איידס

sh53

New member
איידס

האם אתם מפחדים מאיידס? מתי בפעם האחרונה חשבתם על המילה הזאת? מה אומרת לכם המילה הזאת? איזו אסואציה מעלה לכם המילה בראש כשאתם שומעים את המילה איידס? האם הלכתם פעם לעשות בדיקת איידס? האם הייתם מציעים לבן/בת הזוג שלכם לעבור בדיקה יחד? במידה והייתם מציעים לעבור בדיקה יחד והיו אומרים לכם לא, מה הייתם עושים? גלריית תמונות מדהימה היישר מפורום איידס. אני וחברי עשינו לא ממזמן בדיקת איידס, כך שזה לא נורא כל כך. התחלתי לכתוב בלוג, הוא עוד לא פורסם כי זה רק חצי בלוג.

HaMsTeR

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo118.gif

ברור שאני מפחדת מאיידס. אני לא חושבת שיש מישהו שלא מפחד לחלות בזה, כי זו אחת המחלות הכי מסוכנות שיש ואי אפשר להחלים מזה... הפעם האחרונה שחשבתי על המילה הזאת הייתה היום, כשחברה שלי ואני הברזנו לכמה דקות מהשיעור ובמקום זה הלכנו לתיכון (הבית ספר שלנו הוא משולב עם חטיבה ותיכון ביחד) וראיתי על הלוח מודעות שם כמה דפים עם מידע בנושא הזה... המילה הזאת אומרת לי בדיוק את מה שהיא... מחלה קשה. אממ.. בעיקר חושבת על כמה שאני לא רוצה להדבק בה וכמה שזה מסוכן וכאלה דברים. אסוציאציה- פחד.
לא הלכתי לעשות בדיקה, אבל אני מניחה שאין לי. בינתיים לא מציעה לבן הזוג לעבור יחד בדיקה, כי אנחנו לא מקיימים יחסי מין.. ואין לי מושג בקשר לשאלה האחרונה...

enjoi butterfly

New member
אני רוצה להגיד רק משהו אחד.

אולי זה קצת דפוק ואולי זה מצחיק או מפגר.. אבל אני חושב שהם לא רוצים בכלל להמציא לזה תרופה..ועכשיו אתם שואלים מה למה??זה יעזור לאנושות והכול וזה נכון..אבל תחשבו עם הם ימציאו תרופה.. המון אנשים יפסידו המון כסף......אבל ממש המון.. ועם רק מישהו אחד יצליך להמציא את התרופה..רק הוא יקבל כסף ככה כמו שזה עכשיו יותר שווה להם.המון אנשים בעולם מקבלים על זה כסף...

Aussie Girl

New member
לדעתי אתה ממש טועה בקטע הזה!!!

לא נראה לך שהם ירוויחו מאוד ויותר במקרה וכן תומצא התרופה?! תחשוב על זה מהצד השני...

enjoi butterfly

New member
זהו...

שזה לא בדיוק נכון.. כי עכשיו יש המון אנשים שמפתחים מלא קוקטילים..ואז הם לא יצתרכו תיהיה חברה שהיא בעלת התרופה..ורק הם יצליחו... ולא עוד אנשים ויש הרבה בעולם שמרביחים מיזה..שאין עוד תרופה..

sh53

New member
ואם לא ימציאו תרופה לאיידס

ממי תגבה הממשלה כל כך הרבה מיסים במדינה? אז שווה להמציא תרופה לאיידס כדי שיהיה ממי לקחת כסף, לא? ומי שבקושי יש לו כסף לקנות תרופות כדי לטפל בעצמו, כי הוא חולה באיידס והמערכת החיסונית שלו לא מי יודע מה, אז מי יקנה לו חס ושלום קבר במידה והוא ימות מאיידס? ומה עם אמבולנס שיסיע אותו לשם? המון תרופות נכללות בסל הבריאות שלא קשורות דווקא למחלת האיידס - כמו אקמול וחיסון נגד שפעת, וחולי איידס משתמשים בזה אולי יותר (האמת לא בדקתי ולא עשיתי על זה סקר) כי המערכת החיסונית שלהם יותר חלשה משל אדם בוגר. מה יוצא למשרד הבריאות שמממן המון תרופות נגד חום, הצטננות או שפעת לחולי איידס, כי המערכת החיסונית שלהם חלשה, במקום למממן תרופה למחלת האיידס? כתבתי את זה כתשובה לשאלתך שאפשר לראות את המצב גם ממבט אחר, ולא שמחפשים תרופה למחלת האיידס בגלל הסיבות האלה. יש דברים שלא קל למצוא להם תרופות - כמו מחלת הסרטן. אם לא מצאו תרופה למחלה מסויימת, זה לאו דווקא בגלל שלא רוצים למצוא בכוונה, אלא כי חיפשו, מחפשים ויחפשו. צריך לזכור שיש לפעמים ניסויים שמנסים אותם כמה וכמה שנים טובות ובסוף זה מתברר כי זה לא טוב ולא מועיל. המון דברים תלויים בתקציב, וכשהתקציב הולך למשהו שלא הצליח, זה לפעמים בא על חשבון דברים אחרים

