אייברסון בדרך ל...?

Or Amit

New member
תרשו לי להיות פקאצה

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי אייברסון שולטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Or Amit

New member
ועכשיו לתגובה רגועה יותר

דבר ראשון, אני ממש לא בטוח שאייברסון הוא מועמד כל כך ודאי לעזוב בסוף השנה (דהיינו בקיץ הקרוב), ד'אנתוני צריך מנהיג וטראן ויותר מזה - צריך מישהו שהקהל של הניקס יוכל להתחבר אליו. אייברסון עושה את זה כבר 12 שנים בליגה. יותר הגיוני שנראה את אייברסון נותן עוד שנה אחת אחרי החוזה הנוכחי ואח"כ פורש (בכל זאת הוא כבר לא ילד) או אולי ממשיך לצד ההחתמה הגדולה של קיץ 2010. כמובן שהבק-קורט של דוהון ואייברסון יוצר לא מעט בעיות מיס-מאץ' - שלא להזכיר את מה קורה אם נייט רובינסון עולה מהספסל, אבל יחד עם סקנד גארד רציני יותר מהספסל (פיזית) יכול להיות מעניין בניו יורק. אני למשל הייתי שמח לראות את דלונטה ווסט מגיע במקום נייט רוב כפולואו-טרייד על המהלך הזה. חוץ מזה אם אייברסון הסתדר בדנבר עם אנתוני קארטר, גם דוהון - שהוא אולי נמוך, אבל חזק פיזית - יוכל להסתדר איתו. בטח בשיטת ה"בואו נתמקד בלרוץ למתפרצת, עזבו אותכם מלשמור עכשיו" שד'אנתוני הנהיג בפיניקס. המשך החמישיה דווקא נראה לא רע - קיו ריץ' בסמול נתן עונה אדירה תחת ד'אנתוני, והוא יכסה ביכולת הריבאונד והפוסט שלו על העזיבה של ראנדולף, ווילסון צ'אנדלר יהיה האנרג'ייזר ואדי קארי יתן את הנקודות מהצבע. מי יודע, אולי הוא ילמד לעשות פיק-אנד-רול עם אייברסון. המהלך הזה גם מוריד משקולות של 50 קילו מדיוויד לי שראה את עצמו כבר חצי בחוץ מהקבוצה. גאלינארי יושב לו בול על העמדה, והוא קלעי טוב בהרבה מלי. ד'אנתוני יודע שלי הוא כרגע השחקן החשוב של הניקס מבחינת הקשר עם האוהדים והחזרתם לMSG וויתור עליו - או קבירה שלו - הוא המשך ברגל שמאל אחרי הויתור על ביילס בדראפט והבאת האיטלקי. אסור לשכוח שגאלינארי נמצא כרגע תחת פציעה שעשויה למנוע ממנו השתלבות במארג הקבוצתי של הניקס. הויתור על קרופורד הוא כואב, אבל קרופורד הוא לא מנהיג מוכח. הוא קלעי מעולה, הוא עובד קשה, אבל כשזה מגיע למנהיגות - הוא לא באותו הקלאס כמו AI. לא יודע אם הטרייד הזה יקרה, אבל אם כן - אני אהיה אחד האנשים הכי מאושרים עלי אדמות.

rapgamer4ever

New member
הטרייד לא יקרה, אבל היפותטית:

הטרייד הזה מסייע לניקס בעיקר כלכלית. אייברסון, סטפון וקרי באותה קבוצה נשמע כמו התחלה של בדיחה (טוב, למען ההגינות לא שסטפון, ראנדולף וקארי כזה שונה). סטפון ואייברסון מסיימים חוזה, זה ניקוי משכורות ענקי מצד הניקס שיהפכו אולי סופסוף לקבוצה נורמלית. לראנדולף חוזה ענקי ומנופח ובסה"כ הוא רק מסב נזק (כי מקצועית הוא גם לא שוס), הערך שלו נמוך מ-0. קרופורד וגלינארי זה סבבה, אבל בהחלט שווה להוסיף אותם כדי לקבל עבור ראנדולף חוזה נגמר כמו של אייברסון. תמיד אפשר להחתים פרי אייג'נט טוב יותר מג'מאל. מקצועית אני לא חושב שלאייברסון יש מה לעשות בניקס, אגב. הם בדרך לבנייה מחדש, הוא לא טוב להם והם לא טובים לו.

