אייל מתגעגע לגבע

Mנטה

New member
אתה חי בפנטזיה

צר לי. אבל תמיד עדיף (לדעתי) להכיר במציאות. למרות שהיו לכם מלא שיחות נפש, כמו שכבר ציין אטיוד, הן לא היו כאלו גלויות. למרות שהתאהבת בה אנושות והיתם המון ביחד, לא ממש היכרתם (מסתבר). ולמרות שעברו 7 שנים אתה עדין תקוע. אינמלשות, כל הסימנים מעידים, זאת לא היא האמיתית אלא דמות הפנטזיה שיצרת לך בראש. עכשיו לך תתמודד אתה
חבל על החיים שלך, ילד

Mנטה

New member
אם אתה מניח שאני צודקת, אתה בעצם

כבר בדרך לפתור את הבעיה. אלא שהדרך לא קלה. אתה רוצה לפתור את הבעיה ? מה אתה מוכן לעשות בשביל זה ? על מה אתה מוכן לוותר ? (רמז: פנטזיות !)

מוּסקט

New member
לא ויתרת ולא נעלים

אתה בשיגרה יום יומית של הלקאה עצמית, התבוססות בתחושות החמצה, וחיפוש אחר רמזים להימצאותה של מושא אהבתך בכל מקום אפשרי. ואתה יודע משהו? יש משהו מאוד מנחם בלדעת למה אתה מרגיש פיכסה, ומאוד מפתה לא לוותר על הפיכסה המוכר (גם אם לא חביב). אמרו לך פה לפני שעל מנת לזוז מהבלטה שאתה נמצא עליה אתה צריך לסגור איזה מעגל (לקבל טריקת טלפון) או לוותר. להבין שזהו - תם ונישלם, להתאבל ולהמשיך הלאה.

זה ממש לא נכון

אני המשכתי וממשיך הלאה זה לא העניין, היו לי שני קשרים רציניים מאז ונתתי את כולי בכל אחד מהם הספקתי מאז להתאהב והרבה מעבר הקטע זה החור הגדול שנפער בי כשהיא נעלמה, החור הזה לא מרפה אבל הוא לא מונע ממני להמשיך הלאה ועוד דבר על הרעיון של קשר זוגי איתה ויתרתי מזמן וכמו שציינתי חסרים לי השיחות איתה, לצחוק איתה. אז להמשיך הלאה בחיים, המשכתי הבעייה היא החור שמלווה אותי כל אותם שנים.

Mנטה

New member
כן נכון וכן נכון ../images/Emo70.gif

החור שאתה מדבר עליו הוא חור שלך ולא של החיסרון שלה. ברגע שתבין את זה יהיה לך קל יותר. זה לא קשור אליה בכלל, זה רק דברים שלך. (אני בכוונה בוטה, תסלח לי, אני חושבת שאולי זה יעזור לך).

לא אמרתי שזה קשור אליה

אמרתי שזה החור שלה, והתכוונתי שזה המקום שהיא הייתה בו בעבר... עכשיו יש שם חור... ברור שזה לא קשור אליה, זה קשור לאיך שראיתי אותה אז, זה קשור למה שהיא הייתה בשבילי זה קשור לזה שנתתי לה חלק גדול בתוכי, וכשהיא נעלמה בחלק הגדול שנתתי לה בתוכי נפער חור. וכן, אני חושב שאת החור הספציפי הזה שום בן אדם לא ימלא.. אני לא מבין מה הקטע? באחת ההודעות אמרתי שזה תוקע אותי? לא... אמרתי שיש לי בעייה עם קשרים בהווה בגלל מה שהיה? לא... רק אמרתי שהיא הייתה חשובה לי יותר מכל בנאדם אחר, שהיא הייתה חברת נפש אמיתית כמו שבחיים לא מצאתי ואני יודע על איזה חור אני מדבר בתוכי, ובחיים לא האשמתי אותה באותו החור בחיים לא האשמתי אותה או כעסתי עליה. אז אני לא מבין מה ההתעקשות פה על זה שנשארתי תקוע במקום... אני עדיין נפגש עם אנשים, אני עדיין נכנס לקשרים זוגיים, ואני עדיין מתאהב. בסה"כ התבכיינתי על כמה שאני מתגעגע אליה והיא חסרה לי.

