אייל מתגעגע לגבע

אני מורכב מרבעים../images/Emo3.gif

סבתא רומניה התחתנה עם סבא רוסי ובצד השני סבתא פולנייה התחתנה עם סבא אוסטרי אז אני חנטריש מרובע...

../images/Emo12.gif עכשיו בלבלת אותי

אם אתה מוּדה, אז אתה בכלל דרוזי. היש דרוזים פולנים? סתם סתם סליחה בהצלחה לילה טוב

אטיוד5

Active member
זה שמנטה לא מבינה אותך ...

נו באמת, יש עוד כמה שמנטה לא הכי מבינה, אל תקח ללב
אני מבין אותך (אני חושב). נשאר אצלך חור שהיא מילאה בעבר. הייתי אומר שהזמן יכסה. אבל עובדה שלא. עברו כמה שנים טובות והוא עדיין פעור. זה שאתה אהבת אהבות אחרות בזמן הזה עדיין לא אומר שאהבו אותך. וגם אם אהבו אז כנראה בכיוונים אחרים והבור לא כוסה. עכשיו, נניח שאתה מתקשר אליה ואומר - שמעי, ליאת (מה, לא?), הייתי פסיכי ושיקרתי, לא יודע למה. ואחרי כל זה נשאר לי בור בנשמה. בואי תעשי טובה, תכסי אותו. אין פה קטע מיני, כי אני יודע שאת כזאתי, שאני לא מושך אותך. אולי גם אצלך יש איזה בורצ'יק כזה. סתם נדבר בכיף. אז מה יקרה? או שהיא תבוא או שלא. אם תבוא, טוב. אם לא, רוב הסיכויים, אז תדע שניסית. זה שווה הרבה! בעיקר להרגשה שלך שהנה ניסית והתגברת על הפחד וכו'. מכסימום אתה מסתכן בהתעללות קלה, ואני לא חושב שהיא תהיה חסרת רגישות עד כדי כך. הכי סביר שהיא תגיד משהו כמו - אני כבר במקום אחר, אל תפריע לי. ואז תדע שהמעגל הזה נסגר, וחבל, אבל זה מה יש, אולי בכל זאת מישהי אחרת תבוא ותכסה את הבור הזה בדיוק, ואם לא אז תישאר שם צלקת. בחייך, הרי כולנו מסתובבים עם כאלו צלקות. החיים הם גן של בורות. אז יאללה, תקפוץ לבור, תנסה, אם לא ילך, תעקוף אותו בסיבוב. יהיה בסדר, אף אחד לא מת מצלקת.

ושוב אתה מדייק

הבנת בדיוק את הבעייה אני יושב וחושב מה לכתוב לך לכתוב שאני עכשיו הולך לאתר שוב את הטלפון שלה ולהתקשר יהיה שקר לכתוב שאין סיכוי בחיים שאני אתקשר, אני לא יכול לכתוב כי לכל דבר בחיים תמיד יש סיכוי. אתה צודק בכל מילה ומילה שכתבת אבל המרחק אצלי בין הידיעה שאתה צודק לבין העשייה ממש הוא מרחק ענק. אני באמת לא יודע מה אני הולך לעשות חשבתי להלחין לה איזה קטע ולשלוח לה את זה, אולי ככה יהיה לי קל יותר. הפחד הזה והדקירות בבטן מהמחשבה על להתקשר פשוט משתקים אותי. אולי אני צריך לעשות כמו שהייתי ילד, לפני כל דבר מפחיד הייתי אומר "על החיים ועל המוות" ואז ישר עושה בלי לחשוב. אבל אז הייתי יותר אמיץ
נראה לי שהולך להיות לי לילה מרובה מחשבה על הדברים שכתבת והדברים שהוסיפו שאר האנשים פה. אולי הגיע הזמן לקבל החלטה ולבצע. תודה לך

צימעס

New member
אתה זקוק אולי לצ'אט-תמיכה לפני

החיוג? קבע יום ושעה, אטיוד יהיה שם
טוב, נו, אולי לא רק הוא. גם אני אם אוכל. >>>> בורחת לפני שתיפול עלי לבנה כי הבטחתי בשם מישהו אחר בלי לשאול בכלל.

היי לא להלחיץ

אני כבר מרגיש את ההתקף חרדה מגיע
תודה על ההצעה, יכול מאוד להיות שאני אענה לה בחיוב
תודה

למעלה