Orenseg

New member
לא מצאתי דיווח על זה בשום מקום,

אני בספק אם זו יותר מסתם ספקולציה...

Or Amit

New member
טרייד שיצא לדרך

הרוקטס מעבירים לסאנס את הפוינט גארד שון סינגלאריטי (בחירה 42 בדראפט ע"י סקרמנטו שהגיע אליהם במסגרת טרייד ארטסט) ומקבלים בתמורה את אחד השמות הכי מגניבים בליגה (שם של תקליטן חתונות, האמת) די.ג'יי סטרוברי

EizoTop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיי ג'יי סטרוברי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Orenseg

New member
לא בטוח כמה זה טוב לסאנס.

סטרוברי היה אחד משומרי הפרימטר הטובים בקבוצה אבל לא היה מקבל העונה דקות מאחרי בל/ברבוסה/טאקר. אחרי שהסאנס השיגו את דראגיץ' המיוחל (מאוד דומה לסטרוברי: רכז "קומבו" גבוה שנועל הגנתית וחודר טוב אבל מתקשה לקנות סל בג'אמפשוט) הם היו צריכים רכז "טבעי" יותר וסינגלטרי משלים מבחינת הסקיל-סט את דראגיץ' (סקןרר, ידית טובה, מוסר טוב, מהיר, לוחץ וקטן.. המדידות שלו לפני הדראפט זהות לאלה של כריס פול מבחינת גודל ומוטת ידיים). אל תשכחו שנאש אמור לנוח העונה 12 משחקים, כשדראגיץ' וסינגלטרי (וגם היל ודיאו) ירכזו. נאש/דראגיץ'/סינגלטרי בל/ברבוסה/טאקר היל/בארנס אמארה/דיאו/אמונדסון שאק/לופז כבר 5 שחקנים חדשים... גדול. קר ממשיך עם המייקאובר של הספסל. החוזה של סטרוברי לא מובטח כלל ושל סינגלטרי מובטח חלקית, לכן האחרון אמור להשאר בסגל הסאנס כשחקן ה13 בעוד הראשון עשוי להחתך על ידי הרוקטס (אבל אני לא ממליץ להם, DJ סטרוברי יכול למכור חולצות).

למה שתהיה מאושר?

הוא ייתקע שוב בקבוצה שאין לה סיכוי לאליפות, אלא אם כן דאנטוני יביא לידו עוד סופרסטאר רציני, אם לא אז לא יוצא לאיוורסון כלום מהעניין

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם זה קורה

אני הייתי משאיר את מארבורי. נכון שזאת תהיה קבוצה קצת מטורללת (כאילו שעכשיו הם רגועי) אבל השילוב בין אייברסון לסטארבורי יכול להיות אטרקציה מטורפת. לדעתי זה גם יכול להדליק מחדש את סטארבורי ולהחזיר אותו לזמנים טובים יותר.

עמית123

New member
קישקוש מוחלט של YNET

חבל שאי אפשר לתבוע אותם על עוגמת נפש או משהו.. לא הבנתי על מי הם עובדים? יכול לצוץ בוקר אחד כתב ולהמציא שקובי בדרך לקליפרס בגלל שיש דיבורים מסביב לLA לגבי זה..? אני עוקב אחרי אתרי שמועות וטריידים בכלל כבר כמה שנים.. פשוט לא זוכר מקרה כזה של כתבה שמישהו המציא אותה כי בא לו .. פשוט הזוי הסיפור הזה.

rapgamer4ever

New member
הומור זה בריא

סטפון ואייברסון באותה קבוצה....אהבתי. חבל ששחררו את פרנסיס מוקדם מדי. ובקצת יותר רצינות- ידיעות הוא אחד המקורות הפחות אמינים שקיימים.

Or Amit

New member
ולחדשה עצובה

קווין דקוורת' - סנטר הפורטלנד בלייזרס בתקופת דרקסלר-פורטר העליזה, נפטר בגיל 44. סיבת המוות עוד לא ידועה\לא שוחררה לציבור

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo16.gif עצוב - בסה"כ בן 44

בשבת האחרונה ראיתי את המשחק החמישי בין פורטלנד לבולס בגמר 92 קווין "הברווז" היה אחד מהכוכבים שלו. פשוט כואב הלב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
OMG!!!

הוא אף פעם לא היה בדיוק פרסומת לשומרי משקל אבל מה זה הדבר הזה?!?! זה כבר ממש מוגזם!!

למעלה