אייה נילי?

אשרת

New member
אה?!

שוב פעם - נילי לא היא זאת שעומדת לבחירה לראשות המפלגה, וחבל מאוד שאת הופכת אותה לאישו מרכזי. כנראה שלא מצאת פגמים אחרים בהתנהלותו של ברק ולכן את נכנסת למערכות היחסים שהיו לו בעבר ובהווה. חבל.

EverMan

New member
מה זה משנה אם אדם

בוחר להפרד מאשתו ? כל אדם שלא נשוי באושר הוא אדם רע ?

די עם הצביעות שלכם עשרות עיתונאים ידעו

שברק לא היה יושן בבית במשך תקופה של שנים לפני הפרידה הרישמית מנווה בן כספית וגם עיתונאים אחרים רמזו על זה אבל לברק הם לא עשו את המוות אצל ביבי זה היה בדיוק ההפך אני נגד כניסה לחיי המיטה של מנהיגים אבל אני הייתי מצפה להגינות וליחס שונה

אשרת

New member
טחחחחחחח

אצל ביבי היה אחרת. תגיד, זה לא דוד לוי אשר איים עם 'הקלטת הלוהטת' נגד נתינהו, ואז האחרון הלך והתוודה על זה? נתינהו הכניס את כל המדינה לחדר המיטות שלו. יש לך תלונות על זה? לך אליו.

מנהיג נואף זה משנה

אולי זה ישמע תמים, ערכים הם משהוא חשוב ביותר עבורי, בבחירת האיש שאותו אני רוצה לבחור להיות לי מנהיג. אהוד ברק גם היה נשוי, ניצל את הזוגיות שלו ושל נאווה על מנת להציג איזה שהוא מייצג של איש משפחה מסור. בכל זאת זה טוב לרייטינג בקאלפי. ומסתבר שברגע שניטלה ממנו המלכות ,בעט בגסות באשת נעוריו,פירק משפחה, בגד,הכאיב ,וחזר "לאהבת נעוריו" ,נילי. מנהיג ,עליו להיות איש ערכי ,גם כן בחייי משפחה,בדפוסים אותם דפוסים. ואגב ,אולי אתה ראית את נילי?למה לדעתך הוא לא "גורר" אותה איתו,כמו ש"גרר" את נאווה במסעות הבחירות הקודמים. ואגב ,מדוע ראה את התוצאות של הבחירות מביתה של בתו?ולא ממגדלי אקירוב. פויה, העמדת פנים. לא הוא האיש שלי, ושלך? והיכן נילי?

אם אם "מנהיג נואף היה משנה"

(ולי זה לא מזיז את קצה התריס, מצדי שיחליף מאהבת כל שבוע וילך עם אשתו רק כתור תצוגה, מה אכפת לי?) שם, יבין כל בעל אינטליגנציה, הסיפור קצת יותר מורכב. אגב, ברק היה יכול לעזוב את נאווה לטובת נילי עוד כשהוא היה איש צבא לא מוכר במיוחד ואז כשהיה מגיע להתמודדות על ראשות הממשלה נילי הייתה האישה שאתו, מה תגידי על זה? לי לא ברור איך אחד יכול להיות עם שתיים לאורך שנים כששתיהן יודעות אחת על השניה, ועוד יותר לא ברור לי איך שתיהן יכולות להיות איתו במצב הזה. אבל, אני לא באמת טורחת להטריח את עצמי להרהר בכך כאשר אני חושבת למי לתת את הקול שלי. אם את כן, זה מעיד עליך הרבה יותר משעל ברק.

EverMan

New member
סמדר יקירתי.

בלי קשר לאהוד ברק, או לפורום הזה בכלל. אני חושב שיש 2 סיבות לבן אדם לצאת מקשר. הראשונה : אם לא טוב לו בקשר השניה : אם הוא מאוהב במישהי אחרת אם 2 הקריטריונים עומדים - אז בכלל. למה אדם צריך להישאר בקשר שלא טוב לו בו ?

עם קשר לאהוד

יקירי, הדיון הוא על אהוד ברק ,"המנהיג" ,על השימוש שעשה בזוגיות שלו, על מנת להביא קולות לעצמו במערכת הבחירות, מפנה אותך לבלוג שכתבתי "אייה נילי"? , לגבי ההחלטות של בן אדם,"עמך" כמוני,כל אחד ועיניניו. בגדול לשאלתך, כשטוב לנו עם עצמינו ,טוב לנו עם כולם.
ואגב, אייה נילי? ראית אותו לידו?

אני רק רוצה להבין

את באמת הצבעת לו ב99 בגלל הזוגיות שלו עם נאווה? וב92 לרבין בגלל הזוגיות שלו עם לאה? את משעשעת טילים...

מנהיג ערכי

מנהיג ערכי, עם חזון, אמת פנימית,יושרה, אינטיליגנציה ,חמלה, ענווה, צניעות. מזכיר לך מישהוא?

אשרת

New member
מה זה עניינך מה קורה בין בני זוג בדיוק?

בסדר, ברק נאף. ביג דיל. יש לך נשיא שמועמד לדין בגין עבירות הרבה הרבה יותר חמורות. יו"ר הליכוד, גם כן בגד בשרה, ועכשו זאת, צמודה לו לתחת ולא נותנת לו לזוז מילמטר. את יודעת, גם לאנשי ציבור יש זכות לחיים אישיים, ולא זכור לי שמישהו מינה אותך ליו"ר וועדת המוסר.

עדכאן

New member
קשה להגיד שאני מזועזע, ובכל זאת

זה שברק התגרש, זה בהחלט עניינו הפרטי וממש לא מזיז לי. מה שאני לא מבין איך את עושה נשיא שמואשם באונס, ורוה"מ שנתפס בניאוף (ביבי לא ברק) לנקודת התייחסות להשוואה, כדי לדעת מה ראוי...

אשרת

New member
כנראה שפספסת..

את הנקודה שלי. בסך הכל רציתי לומר, שלפני שמתחילים להכנס לתוך חדר המיטות של זוג שאחד מבני הזוג בגד (וזה אגב, לא עבירה על החוק) עדיף להתעסק בדברים שהם חמורים פי כמה וכמה.

עדכאן

New member
ועדיין תמוהה

טוב, אולי זה ברמה של קנטרנות. אבל אם הנשיא לא היה מואשם באונס, ואם ביבי לא היה מביא את סיפורו באופן אידיוטי כל כך לטלוויזיה, אז בעצם היה תורו של ברק ...
לא ?

למעלה