אייה נילי?

אהוד, מחפש את האמת הפנימית,ואייה נילי?

נכון יקירה הד' אמות של בני זוג אינו ענייני. כאן מדובר במנהיג ,האיש ש"אמור" להיות גאה במי ובמה שהוא, ערכים עבורי הם לא מילה גסה. נהפוך הוא ,ערכים עבורי הם אורח חיים. התרחיש שהבאת,אם ברק היה....הוא היפוטטי . זכותו של מנהיג ,להיפרד מרעייתו ,וגם את הפרידה לעשות בהגינות ביושרה, כאן היה שקר ,גם ציבורי התהדר בנוצות איש המשפחה,קטף את הקולות, של ה"רושם" ,ואח"כ התגלה פרצופו האמיתי. ואולי ראית את נילי? למה הוא מחביא אותה לעניות דעתך? למה הוא מצטלם ברעננה?, ולא במגדלי אקירוב? יחי הרושם......האיש בלי ערכים, בלי אמת פנימית....... זה מנהיג? והייכן נילי?

אייה נילי?

לא שוכחת ולא סולחת ,לאהוד ברק את הנטישה האכזרית שלו, את נאווה. מה שהוא עשה לה ,הוא יעשה גם לנו. דפוס זה דפוס. אהוד לך הבייתה, כנסו לבלוג וקיראו ,למה לא כדאי לבחור באהוד, שנילי תהנה ממנו(-: www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=359302

אשרת

New member
אייה נילי?

אני משערת שלנילי הפתרונים, לא לי. היא לא מעניינת אותי במיוחד ולכן אני לא מבררת עליה פרטי מידע. ועם כל מה שכתבת --- ברק ונאווה היו יכולים באותה דרך גם להתגרש מסיבות שונות, ואולי היו עוד דברים מעבר לרומן שהוא ניהל כביכול עם נילי? את היית במקרה חלק ממערכת היחסים שלהם? את עושה פה עוול הן לאהוד ברק, הן לנאווה והן לנילי (ממ, יתכן שהיא בכלל לא מעוניינת בחשיפה).

בוודאי שהייתי-גם את היית

כל עם ישראל היה בבית של הזוג נאווה ואהוד ברק, עיברי על הכתבות שפורסמו בתקופה שבה רץ לראשות הממשלה, הם הצטלמו וכתבו את עצמם בכל העיתונים הנפוצים ביותר במדינה, סיפרו ,על הזוגיות הניפלאה, הבנות, החגים, החיילים המאומצים.. הצטלמו בתנוחות רומנטיות בצימרים בצפון, סיפר כמה אוהב אותה.......את נאווה, עמדה אתו על הבמה בבית מפלגת העבודה. כולנו היינו שותפים,הוא מכר את עצמו באריזת הבעל והאב המסור. זאת הונאה. ונילי? מתחבאת ,כי הוא מקשיב ליועצעים. קולות היא בוודאי לא מביאה לו. היא מעלה ,ישר את הזיכרונות מההתנהגות הבלתי מוסרית שלו ,כלפי רעייתו ומשפחתו, אגב, אייה נילי?

כולנו?

מוזר, נראה שאף אחד לא זוכר את זה, או טרח להתעמק בזה, חוץ ממך... אה, והנה נילי, אם חיפשת אותה.

מסתירים

למה שתיזכרי את זה?היועצים עושים עבודה טובה(-: מוכרים לנו את ברק בלי "הפלולה"....... ואב השנה......עם הבת שלו (שלא דיברה אתו אחרי שעזב את אמה..) ברק הוא לא המנהיג שלי. ותודה על שמצאת את נילי..כתבה חשובה ומעניינת. אייה נילי???? למה הוא הולך לראות את תוצאות הבחירות ברעננה? ועוזב את נילי לבד? למה הבת שלו לא בייחסים עם האשה שאתו? שנאווה תדבר כבר

טשאפק

New member
מי היה אבא של אריק שרון

אני כמובן שותף לדעתך שענייניו הפרטיים של ברק או כל מועמד אחר הם ענייניו הפרטיים. עם זה, יש להכיר בכך שיועצי תקשורת ועיתונאים מטעם דוחפים מידע אישי על מועמד לפי צרכיו, או לפי צרכי אוייביו, כך שהתדמית שמתקבלת בציבור ושנחרתת בזכרונו משרתת מטרה מסוימת. לגבי שרון, למשל, אפשר למצוא אזכורים רבים לכך שאמו מתה בגיל מופלג והיתה פעילה עד גיל 90 וכו' וכו'. הוא חשף את המידע הזה לא פעם, בעצת יועציו שרצו להפחית את החשש בציבור מפני מינוי אדם בגיל קרוב ל 80 (שסובל ממשקל עודף מאד) לראש ממשלה. רק אחרי ששרון קיבל אירוע מוחי ושסבל מבעיות בריאות שונות, התברר שאביו מת בגיל צעיר יחסית ממחלת לב.

זה עוד יכול להיות מידע רלוונטי

אבל מה זה משנה אם לאישה שעם ברק קוראים נאווה או נילי?

טשאפק

New member
מסכים שזה לא צריך להיות רלוונטי

אבל כמו עם האמא של שרון המידע נדחף לציבור בצורה יזומה, ולא במקרה, ונועד להשיג מטרות מסוימות.

איזו מטרה זה משיג?

אמא של שרון עשויה הייתה לרמז, אולי, על כך שיהיה בריא דיו לאורך זמן. אבל על מה תעיד העובדה שברק במשך שנים ניהל מערכת יחסים עם שתיים חוץ מעל כוח הגברא שלו?

דרכה לומדים מי הוא

אין לי שום דבר חלילה נגדה, אלא ביקורת על ההתנהלות של בן זוגה לחיים, אהוד ברק שהוא במיקרה ,רוצה להיות ראש הממשלה שלנו. דרכה ,אנחנו לומדים מי הוא. איזה ערכים יש לו, מה זה נאמנות, מסירות,יושרה, אינטגרטי, אמת פנימית, מחויבות. אנחנו צריכים להודות לה ,על שחשפה את פרצופו האמיתי. אולי ,את יודעת אייה נילי? מדוע היא מוצנעת בריצה שלו לראשות המיפלגה, מה הוא מתבייש בה? היה כ"כ גאה בנאווה. חבל.

אשרת

New member
נילי היא אדם עצמאי.

היא לא עומדת לבחירה וזכותה להיות אדם פרטי ולא להיחשף לתקשורת.

הוא והיא -והיועצים

|זה ברור, אם היית מבינה בתיקשורת, היית מבינה שהחשיפה שלה ליד ברק ,תגרום לו נזקים,בקלפי כמובן. לכן לא תיראי אותה לידו,עד הסיבוב השני. בשביל זה הוא משלם כסף ליועצים. מצטלם עם הבת שלו ,ברעננה, ולא איתה. הבנתת????? אייה נילי?

למעלה