אייפון 4

amitp

New member
העריכה בעיקרון עובדת יפה,

אני אבדוק ספציפית במיקומים בעייתיים מבחינת עברית/אנגלית. כנ"ל לגבי הטבלה השמאלית.

אגוזים1

New member
תודה

אשמח לשמוע עדכונים.

ניראית אפליקציה איכותית

BravoMan

Active member
דווקא בעניין אופיס ממליץ על מכשיר מבוסס

Android כמו ה-Nexus.

נכון, כמו שנועה כתבה אין מוצר מקורי של MS, אבל יש את Kingsoft שמתמודד מצוין גם עם עיצובים מורכבים (לא בדקתי הכל באופן אישי, אבל רמה של ק"ח וגם מעל זה עובדת ללא בעיות גם בעריכה).
https://play.google.com/store/apps/...1bGwsMSwxLDEsImNuLndwcy5tb2ZmaWNlX2kxOG4iXQ..

והוא אפילו חינמי ואף כולל תפריטים בעברית.

והכי מעניין: הם עדיין לא תומכים ב-iOS ולא ראיתי שום כוונה שלהם לתמוך בעתיד

דניאלה1311

Active member
מנהל
ניסיתי להוריד את התוכנה כי האופיס שיש לי (2013 בטא) משגע אותי עם העברית. כלומר ברגע שאני מכניסה מילה בלועזית לטקסט עברי אין לי שום אפשרות לחזור לטקסט עברי. בקיצור חוץ מלשבור את המחשב מרוב תסכול חפשתי פתרון. אז שמחתי לקבל את הקישור וניסיתי להוריד וקבלתי את ההודעה המוזרה הזו שאינה מאפשרת לי להוריד את התוכנה

This app is incompatible with your Logitech Revue.

נכון שיש לי את הrוויו אבל הוא לא מחובר למחשב ולא מחובר בכלל לשום דבר (מכשיר דפוק למדי) מה הקשר בין הלוג'יטק והתוכנה? אולי אתה/אתם יודעים?

karpe

New member
זו תוכנה שמתאימה לאנדרואיד

לא למחשב PC.
תנסי את OPEN OFFICE למחשב :

http://www.openoffice.org/download/

או שתנסי לקבל עזרה בפורום אופיס לגבי הבעיה שיש לך באופיס 2013, זה כנראה פתיר.

דניאלה1311

Active member
מנהל
תודה על ההסבר את ה-open office יש לי ואני לא ממש מרוצה. אלך לבקר בפורום השני.

Y. Welis

New member
אופיס 13' כבר קיימת בגירסה רשמית. ניתן להוריד

התנסות ל-60 יום. העברית סבירה מאוד - הרבה יותר מבגירסה הקודמת המבוגבגת (שאילצה אותי לחזור ל-2007).

היי,

האמת שחשבתי על נקסוס וגם על דגמים נוספים כמו HTC. העניין הוא מה קורה כשיש תקלות. קראתי לא מעט סיפורי זוועה (על כל המכשירים) וההנחה שלי היא שככל שהמכשיר פחות נפוץ בארץ כך יתארך זמן השירות והתיקונים...

BravoMan

Active member
בדיוק מה שקורה עם ה-iPhone:

ל-iPhone אין אחריות בינלאומית, לכן בהתאם למקום ממנו תקני, עדיין תצטרכי להסתמך על תיקון של מעבדות פרטיות.

גם משירי Android רבים נפוצים מאוד בארץ, חלקם, כמו מכשירים של Samsung אף נפוצים יותר מ-iPhone, ובכל מקרה הבדל בזמני תיקון אינו קשור להיותו של מכשיר מתוצרת HTC, Apple או מישהו אחר.

noa_f

New member
רוב הבעיות במכשירים האלה אינן בעיות חומרה

שמכוסות תחת אחריות בכל מקרה.
רוב "הבעיות" הן שברים, רטיבויות, או אפילו בעיות תוכנה שקורות... בגללנו המשתמשים.
דבר נוסף: חלק גדול מאוד מהסמארטפונים שנמכרים בישראל אינם יבוא רשמי של יבואנים גדולים עם מעבדות גדולות. וכשהם כן את משלמת על זה: במחיר גבוה יותר, באפליקציות זבל שהם דוחפים פנימה וגרסאות תוכנה גרועות. גם המעבדות שלהם לא תמיד אמינות יותר.
למעשה, עבור יבואנים רשמיים או חברות הסלולר מעבדת התיקונים היא עול כלכלי שהם ינסו לצמצם את הפעילות שלה ככל האפשר כי את הכסף הגדול הם עושים במקום אחר.
לעומת זאת, חנות עצמאית שהיא גם מקצועית ואמינה מנסה לבסס יחסים ארוכי טווח עם הלקוחות. הם ירצו שתקני שם גם את המכשיר הבא שלך או של שאר בני המשפחה, שתמליצי לחברים וכו'.
יש הרבה מאוד דיווחים על שירות מתמשך מצוין מחנויות קטנות וטכנאים עצמאיים. לא כולן! אבל יש לא מעט שכן. ובפורומים הרלוונטיים יש מספיק אנשים שיכולים להמליץ.
וכל הדגמים שאת מתלבטת ביניהם הם דגמים מספיק נפוצים בישראל או מספיק מעניינים עבור הטכנאים הרציניים. לא צריכה להיות בעיה.
תהיה בעיה רק אם תקני מכשיר סיני עלום, שאיש לא מכיר אותו.

karpe

New member
שימי לב לעלויות התיקון

למכשירי הגלקסי למשל עלות תיקון מסך גבוהה פי 4 בערך מעלות תיקון מסך לאייפון (250 ש"ח לעומת 1000 בערך).

יש אפשרות לעשות ביטוח ב-100 ש"ח לשנה שמכסה תיקונים עם השתתפות עצמית של 180 ש"ח לתיקון, לכל סוגי המכשירים.
(יש כמובן אותיות קטנות נוספות, אבל בגדול זה נראה משתלם).

http://www.kopell.co.il/

למעלה