Mנטה

New member
אוקי, נסיון נוסף

אני יוצאת מנקודת הנחה שכתבת לנו כי אתה סובל. דוקא לא דיברתי בכלל על קשרים אחרים או על תקיעות וכאלה, דיברתי רק על ענין החור. ואיך פותרים בעיית חור ? זה מסובך אבל אפשרי. מה שברור זה שדבר ראשון צריך למלא, לא ? אז מה ימלא אותך ? שים אותה בצד, זה מה שאני מנסה להגיד. אתה לא מתגעגע אליה או אפילו אל מי שהיא היתה, אתה מתגעגע למשהו אחר. וזה גם לא כל כך מעניין למה (כי זה לא יוביל לשום מקום). מה שחשוב זה : אוקי, יש חור. במה תמלא אותו ? עכשיו תחשוב שוב על כל הדברים שמשמחים אותך ושאתה אוהב ושממלאים אותך ואז אפשר יהיה להתחיל לפתור

ודרך אגב

למרות שהיא הסתירה ממני את הקטע עם הלסבית היא הבינה אותי כמו שאף פעם לא הבינו אותי היא נתנה לי מה שאף אחד אף פעם לא נתן לי היא נתנה לי אהבה כמו שלעולם לא קיבלתי. תגידי שאני מגזים... זכותך, אבל אני יודע שאני לא.

Mנטה

New member
אני בכלל לא חושבת שאתה מגזים ../images/Emo140.gif

אני לגמרי מאמינה לך. אני רק חושבת שעברו יותר מדי שנים מאז והגיע הזמן לצאת מזה. מהגעגוע. כלומר להתחיל לפעול כדי שהוא לא יהיה. כדי שלא יהיה כזה חור גדול בתוך הבטן. לא זה מה שאתה רוצה ? אתה רק רוצה להתרפק ולהתגעגע ? זכותך
(זה הסתיו והענן וכו').

טל קר

New member
אז החור הוא לא שלה,

החור הוא שאתה מרגיש שלא מבינים אותך מספיק שלא נותנים לך משהו שחסר לך מספיק שלא נותנים לך מספיק אהבה וסיפור אמיתי שמתקשר לי להודעה שלך: מישהי שלפני כמה שנים הרגישה שיש משהו מיוחד בינה לבין מישהו (במקום בו הוא עבד והיא היתה לקוחה), הם החליפו מבטים, דיברו כל ערב, היא הרגישה שיש ביניהם משהו ממש מיוחד, היא חזרה למרכז, הקשר התנתק, במשך שנים הוא היה הפנטזיה שלה, מה שהיא רוצה למצוא בגבר, לפני שבוע וכמה ימים היא פגשה אותו במקרה באיזה חור, אחרי חמש שנים שלא נפגשו. הם שמחו אחד לקראת השניה וההפך, ולפני שהיא אומרת ג'ק רובינסון הוא מתנפל עליה, וכשהיא עוצרת אותו ואומרת, רק רגע, מה היה ביננו לפני כמה שנים, והוא אומר לה משהו כמו "מה זה מתתי לזיין אותך אז, אבל לא יכולתי כי היתה לי חברה, עכשיו אני יכול, אני מת לזיין אותך". עד לאותו אירוע לפני כמה ימים היא היתה בטוחה שמדובר בבחור ביישן ומתוק, עדין ורגיש, שהיה ביניהם משהו מיוחד, חיבור שמאז לא קרה שוב עם אף אחד אחר, והוא היה הפנטזיה שלה במשך כל אותן שנים והיא חשבה עליו המון בתור הדמות של בן זוג אידיאלי, למרות קשרים אחרים שהיו לה.

סיפור מעניין

אבל כאן זה לא ככה אני לא חושב שהיא מתה לזיין אותי..
היא לסבית.... והמשהו המיוחד לא היה מבחינת זוגיות או אפילו משהו שמתקרב לזה.

טל קר

New member
אל תדבוק ברמה הקונקרטית

בקשר קצר, במיוחד בקשר של לפני שנים כשאפשר ליפות אותו עוד יותר דרך משקפי הנוסטלגיה, קל להשליך על הצד השני את מה שהיינו רוצים שיהיה, לסגור את פערי המידע שלא ידועים לנו עליו בדברים שהיינו רוצים למצוא בו. התוצאה היא פנטזיה. הקשר בינה לבין המציאות איננו בהכרח כלל בנמצא.

מממ...

מספיק להסתכל לבנאדם בעיניים בשביל לדעת איזה בנאדם הוא. לפחות בשבילי זה מספיק ותמיד עובד מעולם לא טעיתי בהערכת בנאדם עפ"י מבט בעיניו.

אני סתם חנטריש פחדן

כל דבר שקצת מפחיד אותי אני ישר מוותר עליו. קצת קשה ואני בורח. אין טעם לבזבז עלי זמן והודעות סליחה.

למעלה