למרות שהאחרון נעלם בלי בושה ובלי להגיד שלום
). ומצאנו טרמפ עם אנשים שאני מכירה לשוהם.זה מה שנקרא מזל טוב.

אעאעאע, שניש~

אני, אני לא הייתי ברורה במיוחד, בעודי בוהה בחלל באופן מטושטש ומנסה לגרום לכל האולם, בערך (חוץ מאיתנו, המאגניבים, כמובן), להעלם בעזרת כח המחשבה ולתת לי לישון בשקט, אז אני מצטערת על ההתנהגות המוזרה, נייה. את איכותית~ 3> (ורוקי, רוקי זה לא משהו. גמלא הייתה אורגייה כך שלא באמת היה לי במה לבהות- לובש שחורים כזה או אחר, הם כולם אותו דבר אם אינם עטים זה על זה/זו. ^-^;)

Gizmo16

New member
נשמע מגניב../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

איזהו גיבור- נשמע מגניב ביותר
ו.. לוידעת מה איתך, אבל לפגוש אנשים שאני מכירה ב*רוקי* זה לא מה שהייתי קוראת מזל טוב
אני תוהה איך היית לבושה שזה נחשב בעינייך מזל טוב
ועוד אנשים משוהם

שניש

New member
לא לבשתי משהו "רוקיסטי"../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif

וגם הם לא. למרות שהם בערקך הבני אדם האחרונים על פני הפלנטה הזו שציפיתי לראות ב"רוקי". אבל הם בטח חשבו אותו דבר עליי

שניש

New member
את לא מכירה*יבשנית*../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מבני עקיבא של פעם :X

Knotted String

New member
בטח שאני מכירה!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

גם אני הייתי בבני עקיבא פעם! סתם. לא. אוף איתך.

sarah

New member
סיכום אייקון

פגשתי את אתי אורה אודי אופיר יותם ימית לימור לירון לין לי משה סאם סיגל צחי קסם קטי רחלי שניש גילי גיי לא יודעת למה סידרתי לפי האלף בית זה מתוך הרגל חולני. אבל היה טוב לראות את כולם ממשמממשמממשממשמשמממש וממש הרגשתי איך השת]פרתי פיסכאטרית מאז שנה שעברה וואי זה מלא אנשים זה היה מפגש פורום ממש כמו שצריך, וגם המורה שלי לתקשורת שראש אגודת המד"ב מממ מוזר, וגם מורה לשעבר בבית ספר שלי שהיא חולה על באפי. נהנתי. למרות שנותרתי עם תחושה חולנית ורעה, למען האמת, אבל היה מגניב ונעים וטוב והפורום היה כמו שצריך וחבל שלא הייתי קודם וביליתי עוד זמן עם אנשים. אהה חוויות: קיקין וסיגל ולימור שמו עליי מטפחת ואמרו לי שאני מהשואה והיה מצחיק
ושרו שירים מהאייטיז איש מעט מפחיד ומבוגר התחיל איתי ואמרתי לו שאני לסבית ברררררר הלכתי לארומה (אהה!!אני כל הזמן נזכרת באנשים שלא רשמתי ברשימה זה ממש מטריד) עם קטי וילדה כזאת נחמדה וחמודה והיה חביב וקטי התנהגה כאילו היא ממששש משששששששששש עייפה. אההההההה והיה את ג'י וסיילנט בוב מהבית ספר של סיגל שהיו מדהימים ממשמממש ממשממשמ אין לי מילים לתאר אני סוגדת להם אני כלכך מצטערת שלא הבאתי מצלמה זה ממש מבאס כי יש מלא דברים ומצבים ואנשים מעניינים שיכולתי לצלם ופשוט דרשו צילום

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif:-\

כתבת ימית. אני יודעת שזה בעצם השם שלי, אבל הוא ככה רק להורים, ולמאיע(ה), שהחליטה יום אחד שהיא תקרא לי ימית, ואני עוד מתקוממת. אני לא אוהבת את זה ככה, זה לא כ"כ אני

3>

מתישהו עוד ניישם את משחק התפקידים הזה בנושא השואה באופן מלא, כן. X: (ממש נהניתי איתך. ועזרת לי בהחלט, את יודעת. תודה)

למעלה