אייקון 2004- 666 Camp!

../images/Emo12.gif

טוב, מי אם לא מחונן
...

../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

אני אהיה ביום שני. הולכת ל"ספרות ומציאות בעולמו של המלך ארתור" (זכיתי בכרטיס חינם! הולה! הולה!) ואם ישארו כרטיסי אז אולי גם ל"ציפור האש" של רז גרינברג. מתכננת לפגוש את פורום פאנפיקים ואת מנגה ואנימה....

GalBatz

New member
מסתבר שאני באה.../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

את/ה בא/ה לאייקון? כבר אמרתי.
לאילו ימים את/ה בא/ה? לראשון. האם את/ה נשאר/ת לישון במקום? לא. לאילו אירועים את/ה הולך/ת? עוד לא בטוחה, האמת.
אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך? לא מתנדבת.:X

סנדרין

New member
אניאני ^^ ../images/Emo142.gif

באה לכל שלושת הימים. לא ישנה שם (בשביל זה יש חברים :X). נרשמתי לדי הרבה דברים :p. יותר מדי. אני לא בטוחה שאלך להכל. יום ראשון סדנת מנחים, 10:00 סדנת צביעת דגמים ומשחק ב - Warhammer, 14:00 משחק תפקידים: הנסיכה הקסומה, 16:00 יום שני סדנת כתיבה / גיא חסון, 10:00 הרצאה: עשה ואל תעשה בחיים ומוות, 14:00 משחק תפקידים: תאוות אפלה, 16:00 יום שלישי משחק תפקידים: רצח ביום בהיר, 10:00 הרצאה: חייו ומותו של הכותב המתחיל, 18:00 טקסיום - אם יהיו כרטיסים.

painapple

New member
../images/Emo79.gif

את/ה בא/ה לאייקון? יאפ יאפ לאילו ימים את/ה בא/ה? ראשון/שני/שלישי האם את/ה נשאר/ת לישון במקום? נופ ./ לאילו אירועים את/ה הולך/ת? אממ.. סקס ורידים וערפדים ביום ראשון, ביום שני 2 דברים של באפי (ב12 וב14, נראה לי, ואולי גם לפגישה של השגרירות) וביום שלישי למשהו של באפי ב12, לסדנת כתיבה בסביבות 6 ולרוקי אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך? החלטתי לא להתנדב בסוף ./ יש לי מקומות אחרים להיות בהם .//

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

חשבתי על לבוא ולישון שם. אבל אין לי כוח לזה
וגם אחי הגדול רוצה לעשות ארוחה משפחתית בדירה החדשה שלו. וגם צריך להיות בבית בשבוע של היומולדת כדי לקבל כסף מהמשפחה הנפלאה
אז אני אבוא רק ליום האחרון בסביבות 12:00 ואהיה איתכן (מי שמנדב) + אבוא לרוקי ^^

ketty the sheep

New member
גם לי בא להגיב פתאום. ../images/Emo7.gif

את/ה בא/ה לאייקון? כן. לאילו ימים את/ה בא/ה? שלושתם. האם את/ה נשאר/ת לישון במקום? לא חושבת.
לאילו אירועים את/ה הולך/ת? יום ראשון: 10:00- הרצאה: פשיעה במדע הבדיוני / גיא בקר 12:00- פרק של באפי 14:00- הרצאה: סקס, ורידים וערפדים/ טובי ביברינג 16:00- סרט אנימה (Memories). 22:00- הרצאה: צעירים לנצח - אריכות ימים והארכת חיים במדע הבדיוני / גל חיימוביץ' (איחור של רבע שעה). יום שני: 10:00- הרצאה: ציפור האש: מוות ולידה מחדש בעבודותיו של אלוהי המאנגה / רז גרינברג 12:00- הרצאה: על אבדן ואבל / רותי קרני והקרנת באפי קוטלת הערפדים: The Body 14:00- הרצאה: מיתוס האלמוות בסדרה באפי קוטלת הערפדים / קרן בר-לב והקרנת באפי קוטלת הערפדים: Forever 16:00- פאנל: "because it's wrong" - אתיקה בבאפיוורס 00:00- הרצועה הקומית האלטרנטיבית: Do You Have Stairs in Your House? יום שלישי: הסתבכתי עם היום הזה. אני פשוט אלך למה שיתנו לי כרטיסים. אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך? יום ראשון- 17:30 עד 22:00 בשמירת חפצים יום שני- 18:00 עד 22:30 בשמירת חפצים יום שלישי- אותה שעה כמו יום שני, חדר צוות (כנראה. הם בטח ישנו את זה.
). *מבט נרגש*

sarah

New member
../images/Emo45.gif

אני באה יום השלישי אני לא יודעת אם אני ישנה אני הולכת לרוקי ואולי לעוד ארועים אבל לא החלטתי עם עדיף להסתובב בחוץ כל הזמן במקום. אני אביא משהו :) לא יודעת מה

h p g i r l

New member
../images/Emo45.gif^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

את/ה בא/ה לאייקון??: אכן^^ לאילו ימים את/ה בא/ה? לראשון. האם את/ה נשאר/ת לישון במקום?לא... לאילו אירועים את/ה הולך/ת?: לא יודעת האמת
אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך?: אני לא
המפ. זהו^^

Gizmo15

New member
../images/Emo41.gifכל הבאים לרוקי../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

בואו ניפגש כולם במקום אחד ונהיה ביחד
לא
אני חושבת שצריך שכולם נניח יתקשרו לבן אדם אחד והוא יהיה המוקד... עכשיו, הייתי מציעה את עצמי- אבל אני לא מתנדבת אז לא אדע מה קורה ומה הולך ואיפה כדאי להיפגש והכל, אז- אורה, בא לך להיות המרכזת
ו-לכל ההולכים לרוקי יש הפלאפון של אורה
(לי יש^_^) לפי דעתי זה רעיון טוב, אם אורה תסכים, וככה נהיה ביחד ולא נתחיל לחפש זה את זה וכאלה:X (מצד שני, אולי זה ממש קטן, אני לא מכירה רוקי:X)

PopPy

New member
נראה לי שאורה לא תאהב את זה :X

בכלמקרה, לא כזה קשה למצוא אחד את השני ברוקי, אנחנו בטח נסתדר כבר בחוץ או מקסימום בפנים. זה בסה"כ הולך להיות באודיטוריום של הסינמטק - מקום לא גדול במיוחד (אני חושבת שאפילו יותר קטן מכוכב, אם אני זוכרת נכון)..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אכן אתי צודקת..:X

*טראומות* אניוואי.. אנשים אובדים בכלאופן מוזמנים להתקשר אלי אם כי לא נראה לי שיהיו כאלה אין בעיה למצוא אחד את השני ברחבה של הסינימטק( או בתוך האולם שם )

Jelly Beans

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo60.gif

אני לא בן אדם של אייקון. פשוט, לא. ^___________^ למרות שאני מתה ללכת לרוקי יום אחת ._.

למעלה