איילון לבטחון

טשאפק

New member
אני מקווה כך

מי אמר שזה תיק חשוב יותר מהתמ"ת, לקידום מטרות המפלגה?

טשאפק

New member
ואגב, גם מבחינת האינטרס האישי

זה כדאי לו מהרבה בחינות. תיק הבטחון שורף אותו בקרב המצביעים הערבים, למשל, והעדפת תיק הבטחון פוגעת באמינות שלו כמנהיג חברתי בציבור הרחב.

gershon17

New member
זה תיק בכיר יותר

ולכן יוקרתי יותר. בשבוע האחרון פרץ הרבה להעלב, בסגנונו המעט שונה מזה של דוד לוי. נראה לך שדוד לוי היה מוכן לוותר על יוקרה? אז למה שעמיר פרץ יהיה מוכן?

11niv1

New member
האם הנושא הוא עלבון אישי או הדרך ?

אם מר פרץ חפץ ליישם את משנתו החברתית , יואיל פחות להעלב, לסגור קווים לקואלציה, ולהתחיל ליישם את משנתו לטובת החלשים. מספיק עם השטויות, הגיע הזמן לטפל בבעיות הבוערות, ולא בנושאים פרסונלים, שזו מחלתם של הפוליטיקאים בארץ.

טשאפק

New member
אתה צודק, שכחתי לרגע

שמדובר במרוקאי, שלא מונחה על-ידי היגיון אלא ע"י רגש ותאוות כבוד בלבד. מפליא שיש להם סגנון שונה, כנראה זה בגלל שדוד לוי מקזבלנקה ופרץ מבוז'אד. מזל שיש מאבטחי שב"כ סביב אולמרט שיתערבו אם המרוקאי ינסה לדקור אותו במהלך המו"מ.

11niv1

New member
מה הקשר למה שכתבתי ??

איפה ראית שכתבתי על כך שפרץ מרוקאי ?? סך הכל הוא חולה במחלה של כבוד עצמי מופרז כמו מרבית הפוליטיקאים בארץ, דבר אשר פוגע אנושות בתיפקודם. עדה זו או אחרת לא רלוונטית.

טשאפק

New member
זו היתה תשובה לא לך, אלא לגרשון

אתה יכול לראות לפי מבנה השרשור. אתה צודק, כבוד עצמי ואגו מופרזים מאפיינים חלק ניכר מהפוליטיקאים מכל המפלגות.

על סמך מה את טוען

שעמיר פרץ "חולה במחלה של כבוד עצמי מופרז"? במה זה התבטא?

11niv1

New member
ההתנהלות הנעלבת כאשר

שמעון פרס לא התקשר לברך... איזה עלבון נורא, שים קצוץ ותן גז...

לא הבנתי. איזו "התנהלות נעלבת"?

במה זה התבטא? לי זכורה דווקא ההתנהלות הנעלבת של פרס.

gershon17

New member
נו, תהיה רציני

בהעלבויות שלו מהשבוע האחרון, ובהתבטאויות של שלי יחימוביץ' על איך צריך לשמור על כבודו, פרץ בהחלט הזכיר את דוד לוי. כל הכללה משם למרוקאים באופן כללי היא על אחריותך. אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע מה המוצא שלי ושל בני משפחתי. תנסה לא לקרוא דברים שאני לא כותב אלא רק את מה שאני כן כותב.

טשאפק

New member
איזה היעלבויות?

על מה בדיוק אתה מדבר? האם אולמרט לא "נעלב" בזמנו, לאחר הבחירות לכנסת ה 16, כששרון לא נתן לו את תיק האוצר? ולפני מספר חודשים, כאשר שרון רצה למנות את לבני למספר 2?האם גם אז צצה בראשך השוואה לדוד לוי? אתה טוען בעצם שפרץ מקבל החלטות משיקולי כבוד, ולא משיקולים ראציונליים. על סמך מה, ואיך בדיוק האמירה של שלי קשורה לזה?

למעלה