enjoi butterfly

New member
אני לא רוצה להיכנס

למה שהמידינה עושה במיסים טוב.. אבל זה לא אחד הדברים הטובים שבהם הם מצטינים.. בעצם הם לא מצטינים בכלום..הם רק מזיקים לנו.. אני יתן דוגמה.מה אנחנו בידיוק צרכים צי מטוסים חדש!?!? למה!?!?!?

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

האם אתם מפחדים מאיידס? מממ.... כן, זה... זה מפחיד כמו שאר המחלות שאין להן תרופות ויכולים למות מהן [למשל כמה סוגים של סרטן] מתי בפעם האחרונה חשבתם על המילה הזאת? כשאחת החברו שלי אמרה שאיידס עובר דרך רוק
מה אומרת לכם המילה הזאת? מממ... ת'אמת אני לא ממש יודעת. איזו אסואציה מעלה לכם המילה בראש כשאתם שומעים את המילה איידס? מממ... מוות, זה הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו. האם הלכתם פעם לעשות בדיקת איידס? לא... האם הייתם מציעים לבן/בת הזוג שלכם לעבור בדיקה יחד? לא [
] במידה והייתם מציעים לעבור בדיקה יחד והיו אומרים לכם לא, מה הייתם עושים? אנאערף [
]

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

אני יודעת שזה לא עובר דרך רוק, בגלל זה עשיתי פרצוף כזה =

sh53

New member
על קצה המזלג - על איידס

פה - מתוך פורום סינגלס קלאב שאירח את מנהל פורום איידס
אני שמה את זה בטאג' ליין וגם את האתר של מנהל פורום איידס בקישורי הפורום, כדי שזה תמיד יהיה נגיש לכם ויותר נוח לכם.

sh53

New member
אם תחשבו טוב טוב על התמונה בצד שמאל

של הודעה זאת, תראו עד כמה שהיא נכונה. יש משפט שאומר - החיים והמוות ביד הלשון. אם זוג מסויים לא ידרוש לשים קונדום עד שיעשו יחד בדיקת איידס (כאן זה הלשון), יום אחד חס וחלילה אחד מהם ידביק את השני באיידס (כאן זה המילה "מוות" שבמשפט). אם זוג אוהב אחד את השני, אחד מבקש לעשות בדיקת איידס והשני אומר לא ומתחיל לומר למה לא ומנסה לשכנע אותנו למה לא, זה צריך להדליק אצלנו נורה אדומה, מה זה בסה"כ בדיקת איידס? דקירה קטנה? מי מאיתנו לא עבר חיסונים או בדיקות? מה זה דקירה קטנה מול האפשרות להדבק באיידס? אם זוג אוהב אחד את השני, אחד יציע לעשות בדיקת איידס, השני יאמר לא! תאמינו לי שאם הראשון יאמר שאין המשך למערכת היחסים בלי בדיקת איידס, אם יש שם אהבה - אז השני יבוא לבדיקת איידס בשמחה, כי הוא לא יהיה מוכן לאבד את מה שיש ביניהם. אם אין שם אהבה, אז עדיף לחפש לעצמנו אהבה אחרת, אהבה שתהיה מוכנה לעבור דקירה קטנה בשביל השקט הנפשי שלנו. עם החבר לשעבר שמעתי גם מיליון תירוצים למה לא לעשות בדיקת איידס - * הוא אמר לי שלא צריך לעשות בדיקת איידס כי הוא לא שכב עם מלא בנות (לא צריך לשכב עם מלא בנות כדי לחלות באיידס, מספיק בת אחת שחולה באיידס והיא יכולה להדביק מיליונים של בנים, הבת הלא נכונה, בת אחת, לא צריך לשכב עם מליונים, תזכרו את זה). * הוא תמיד שכב רק עם קונדומים - יפה וזה מאוד יפה, אבל מה עם לעבור ליחסי מין בלי קונדום? האם הוא אף פעם לא שכב בחיים שלו בלי קונדום? האם כל החיים תמיד שכב רק עם קונדום? האם אני אעמיד את החיים שלי בסכנה כזאת? גם אם זה נכון שהוא שכב כל החיים רק עם קונדום, האם לא יתכן שקונדום נקרע (נכון שמשקיעים בכך שהקונדום לא יקרע, אבל גם קורה שהוא נקרע). אכתוב את זה שוב כי זה חשוב - אם מערכת היחסים חשובה לבן/בת הזוג, הם לא יוותרו עליכם בגלל בדיקת איידס, כי מדובר בדקירה קטנה ופשוטה ואיזה בן/בת אדם נורמליים יוותרו על מערכת יחסים נפלאה בגלל בדיקת איידס קטנה?

