אייברסון בדרך ל...?

הצעה לטרייד של אייברסון

אייברסון למיאמי תמורת מריון וצ'למרס, יכול להיות טוב לשתי הקבוצות. מיאמי מקבלים את אייברסון שיצור עם וויד קו אחורי חזק ושתיהם יתחלקו בתפקיד הרכז, דנבר מקבלת את מריון שיחזק את התחום הכי חלש שלה - הגנה ויוכל לשמור על הסקורר בקבוצה היריבה ובנוסף דנבר מקבלת רכז צעיר ומוכשר שהיא היתה מעוניינת בו עוד לפני הדראפט!

tal901

New member
ומה עם קניון מרטין?

או אולי במקום כרמלו?

carmelo

New member
שמועה עם יותר בשר - תרתי משמע

אחרי שכשלו בלהביא את ג'וש סמית, הגריזליס אולי ילכו על זאק ראנדולף. עוד לא ידוע איך טרייד כזה יראה, ממפיס יכולה לתת את באקנר בעל החוזה המסתיים והניקס יפנו המון מקום בתקרת השכר, או שהם יעדיפו לא לספוג כ"כ הרבה כסף ואולי לתת בתמורה את "החבילה הסרבית" - יאריץ' ודארקו, שבהחלט מסוגלים לאזן את החמישיה של הניקס.

עומר ו

New member
הנה החתמה של הלייקרס

סאן יו הסיני חתם בלייקרס לחוזה רב-שנתי, פרטי החוזה עדיין לא שוחררו. הגארד הגבוה (9'6) העמיד באוליפדיה ממוצע של 6.8 נקודות, 1.7 ריב', 2.5 אס' ו1.33 חט' למשחק. לדעתכם הוא יהיה גארד שלישי ברוטציה או שהוא ופארמר ילחמו על הדקות?

the mnm factor

New member
לא ימצא את עצמו בNBA

ראיתי אותו באולמפיאדה, מדובר בגארד איטי, חסר מובים לסל. יש לו קליעה סבירה מחצי מרחק ומהשלוש והוא נראה גבוה ויחסית בנוי. הוא יקבל כמה הזדמנויות, לא יוכל לשמור על קונוס, יעלם ואולי יהיה פילר (שחקן 10-12) בקבוצת אליפות (כמו הלייקרס למשל
)

Orenseg

New member
ממש לא התלהבתי ממנו.

לדעתי החתמה שנובעת יותר מגימיק שיווקי מאשר משיקולי כדורסל נטו (הלייקרס בכל מקרה חיפשו רכז שלישי, ו1.3 מיליארד מעריצים סינים יותר משתלמים כלכלית מרכז עלום שם אחר).

Orenseg

New member
לא תקבלו רכז טוב מפישר בסיבוב השני,

ואני לא רואה את דומרס או פקסון זורקים את בילאפס/היינריך א-לה גאסול בזמן הקרוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש לי בעיה עם מה שאתה אומר

לא כי הוא שחקן טוב או משהו כזה אלה בגלל שב-NBA הרבה מאוד תלוי בסיטואציה שבה אתה נמצא. יש שחקנים טובים ב-NBA שלא מקבלים הזדמנויות ולעומתם יש שחקנים שלו הייתי נותן להם למכור קרטיבים בחוף שרתון שמקבלים המון כסף והמון הזדמנויות ללא סיבה. מחר פארמר או מישהו אחר בלייקרס יכול להיפצע ופתאום הסיני הזה יהפוך שם לרכז ראשון ולך תדע מה ייצא מזה.

Orenseg

New member
הגריז יכולים לזרוק גם את אנטואן ווקר,

וכך לאזן את הערך מבחינת משקל
וברצינות: בחוזה של ווקר כולל אופציית קבוצה לנטרל אותו בסיום העונה, כך שהוא למעשה חוזה נגמר של $9,320,500 (הגדול בפיירול הגריזלי).

s i l v e r a

New member
אייברסון למיאמי

אבל בשום פנים ואופן לא עבור מריון וצ'למרס (צ'למרס יהיה הקלף הסודי של ההיט! חכו ותראו!). אם הוא שחקן חופשי אז שמייקל אריסון (החצי ישראלי) יפתח את הכיס וישלם להביאו. אם אייברסון בהיט, אני לא מגזים כשאני אומר שהם יהיו מסוכנים ביותר לכל הקבוצות (אבל אין לי מושג בקשר לתקרת השכר של ההיט בהווה)

Orenseg

New member
אתמול נפתח שצ'למרס אפילו לא יפתח בהיט,

וכך הפך מרכוס בנקס לרכז הראשי שלה

s i l v e r a

New member
שום דבר עדיין לא "קבוע"

בנבא יש עכשיו חודשיים של רצח באימונים. הכל יכול לקרות מעתה ועד פתיחת העונה. אבל אם בנקס ישחק כפי שהוא יכול ולא כפי שהיה בעונה שעברה - אני "לוקח" אותו!

למעלה