תשובה
1. לגבי נפסטר - כנסי לadd/remove program והסירי את התוכנה, פשוט מקליקים פעמים על נפסטר כדי להתחיל בהסרה. אם שם המשתמש והסיסמא חשובים לך תרשמי אותם על דף לפני שאת מסירה את התוכנה, אבל לא יקרה כלום את תיצרי שם משתמש וסיסמא חדשים. דרך אגב את לא צריכה את נפסטר, יש עוד הרבה תוכנות אחרות כמו imesh, navigator, audio galaxy ועוד להורדת שירים בפורמט mp3. 2. לגבי הקובץ, אם אני לא טועה זהו אחד הקבצים ששייכים לאקספלורר, אז ישנן שתי דרכים לפתור את הבעיה: א. להכנס לstart ואח``כ לrun ולרשום sfc ואח``כ enter. שתי האפשרויות שיפתחו לפניך הן סריקה ושיחזור של כל קבצי המערכת והdll או האפשרות השניה - שיחזור קובץ אחד ספציפי. תבחרי באפשרות מס` 2 ותרשמי את שם הקובץ + הסיומת, ואח``כ enter. כעת windows יתן לך אפשרות לשמור את הקובץ הישן, אז פשוט תאשרי לו, אח``כ תתבקשי להכניס את הדיסק המקורי ממנו הגיע הקובץ, אז בשלב הזה את צריכה לנתב את המסלול למקום בה נמצאת תוכנת האקספלורר וזהו. ב. שהיא אפשרות ``מעצבנת יותר``, פשוט להסיר ולהתקין מחדש את האקספלורר. תהליך ההסרה דומה לתהליך הסרת נפסטר, כאשר את צריכה להקליק על microsoft internet explorer... ויש המשך. לגבי ההתקנה מחדש, אני יודע שהרבה אנשים לא יסכימו איתי, אבל שמעתי שיש מס` בעיות עם אקספלורר 5.5 לכן צירפתי לינק להורדת אקספלורר 5, במקום ה5.5 שיש ברשותך כרגע. 3. לגבי מנהל ההתקנים או בשמו באנגלית device manager הוא נמצא בלוח בקרה תחת האייקון של system (מערכת). שם יש לבדוק באם קיים סימן שאלה בצבע צהוב מצד ימין של ההתקנים. אם לא, אז נושא אחד סגרנו. אממ...נראה לי שזה מספיק ארוך.