איים באק!!

ערן1987

New member
שאלה בכלל?

אם היא תצלם או לא? זה ברור שכן!!

C o s m i C

New member
איזה כיף לך!

חשבתי עליך ועל הכרטיסים שלך! איך השגת אותם? איזה שורה יש לך? חחח ואני כזה מה? הכרטיסים לשנה הבאה?! חח :)

m L m

New member
אתה מאורנית?

אני משערי תקווה
אהה, ובאלקנה יש חנות צילום
אני שמחה שנהנת.... נשמע אחלה הופעה!

ערן1987

New member
כן,יופי שנזכרת להבין ../images/Emo13.gif

מה שם המשפ' שלך? אולי אני מכיר אותך איכשהו? ויופי,אלקנה.. חחח,מצאת איפה.. העיקר הכוונה

m L m

New member
רון

ולא נראה לי שאתה מכיר כי המשפחה שלי דתייה ואני *טיפה* גדולה ממך... וחוצמזה- אלקנה יותר קרוב מפתח תקווה

ערן1987

New member
אלקנה אולי קרובה יותר

אבל זה חור,חח.. לא מכיר אותך,צדקת(בלי קשר לזה שאת דתייה,חוץ מדודה שלי,הילדים שלה ובעלה כל המשפ' מצד אמא שלי דתיים)

C o s m i C

New member
הנה

אממ יש להם בן בן 16 שקוראים לו אסף רחמני..ואחותו הגדולה היא יעל ויש להם גם אח קטן :) מכיר?

ערן1987

New member
יה,אני מכיר אותו!

חח,שנים שלא שמעתי את השם הזה.. איפה הוא לומד הבן אדם? הוא היה איתי בשכבה

ערן1987

New member
זה גם משהו,חח

זה אומר שבטח נפגשנו בלי שידענו אפילו בחטיבה המגעילה שלנו.. מה השם שלך?(המלא)

m L m

New member
שערי תקווה יופי של מקום ../images/Emo3.gif

אני לא צוחקת! אני מתה על הישוב הזה
היי, אתה חדש בפורום?

crazy pea nut

New member
גם אני קניתי את החדש של נלי פורטדו

אני חורש עליו בלי הפסקה אני חולה על הזמרת הזאת האי פשוט מדהימה:) באמת נחמד כל הקטע של האתר הסודי שיש לה למרות שנכנסתי ולא ממש מצאתי עניין קליפ אקוסטי לטרי? לי יש את הרגיל:( איזה קליפ?:( גם אני רוצה ספיישל אדישן:( אני אוהב את נלי! זה נכון שהשוגהבייבס מתפרקות?? ~רן~

i love gina

New member
הדיסק של נלי מדהים, אין ספק...

והחדש של אנסטסיה נראה לי גם הולך להיות ענק... שמעתי ממנו כמה שירים, והוא ממש טוב!!! מקווה שיקנו לי אותו ליומולדת... |מחזיק אצבעות| השירים אצל נלי הכי טובים לדעתי הם הראשון, והשביעי ו... טוב, כל האלבום מאמם...

ערן1987

New member
לא קליפ,גרסה אקוסטית

עדיף את הגרסה המקורית,אתה לא מפסיד איך יש לך את האתר הזה? ממה שהבנתי זה רק לספיישל אדישן(שיש בו סרטונים של מאחורי הקלעים וכדומה) השוגה' לא מתפרקות.. תקרא את ההודעה שכתבתי פה בפורום כשחזרתי,שהן אמרו שזה לא נכון וכו' וכו'

למעלה