אייקון 2004- 666 Camp!

ketty the sheep

New member
אייקון 2004- 666 Camp!

(כי כולכם קאמפ אחד גדול
). ובכן יקירי, מי מכם בא לאייקון 2004? יהיו הרבה דברים של באפי, הרצאות מעניינות, קרבות גלדיאטורים, פלנטריום, ואירוח של הסופר גיא גבריאל קיי. אה, ויהיו גם גיקים וכוסיות. [ועוד הרבה יותר, כמובן]. כל מי שבא, מתבקש להגיב לשרשור הזה, כדי שנוכל להתארגן ולהיות יותר יעילים ולהפוך את השהות שלנו במקום לנוחה יותר: את/ה בא/ה לאייקון? לאילו ימים את/ה בא/ה? האם את/ה נשאר/ת לישון במקום? לאילו אירועים את/ה הולך/ת? אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך? ובקשה אחרונה: תביאו אוכל, למען כל אלו שבאים ואין להם תקציב לאכול במקדונלד'ס שלוש פעמים ביום. אם כל אחד יביא משהו קטן, נוכל לארגן כמה ארוחות ולחסוך בהוצאות. בברכת 'תבואו יא זונות', אמ, משהו.

אני באה../images/Emo70.gif אני באה../images/Emo70.gif

את/ה בא/ה לאייקון? כןן^^
לאילו ימים את/ה בא/ה? כל ה-3!
האם את/ה נשאר/ת לישון במקום? yup
לאילו אירועים את/ה הולך/ת? יום ראשון: 16:00-18:15 סרט אנימה (Memories). 22:15-21:30 מופע הרכב Numius יום שני: 19:00-19:15 פלנטריום והתנסות באסטרונומיה וחלל 20:00-00:45 ערב סיפורי קרבות בקולוסיאום יום שלישי: 18:00-19:45 בלה בלה דברים של טולקין 00:00-01:45 רוקי
אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך? לא מתנדבת...
אוכל: אני מתנדבת להביא המון לחם בשלל סוגים וצורות (לחם שולת) ואני אנסה להשיג עוד דברים.. אולי אני אכין עוגה

הבנאדם גאון!

משוגע, אבל כל הגאונים הטובים *באמת* הם כאלה, לא?
. טיפ שימושי- אל תשבי במרחק של שני מושבים ממנו, ואל תשבי בדיוק מולו
.

yo t a m

New member
ובכן,

זה גם תלוי במרחק בין השורות וכל זה. בעקרון הייתי הולך על בטוח D:

Misery Of Life

New member
הוא שופך חמצן נוזלי על אנשים../images/Emo160.gif

אבל ההרצאה שלו בפלנטריום לא הייתה כל כך מעניינת

yo t a m

New member
חנקן ../images/Emo3.gif

והוא גם מכניס את היד שלו לשם לארבע שניות ^^; :X ברר. וההרצאה בפלנטריום באמת משעממת :X אולי זה החושך המרדים.

המהמהמ../images/Emo60.gif

מה משעמם?
בפלנטריום אתה מתכוון לבלון המתפנח?
כי אצלנו היה ממש מגניב :D מה שמיוחד בבלון הזה זה כאשר אתה בתוכו כל הרעשים שם נשמעים כאילו הם מאחוריך
אז בהרצאה שלנו מישהו המ הפליץ באמצע וזה היה משעשע כי אפשר היה לדעת מי זה
[נו אנחנו תינוקיים מעט, אז מה P:]

Kryptonite

New member
בא../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

את/ה בא/ה לאייקון? כמובן. לאילו ימים את/ה בא/ה? יש לי משמרות\הקרנות בכל שלושת הימים האם את/ה נשאר/ת לישון במקום? סביר להניח שבאחד מן הלילות, ניראה
לאילו אירועים את/ה הולך/ת? הדברים של באפי ורוקי אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך? את לא יכולה לבדוק בטופס משמרות?
ביום הראשון - שומר חדר תצוגות (???) - 17:30-22:00 יום השני - שומר חדר צוות סינמטק - 17:30-22:00 יום השלישי - מפעיל חדר שמירת חפצים בעירוני א' - 17:30-22:00 אלה המשמרות כנראה
לגבי אוכל - באמת כדי שנארגן משהו

Gizmo15

New member
אני באה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

את/ה בא/ה לאייקון? כן^__________^ (פעם ראשונה
) לאילו ימים את/ה בא/ה? רק שלישי, כנראה
האם את/ה נשאר/ת לישון במקום? לא:X למה לי
לאילו אירועים את/ה הולך/ת? רוקי (אלא אם כן האולם יקרוס או כל דבר אחר שיגרום לי בפעם ה-1,000 לבטל רוקי ברגע האחרון
) ואולי אולי שניפרקים של באפי- רק אם יהיו שם אנשים שאני מכירה. מישו
אם את/ה מתנדב/ת, מתי המשמרות שלך? לומתנדבת

PopPy

New member
כמובן ^^

אני באה כנראה לכל השלושה, ואולי אני אצליח לשכנע את אמא שלי להשאר לישון באחד הימים ^-^ (אני מקווה שבין השני לשלישי, שהם יותר עמוסים לי) אני מתכננת ללכת ל: יום ראשון: 21:45 - אנג'ל 517-518 (קבלתי כרטיס מתפוז ^^) יום שני: 12:00: באפי- The body 14:00: באפי - Forever (ואם ישעמם לי, ב18:00 אסיפת שגרירות סאנידייל) 20:00: אנג'ל 519,520 יום שלישי: 12:00: באפי - Lie to me + The dark age 16:00: אנג'ל 521, 522 00:45: רוקי

PopPy

New member
יאפ../images/Emo13.gif

ישי מרצה ביום הראשון לפני ההקרנה של אנג'ל 517-518.

למעלה