אייל.....יש לך שם פצצה ;-)

• פותח הנושא T.Z
  • פורסם בתאריך

T.Z

New member
אייל.....יש לך שם פצצה ;-)

ועכשיו לבעיות שלי... דבר ראשון... אני לא מצליחה להיכנס לפורום ``על בנים ועל בנות`` כל היום.... זו בעייה בתפוז או אצלי? אם אצלי איך פותרים אותה? ובקשר לנאפסטר... ניסיתי מה שאמרת לנועה וזה לא עזר... :-( תוזה מראש, ~TaZ.

eYaL

New member
פעם זה היה שם מיוחד .. :)

היום לכל מנהל פורום שלישי קוראים אייל ;-) אוקיי אז ככה- בקשר לפורום שלא עולה לך..נכון לשעה זו,אצלי,זה עובד. בדקי בבקשה אצלך ,נסי לעשות כמה פעמים ריפרש. לגבי הנאפסטר.. באיזה שלב את תקועה? eYaL

T.Z

New member
אני אוהבת את השם הזה מה לעשות..

;-) זאת ההודעת שגיאה שהפורום לא עולה... EXPLORER caused an invalid pag fault in module KERNEL32.DLL at 015f:bff9d7ad. Registers: EAX=c002f8d4 CS=015f EIP=bff9d7ad EFLGS=00010206 EBX=0089ff88 SS=0167 ESP=0085ff00 EBP=0086019c ECX=00000000 DS=0167 ESI=008602ec FS=1897 EDX=bff76859 ES=0167 EDI=0089ff80 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 53 8b 15 4c ad fc bf 56 89 4d e4 57 89 4d dc 89 Stack dump: בקשר לנאפסטר...ורדתי את הקובץ DLL ושמתי אותו בספרייה שאמרת והוא עדיין חסר.. אגב כמה איילים יש? אני מכירה את דון@קישוט:) תודה רבה, ~TaZ.

eYaL

New member
טוב זה בעיה שלך כבר.. :)

לא סתם... :) נראה שהאקספלורר שלך ישן...תני לי להמר..4 ? תבדקי איזה גרסא זו מתוך תפריט עזרה->אודות ובקשר לנאפסטר.. אחרי שהורדת את הקובץ..צריך גם לשים אותו בספריה הנכונה.. תבדקי בהודעה שכתבתי לנועה... :) ואממ..יש עוד איילים..אני לא אחשוף אותם ;-) eYaL

T.Z

New member
למה לא תחשוף אותם? ;-)

נכון צדקת... אקספלורר 4... מה עושים איתו?? ושמתי את הקובץ ההוא ב windows\system תודה על הזמן היקר שלך:) , ~TaZ.

eYaL

New member
יודעת מה... ;-)

אני מודיע פה,על גבי דף פורום זה - כל מי ששמו אייל,מוזמן לשרשר פה הודעה :) בקשר לאקספלוררר (יאקקק) תורידי את ה 5.5 את לא ציינת איזו מערכת הפעלה יש לך,אז אני אצרף לך פה קישור,ותבחרי את האקספלורר שמתאים לך,ע``פי השפה שמתאימה למערכת ההפעלה שלך. בקשר לקובץ..אחרי ששמת אותו בספריה,הפעלת ,מה קורה עכשיו? איזו הודעה את מקבלת? eYaL

T.Z

New member
חחח 8-p רעיון נחמד..

מערכת הפעלה? אתה מתכוון לווינדואוז? (סלח לי על הבורות...) אהההמ....זה כותב שהקובץ ההוא חסר. תודה על תשומת הלב, ~TaZ.

T.Z

New member
בקשר לאספלורר...

יש שתי אשפרויות להוריד; לדיסק או מהמיקום הנוכחי. היה כתוב שצריך להודיר מהמיקום הנוכחי אבל זה לא הלך אז אני מורידה לדיסק... זה מה שאני צריכה לעשות?? אשמח לקבל תשובה מהר ככל האפשר. תודה רבה, ~TaZ.

