איים באק!!

ערן1987

New member
איים באק!!

חחח,אני קצת מסטול.. מה קורה אישים-אישים? אין לי כ"כ כוח לפרט מה היה,איך היה,למה היה ומדוע היה(זה יותר מאוחר(),אבל בקצרה אני אסכם ככה.. השוגהבייבס ממש נמוכות אבל כוסיות בטירוף,הן עושות אחלה הופעה,לא היה כ"כ קר.. מבחינת מוסיקה:עזרתי ל"קליידוסקופ" של קליס "לטפס" במצעד(היה במבצע,2.99 ליש"ט שזה כ-25 ש"ח,אז שלא אקנה?),אבל עזרתי לחדש(יחסית)של נלי פורטדו(כן כן אייל)לטפס במצעד,עלה לי 8.99(שזה כ-75),בספיישל אדישן-עם גרסה אקוסטית לטריי,איזשהו קליפ(עוד לא בדקתי)וגישה לאתר מיוחד של נלי למי שיש רק את הדיסק הזה.. שווה אה? אגב,למעריצי הראסמוס:ראיתי 3 אנשים שקונים את "דד לטרס" בחנות HMV שזו חנות מאוד גדולה באנגליה(ואיפה שאני הייתי זה היה פשוט מקום ע-נ-ק-י),וזה היה שם במומלצים של הצוות! נ.ב. בקרוב התמונות(תנו לפתח אותן,מה הלחץ?!)

gargamich

New member
היייייייייייייייי ../images/Emo94.gif

וואו! איזה שווה! בסוף פגשת אותן? דיברת איתן? מה הם שרו? את מי אתה הכי אוהב מהן? מה זה קליידוסקופ? זה הקודם שלה? הדיסק של נלי צריך להיות נחמד והגירסא הזאת נשמעת אף יותר! מחכים לתמונות!

ערן1987

New member
חחח,היי גם לך

פגשתי אותן ממש לשנייה וחצי.. היו זוכים גם ממדינות שונות(נורבגיה,אנגליה-כמה לא צפוי אנגליה! נדחפים!-).. בהתחלה יצאו קיישה(השחורה)ומוטיה(זאת עם הנזם)וחתמו לאנשים והצטלמו איתם ומוטיה אמרה שהיידי(הבלונדה)כבר תצא כי יש לה "זיט פרובלם"(חחח).. בגלל שלא היה כמעט זמן לא הספיקו בכלל לשאול אותן שאלות(והייתה לי שאלה שמאוד רציתי לדעת את התשובה שלה),אחרי שסיפרו להן מאיפה באנו(אני ושאר הזוכים מהארץ)הן שאלו איך הייתה הטיסה ואמרנו שהיה נחמד ואז הן חתמו לי והצטלמתי איתן אבל היידי לא חתמה לי כי היא יצאה מאוחר(כידוע)ואז בסוף כשהן עמדו רק שלושתן וכולם צילמו אותן,היא באה להכנס ואז באתי אליה וביקשתי יפה-והיא הסכימה וחתמה לי..הן מאוד חמודות ויפות מאוד במציאות,בעיקר קיישה ומוטיה שנראית מכוערת ב-TV ממש ממש יפה! הן גם ממש נמוכות,אני יותר גבוה מהן ועוד הן היו על פלטפורמות(ואני 1.66 בערך!) הן התחילו עם Freak Like Me שהיה מעולה,שרו גם את Overload(זה היה מעניין)וסיימו עם Hole In The Head אבל הקהל הכי השתגע דווקא ב-Too Lost In You.. הן לי ממש מועדפת,לדעתי כל אחת חמודה.. כידוע(או שלא)היו שמועות שקיישה והיידי רבות הרבה והלהקה על סף פירוק,אבל בסוף ההופעה היידי אמרה "כמו שאתם יודעים יש שמועות שזה הסוף של הלהקה. ההופעה הזאת היא ההופעה האחרונה במסע ההופעות שלנו בבריטניה,אבל אנחנו לא מתפרקות וממשיכות קדימה!!" וכולן התחבקו ואני בטוח שזה היה ספונטני! "קליידוסקופ" זה ה-1 של קליס,אני זוכר שהתעניינתי בו עוד בתקופה שיצא.. אז מה אכפת לי?

i love gina

New member
אהלן, וולקאם בק!! החתימה ממש מגניבה

אני רוצה לראות עוד תמונות!!!

ערן1987

New member
איך היה לכם כוח לקרוא את זה?

לי אין! שכחתי גם להוסיף שאמרתי להיידי I Love Your Music והיא אמרה תודה(כתבתי את זה? לא זוכר)

14מתן

New member
למה לא לקרוא...?

זה לא שכל יום מישו בא ומסםר לנו על אזיה הופעה ופגישה עם אנשים מ-ח-ו-"-ל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה עם תמונוווות ?

ערן1987

New member
אמא שלי הלכה לפתח אותן

במקרה יצא לה ללכת לפ"ת(באורנית אין חנות צילום,אלא מה..זה אורנית) ככה כשזה יהיה מוכן אני אסרוק.. אבל אני מקווה שזה ישקול עד 250K כי אם לא זה לא יעלה

ערן1987

New member
ת'נקס שוב.. מתי ההופעה

של נו דאט ובלינק? זו שאת הולכת אליה..

dilan angel

New member
ב 26.2../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

הכרטיסים כבר הגיעו אליי
הם ממוסגרים!
אני מנסה להתחבר כמה שיותר למוסיקה של בלינק כי אני לא ממש חולה אל פאנק.. אבל העיקר נו דאוט!
וזאת תהייה ההופעה האחרונה שלהם מכל הטור ובכלל כי הם לוקחים עכשיו הפסקה לכמה שנים.. ~יווו מחכה לזה כבר!~

ערן1987

New member
חח,לא הבנתי לרגע

אין לך בגרות או משהו כזה בסביבות התאריך,נכון? ומי בעצם עוזב לכמה שנים,נו דאוט או בלינק?

נא182

New member
או גאד או גאד או גאד!

את הולכת להופעה של בלינק!??????!?!?!?!??! צלמי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! פליז!!!!

למעלה