אידס... פעם אחת בלי .....

אני מפחדת מאיידס זו מילה שמהדהדת בראשי בכל פעם שאני חושבת על מאות ילדים קטנים בביתי החולים שחולים במחלה הנוראית הזו משום שההורים שלהם לא היו מספיק אחראים ולא הגנו על עצמם עם קונדום או עשו את הבדיקה בזמן וכך הדביקו גם את התינוק. זו שם מחלה שמהדהד בראשי בכל פעם שאני חושבת על אותם חסרי ישע שנדבקו במחלה משום שקיבלו מנת דם אחת -נגועה . זו מחלה שאני פוחדת ממנה משום שהיום אתה לא יכול להיות בטוח שהאדם הבא שתעזור אם הוא נפצע ויורד לו דם -אם אתה לא תהיה הבא שתמות אחריו . זו מחלה שאפשר לחיות איתה -ללא בושה. למרות הסטיגמה הנוראית כי האידס זו מחלה של נרקומנים או הומואים , איידס היא מחלה של כולם , צריך להלחם בה כמו בסרטן וכמו בשאר המחלות שקוטפות חיים יקרים . אף פעם בחיי לא עשיתי בדיקת איידס,אבל החבר שלי עשה (לאחר ששכבנו בלי) והתוצאה הייתה שהוא לא חולה אז הסתמכתי על פי זה שגם אני לא -הוא היה האחד והיחיד שלי . כהיום , אני יודעת שזה היה סיכון אחד יותר מידי -מסוכן , משום שבמחלה אפשר להדבק גם אם אתה שוכב עם מישהו שהוא "נושא" המחלה ולא חולה בה, אבל אתה תחלה במחלה! אני עומדת לעבור בדיקת איידס ביחד עם ידיד שלי , משום ששנינו רוצים לתרום דם לילדים חולים . אם בן זוגי לא היה מסכים , הייתי מדברת אליו בצורה מאוד ישירה ומזהירה אותו שאני פוחדת, ואם הוא לא עושה את הבדיקה בשביל עצמו אז שיעשה בשבילי . הייתי מדברת בהגיון ואלי כך הייתי מצליחה לשכנע אותו . מה אמרה בדיקת האידס שלך ? מה הכתובת לבלוג?

sh53

New member
אפשר להדבק באיידס גם ממזרקים

משומשים - מישהו חולה איידס שמעביר מזרק שהשתמש בו לפני כן למישהו בריא. ניסיתי להעלות את התמונה לבלוג שלי ולא הצלחתי, אנסה עכשיו, אולי עכשיו יצליח. הבדיקות של שנינו יצאו שליליות. אשאל אתכם שאלה - במידה ומישהו חולה באיידס, האם תמיד הוא יאמר את האמת? האם לא קיים סיכוי, אפילו הקטן ביותר (בל נשכח שמדובר בחיים שלנו, כן?) שהוא ישקר כי הוא בריא והוא בעצם חולה באיידס? מסכימה איתכם בהחלט שמערכת יחסים צריכה להבנות על אמון, אבל מצד שני אנו בשנת 2003 ואני מצפה מאנשים שיהיו בוגרים ומביני ענין וגם להם צריך להיות אינטרס לעשות בדיקת איידס ולא רק לנו.

אני לא יודעת מה בנוגע לאחרים

אבל אני לא הייתי משקרת . ולא הייתי מרגישה כעס על זה שנדבקתי במחלה ובכך מדביקה גם אחרים. לדעתי הייתי מספרת לקרובים לי ביותר והם המשפחה שלי אחרי זה לבן הזוג שלי -ככל הנראה גם שולחת אותו לבדיקת איידס .

למעלה