חו! אייקון^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif
היה חביב מאוד. כמובן,שאני בתור מטומטמת גאה (
), הגעתי רק בשעה עשר. (וכמובן שכולם יצאו מגדרם כדיי לצחוק עליי בקשר לזה...
) אז,מה עשיתי? 1."איזהו גיבור" ,הצגה אינטרקטיבית שבה הקהל בוחר מה יהיה המשכה. היה ממש מצחיק בחלקים וממש פחות בחלקים אחרים
,אך החלקים המצחיקים היוו רוב על החלקים הפחות,ייאי ^^ הערפד-גררררררר.הוא היה כל כל יפה.והצטלמנו (אני וחברה) איתו כמו שתי הפקאצות המתלהבות שאנחנו. השרת,AKA "סוללללללללללם"-מבחינת דמות הכי אהבתי אותו,רק בגלל קטע אחד בסוף שנפלתי מצחוק.אני לא מפרטת-לא הייתם שם,חבל |חומתמגן| הבמאי\מחזאי\קריין רצף\"למה אתם בוחרים כל הזמן קטפולטות?"-הוא אותו אחד.ואני אומרת: get a life המלך-נמנמנמנ....אני עדיין תוהה על קנקנו.לא החלטתי אם הוא היה בסדר גמור או נורא ואיום.אני נוטה לכיוון האופציה השנייה
עוזר המלך-וול,מה לעשות התפקיד חרא.אין שום פאנצ'ים ואל קו עלילה מיוחד לעוזר המלך.הוא סתם שם.השחקן היה מצויין והכל,אבל התפקיד שלו קטן,מסכן ולא משמעותי. "אין דבר כזה תפקיד קון,רק שחקן קטן"
Yeah,right
ילדה קטנה-מעצבנת. זקנה-מעצבנת אפילו עוד יותר בטלן-גררררררר,עוף מהבמה.אתה לא מעניין אף אחד >< אבל הדמות שכבשה את ליבי היא כמובן
העץ. היה פשוט אדם שכל פעם שהיתה סצינה ביער פשוט עמד והחזיק עלים. זה היה כל כך מצחיק
אה,גם הרקדנים היו מעולים.
2.
רוקי
לפי מה שהבנתי,לא ההקרנה הכי טובה שהייתה.אולי זה קשור לעובדה שבערך 85 אחוזים מהקהל היו וורג'נים.(סמל ה-V הנצחי עדיין מתנוסס על מצחי וצווארי בגאווה[-

היה נחמד,לא שיש לי מה להשוות,אבל הרגשתי שמשהו חסר. ישב לידי איזה אחד שיודע את כל הערות הביניים בע"פ,אז לפחות הייתה לי קריינות רצף פרטית משלי ^^ ולסיום,טראומה-לזה ששיחק את ד"ר פרנקפורטר ראו כל הזמן את החריץ.הו גאד,אני צריכה טיפול פסיכולוגי ארוך טווח.
והדבר הנפלא הוא שראיתי את לימור,שרה,לין וצחי (למרות שהאחרון נעלם בלי בושה ובלי להגיד שלום
). ומצאנו טרמפ עם אנשים שאני מכירה לשוהם.זה מה שנקרא מזל טוב.