T.Z

New member
בקשר לאקספלורר 2

הורדתי והכל בסדר עם הפורום... אבל מה עם הנאפסטר?? ;-( ~TaZ.

eYaL

New member
סליחה על העיכוב... :)

אז ככה בקשר לנאפסטר שלך. אם התקנה מחדש לא עזרה,והקובץ הזה עדיין חסר נסי להתקין Direct X 8 צירפתי לך קישור. בהצלחה ! eYaL

T.Z

New member
עכשיו אני באמת מתעצבנת!!

התקנתי את הדיירקט X ולא עזר!... עוד יש תקווה?... ;-p ~TaZ.

eYaL

New member
אבל לא עליי נכון? :)

הממממ... נסי לשים את הקובץ ההוא בספריות הבאות: c:\windows c:\windows\system c:\windows\system32 (בהנחה שהספריה בה מותקן הוינדוס שלך זה windows) ליל מנוחה.. eYaL

T.Z

New member
חס וחלילה...

יש לי 3 תיקיות של ווינדואוז... שמתי את הקובץ ההוא בכל מקום אפשרי אבל... the file appaers to be corrupted או איך שלא כותבים... קיצר אני צריכה להוריד מחדש נראה לי... תוכל לצרף את הלינק? תודה, ~TaZ. אהה כן...עוד משהו... ההיא שקראה לך אהובי חשבה שאתה דון@קישוט ;-)

T.Z

New member
עוד דבר..

הודעת שגיאה של נאפסטר the ID3LIB.DLL file is linked to missing export MSVCP60.DLL:??1out_of_range@std@@UAE@XZ. מקווה שזה אומר לך משהו כי לי בכל אופן לא, ~TaZ.

T.Z

New member
בסוף אני אהיה חברת פורום מרב הודעות

NAPSTER caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 015f:bff7c802. Registers: EAX=780c000a CS=015f EIP=bff7c802 EFLGS=00010212 EBX=00000251 SS=0167 ESP=834d1e34 EBP=834d1e58 ECX=780c0000 DS=0167 ESI=0000011f FS=187f EDX=794061dc ES=0167 EDI=bff791a8 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 8b 04 b2 89 75 fc 03 c1 50 e8 05 4a ff ff 85 c0 Stack dump: 004e194c bff791a8 004e194c 834d1eec 780c000a 794061dc 834d1efc 780f38c0 00000010 834d1efc bff83b96 81750fc0 0000011f 004e194c 81750f90 81750fa4 עוד הודעת שגיאה.... נכון אמרת לתת כמה שיותר פרטים? אז הנה אני נותנת פרטים! ~TaZ.

duke4you

New member
תשובה

נראה שיש לך 2 בעיות נפרדות: 1. נסי להסיר לחלוטין את נפסטר ע``י ``הוספה/הסרה`` של תוכניות ולהתקין את נפסטר שוב. 2. בידקי ב``מנהל ההתקנים`` האם קיים סימן שאלה כלשהו על אחד ההתקנים, במיוחד על הכ.קול.

T.Z

New member
אההההה......מנהל ההתקנים?

אצלי זה באנגלית.... ומה עם הקובץ ההוא MSVCP60? אני צריכה להוריד גם אותו מחדש לפי מה שהבנתי... תודה על תשומת הלב, ~TaZ. תגל אם את קוראת את זה היא קראה לו אהובי כי היא חשבה זה דון@קישוט

