איטליה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

singlelove

New member
אין טעם בכלל להגיב לשטויות שלך

מי אמר על יהודים גרמנים שהם נאצים יא אהבל ? כל גרמני נוצרי הוא נאצי ולא יעזור לך. זה שלא כולם מראים את זה זה רק בגלל שהם כאילו "מתחרטים". ובאמת תודה שהם מוכנים להחזיר לנו כסף ורכוש, זה באמת יכפר על זה שהם המיתו לנו 6 מיליון ילדים נשים וגברים בגזים בהוצאות להורג בעינויים וכו". תאמין לי שהם לא השתנו ואם רק תהיה להם האופציה הם יחזרו לעצמן. אגב מי תומך באיראן ובסוריה ??? מי מכר נשק לאיראן ולסוריה ???

אמרת "גרמנים נאצים" בכללי.

משמעות - קראת לכל העם הזה נאצים, כולל 100 אלף האזרחים הגרמנים בעלי הדת היהודית. גם טיפשה, גם סנילית וגם מסתתרת מאחורי 20 אלף ניקים. כשרון הטמטום~!

singlelove

New member
שמעתי שגם בתימן היה ליל הבדולח

גנבו לכולם את הגחנונים אהבל כול הגרמנים נאצים כמובן שחוץ מהיהודים. אבל אתה תימני אז ברור שלא תבין את הנכתב.

אין שכל אין דאגות

גם נזכרת לתקן את עצמה, גם יורדת לרמה של ירידה על תימנים לשם גנאי (ואני בטוח שאלעד ויוני התימנים מבינים דברים הרבה יותר טוב ממך) וגם הוכחת שאת לא קוראת הודעות כמו שצריך לפני שאת מגיבה. נצטט את עצמי מהשרשור הזה, שתביני מה העדה שלי: "פרסי-עירקי-מרוקאי"

עכשיו הבאת לי קריזה יא אפס

אני לירזי בחורה מהאגדות,והגבתי לשירשור של הבחור. חבר שלי תימני יא מעאפן ומרבית החברים שלי הם תימנים! יוני קש קש קש טורבינה תמוגג לי מהעיניים!

פעם נוספת - אין שכל אין דאגות.

1) אמרת שלא תגיבי פה, מה את עושה פה?! 2) אם לא שמת לב, ולא שמת לב, לא דיברתי בגנאי התימנים אלא סינגל. יא ווראדי הטמטום חוגג.

קודם כל

שלום לכולם התגעגעתי דבר שני אני יודע שאוליי אנשים לא יסכימו איתי ויכעסו אבל אני פשוט שונא גרמנים באופן מטורף ותכל"ס? יענו לא מעניין אותי מה יגידו אני גזען לגביי גרמנים!! אוקיי? אז ככה אתמול שראיתי אותם בוכים? שמחתי וזה עשה לי טוב בלב חחחחחחח גזען ?? סבבה אבל אני מדגיש כל עוד זה הגרמנים? לא מעניין אותי

רפי, גזען לגביהם זה דבר אחד

גם אני שונא אימוקידז כעם אחד וגזען לגביהם. אבל חי בדעה קדומה שהעם השלם הזה הם נאצים?! מה זה הטמטום הזה?

כנסוווווווווווווווווו ומייד !!!!!!

לפני שהשירשור הזה יוביל לפסים שאתם לא רוצים שהוא יוביל לשם כדאי שתפסיקו לריב ולהביע דעות. יוני אתה צודק בהכל שלא מכלילים אנשים לפי העדה שלהם אבל לאנשים הזכות להביע דעותיו למרות שאומנם זה לא מוצא חן בעיניי או בעינייך אבל אין מה לעשות מי שחושב שגרמני הוא נאצי שימשיך לחשוב וזאת ממש לא סיבה לריב פה !! בשבילי כל בני האדם שווים ואני אוהב פה את כולכם אז די ומספיק לריב

למעלה