אייך אני יודעת

אייך אני יודעת

איזה כרטיס גרפי יש לי על מנת לעדכן אותו מהאתר של נקסון? אני כמעט בטוחה שזה מה שיעזור לי לא להתנתק ב HT.... מישהו יודע לעזור?

Guid

New member
כן,

קליק ימני על ״המחשב שלי״ ואז תלחצי על ״ניהול״. בחלון שנפתח, בצד ימין שלו, תלחצי על ״מנהל ההתקנים״. את תראי שם את כל מה שמחובר למחשב שלך, וב״כרטיסי תצוגה״ (או משהו בסגנון) את אמורה לראות את הכרטיס מסך שלך ואיך קוראים לו.

Macbook

New member
....

בProduct Series תבחרי בGeforce 9 Series ואז זה יתן לך את כל הכרטיסים בסדרה. פשוט תבחרי את ה9400GT, תבחרי מערכת הפעלה נכונה, שפה ותורידי...

Macbook

New member
שמחתי לעזור../images/Emo13.gif

גם אני פעם לא ידעתי כלום במחשבים מן הסתם, אבל לא פחדתי להתקרב ולבדוק את כל מה שרציתי.. (וכשהייתי קטן יותר זה עלה בטכנאים, והרבה
)

אפשר עוד שאלה בעיניין ? ../images/Emo92.gif

עכשיו יש לי אייקון של SETTINGS עבור NVIDIA שלי. מה ה SETTINGS האופטימליים עבור מייפל? יש כאן : SCREEN RESOLUSION - כרגע על 1024/768 SCREEN REFRESH RATE - כרגע על 60 HERTZ COLOR QUALITY - כרגע על HIGHEST - 32 BIT

Macbook

New member
כרגע הרזולוציה של מייפל זה

800 על 600, אבל זה לא משהו שאפשר לעבוד איתו על מחשב נורמלי, אחרי הביג בן זה יעבור לרזולוציה שלך. זה רק מקל על הכרטיס מסך שלך ככה. כל השאר בסדר.. סטנדרטי.

נניח

וזמנית ממש חשוב לי שהמייפל יעבוד טוב כי אני הולכת לבוס פארטי - שווה לי לשנות לפני כן את הרזולוציה ל 800 על 600 ?

Macbook

New member
לא חושב שזה יעזור.

מילא, אם הרזולוציה הייתה גבוה יותר מהרזולוציה של המסך שלך... אבל תנסי אם אין לך בעיה.

למעלה