duke4you

New member
תשובה

1. לגבי נפסטר - כנסי לadd/remove program והסירי את התוכנה, פשוט מקליקים פעמים על נפסטר כדי להתחיל בהסרה. אם שם המשתמש והסיסמא חשובים לך תרשמי אותם על דף לפני שאת מסירה את התוכנה, אבל לא יקרה כלום את תיצרי שם משתמש וסיסמא חדשים. דרך אגב את לא צריכה את נפסטר, יש עוד הרבה תוכנות אחרות כמו imesh, navigator, audio galaxy ועוד להורדת שירים בפורמט mp3. 2. לגבי הקובץ, אם אני לא טועה זהו אחד הקבצים ששייכים לאקספלורר, אז ישנן שתי דרכים לפתור את הבעיה: א. להכנס לstart ואח``כ לrun ולרשום sfc ואח``כ enter. שתי האפשרויות שיפתחו לפניך הן סריקה ושיחזור של כל קבצי המערכת והdll או האפשרות השניה - שיחזור קובץ אחד ספציפי. תבחרי באפשרות מס` 2 ותרשמי את שם הקובץ + הסיומת, ואח``כ enter. כעת windows יתן לך אפשרות לשמור את הקובץ הישן, אז פשוט תאשרי לו, אח``כ תתבקשי להכניס את הדיסק המקורי ממנו הגיע הקובץ, אז בשלב הזה את צריכה לנתב את המסלול למקום בה נמצאת תוכנת האקספלורר וזהו. ב. שהיא אפשרות ``מעצבנת יותר``, פשוט להסיר ולהתקין מחדש את האקספלורר. תהליך ההסרה דומה לתהליך הסרת נפסטר, כאשר את צריכה להקליק על microsoft internet explorer... ויש המשך. לגבי ההתקנה מחדש, אני יודע שהרבה אנשים לא יסכימו איתי, אבל שמעתי שיש מס` בעיות עם אקספלורר 5.5 לכן צירפתי לינק להורדת אקספלורר 5, במקום ה5.5 שיש ברשותך כרגע. 3. לגבי מנהל ההתקנים או בשמו באנגלית device manager הוא נמצא בלוח בקרה תחת האייקון של system (מערכת). שם יש לבדוק באם קיים סימן שאלה בצבע צהוב מצד ימין של ההתקנים. אם לא, אז נושא אחד סגרנו. אממ...נראה לי שזה מספיק ארוך.

T.Z

New member
duke היקר...

דבר ראשון: יש סימן שאלה צהוב ליד PCI bridge. ובקשר לקובץ ההוא..... ממש לא הבנתי את אפשרות א` ואני לא רוצה להתקין אקספלורר שוב:/ ומה בקשר ל``תחליף נאפסטר``? ~TaZ.

duke4you

New member
תשובה

1. לגבי הקובץ - אפשרות מס` אחת היא שיחזור הקובץ הפגום, כדי לא לסבך אותך עם זה, כפי שציינתי יש עוד אפשרות של הסרה והתקנה מחדש של תוכנת האקספלורר (נתתי לך קישור להורדה). 2. לגבי הסימן שאלה - לחצי על הסימן שאלה ואח``כ -> remove. תאתחלי שוב את המחשב וwin אמור לזהות את ההתקן מחדש. לפני ביצוע פעולה זו אני מבקש שתדאגי שיש ברשותך את התקליטור של windows כיוון שתתבצע משם העתקת קבצים במהלך ההתקנה המחודשת. אם הסימן שאלה עדיין קיים, לאחר ביצוע פעולה זו, אני חושש שיש לך בעיית חומרה (מקווה מאוד שלא). 3. לגבי התחליפים לנפסטר - כפי שפורסם שירות נפסטר הופך להיות שירות בתשלום, החל מחודש אוגוסט. ניתן לתקן את הבעיה, כפי שציינתי בתשובה הקודמת (הסרה מוחלטת והתקנה מחדש מהלינק שנתתי לך), אבל בעוד חודשיים זה כבר לא יהיה רלוונטי בשבילך. לכן אני מציע להוריד את אחת התוכנות הבאות, המשמשות כתחליף לנפסטר: audio galaxy, navigator, imesh ועוד. צירפתי לך קישורים לתוכנות המדוברות. לאחר הכניסה לקישור יש להגיע למסלול הבא -> הורדות -> תוכנות -> ``לרשימת התוכנות המלאה לחץ כאן`` (זה נמצא למטה למטה). audio galaxy נקרא - AGsetup.exe imesh נקרא - iMeshV2.exe וסליחה על האיחור. 8-p

למעלה