אייל.....יש לך שם פצצה ;-)

• פותח הנושא T.Z
  • פורסם בתאריך

T.Z

New member
פרטים פרטים פרטים

הקובץ ההואMSVCP60.DLL apears yo be corrupt וגם windows cannot run this program because it is in an invalid format מזה אומר? הגירסה שהורדתי היא 10.3beta תודה, ~TaZ.

T.Z

New member
עוד פעם הפורום לא עולה... :-(

יש ארור און פייג` או משהו אשמח לקבל עזרה.. ~TaZ.

שאלונול

New member
אהובי!

וואו אייל אתה ממש נשמע כמו ספר הדרכה! :) בטח קראת הבה ספרים על מחשבים- אתה בטח חורש כל היום :) וכן, אייל זה באמת שם מדהים לכןא ני משתדלת לא להרוס אותו עם כינויי חיבה (על אף החיבה העזה שלי אליך!:) הקיצר כל פעם שאני מדליקה ת`מחשב הוא מפעיל אותו על מצב בטוח. מה הקטע שלו?

eYaL

New member
אממ..אהובי? :)

לא אני לא קורא ספרים..והיחידים שקראתי (אם זה מעניין מישהו) זה קופיקו ודני דין :) בקשר לשאלתך: כשמחשב מתחיל לעלות (כאשר מופיע הזיכרון ושאר הפרטים על המחשב..) להקיש F8 מהר,כמה פעמים..עד שתפתח טבלה ובה תמצאי אפשרויות שונות להפעלת המחשב. (safe mode\commad prompt..) בחרי באופציה הראשונה (NORMAL) זה יפעיל את המחשב במצב רגיל. לאחר מכן,בצעי הפעלה מחדש,ותני לו לעלות רגיל ,כדי לבדוק שזה לא חוזר על עצמו. eYaL

רגע,

המחשב במסגרת הנקמה שלו בי מחק אותך משום מה מהרשימה שלי - מוזר... רק לפני שבוע וחצי הוספתי אותך מחדש ועכשיו עוד פעם...)-: בכל מקרה המחיקה לא הייתה מכוונת ותשלח לי הודעה או תכתוב לי באי מייל את המספר שלך (-:

t@gel

New member
דון קישוט...

אני יכולה גם לקבל הסבר מפורט ב-ICQ מדוע היא כינתה אותו ``אהובי``??????? :) מאוד חשוב לי העניין... תגלי

למעלה