איטליה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ק ש ק ש ת

New member
תשיעורי בית תשאיר מאחורה עברנו את ז

זה* אבל תאכלס ככה זהה אולי במקומ הפרטני שהדודים שלך גרים המקומ הוא אפוף יהודים אז דיי שקט לו ... ותאמין לי שיש אנטישמים שם לא חסר דודה שליי ובת דודה שלי טסו לצרפת לא פעם ולא פעמייםם ואמרו שההתייחסו מגעילה מריחים שאתה יהודי ואנשימ נסוגים ממך ו... ו... אתה חיי במציאות משלך .. אף אחד לא אמר שבכל קבוצות דת לאום גזע שוה אין את אלה שהם בסדר והתפתחו מהנטישמיות לעולם אידיאלי של שלום ומחייה עם הסובבים בשלום והבנה. אבל לא 90 אחוז מהם כאלה תאמין לי...

R6Z9

New member
כמה שטויות אתם מדברים..יוני צודק..

מה השטויות האלו שהסבים שלהם היו נאצים וכ90 אחוז מהם הם אנטישמים!! אתם מושפעים חזק מתקשורת אהה. מה גרמני אשם שהוא נולד גרמני?!מה גרמני אשם שסבא שלו היה נאצי?! אתם מדברים כמו מפגרים!זה גם היחס שלכם כלפי ערבים! ערבי לא בחר להיות ערבי הוא נולד ככה..כמו היהודים! אז חלאס תפסיקו להיות גזענים ותכבדו את בן אדם באיך שהוא.

ל-Mysterious Trauma

תעשה שעורי בית בייב!!!!!!!!! האנישמיות חוגגת בצרפת והיהודים שם מסכנים !! 3/4 מהמדינה מוסלמים ובקרוב נראה לי גם ראש הממשלה יהיה מוסלמי חחחחח והגזענות שם חוגגת חופשי שורפים בתי כנסת! והלוואי וצרפת לא תנצחחחחחחחח אמן כן יהי רצון

עושה שיעורי בית, מסתתרת תורנית

איזה מצחיק זה, פתאום באים ניקים לא קשורים רק כדי לנסות להוציא מישהו מהכלים. באסה שזה לא עובד. אני מדבר כרגע עם קרוב המשפחה שלי שגר במרסיי, וכמה מוזר - הוא אומר לי שאין כלום דווקא. אמא עאלק, אולי אמא לתינוק שלא ציפו לו.

singlelove

New member
אויי יוני כמה שטויות

קודם כל כל הגרמנים היו ויישארו נאצים שונאי יהודים וזרים. דבר שני, ליהודים שגרים בגרמניה אני לא קוראת נאצים אלא אני קוראת להם מטומטמים שלא למדו כלום מההיסטוריה. דבר שלישי ברגע ששחקן נבחרת גרמניה מצביע במועל יד זה רק מראה שכלום לא השתנה. זה שיש לך דודים שלא עשו להם כלום לא מראה כלום. להזכירך שלפני שנתיים צעיר יהודי בצרפת פשוט נחתך לחתיכות רק בגלל שהוא יהודי. מאות תקיפות על יהודי ובתי כנסת מתבצאות בצרפת גרמניה רוסיה פולין וכו". אז עשה טובה, עזוב אותי מהעולם הורוד שאתה ממציא. אני מרחמת עלייך שאתה חי באשליות.

R6Z9

New member
גם אתה מדבר שטויות...

אתה אומר לי ששחקן נבחרת גרמניה מצביע במועל יד?אז אתה כמו יהודים נבהלתם סתם הוא לא הצביע במועל יד זה רק המחשבות שלכם כי אתם גזענים..ואגב יש לו במשפחה יהודים אז למה שהוא יעשה את זה?! נו באמת עוד גזען מסריח.

עולם ורוד ממש לא

אבל פסילת עם בגלל דעה קדומה - זה כן. שום אשליה, ריאליזם, תפסיקי לחפש את השלילי ותסתכלי על הדבשת שלך, בתור יהודיה שרואה את עצמה כחלק מ"עם סגולה". אני דתי ועדיין מתבייש באנשים כמוך.

פששש יוני אתה מפתיע אותי...

אני מתביישת בך .. ממש דתי מה אני יגיד לך... מרחם על אנשים כמונו???? אולי אנחנו מרחמים עלייך! אתה צריך להתבייש לך... אולי אתה מדבר ככה כי לך אין משפחה שנספתה בשואה!!!!!!!! וכן,בשבילי גרמני זה נאצי.. לא טוב לך הדיעה שלי? בעיה שלך תתמודד!

R6Z9

New member
במה הוא צריך להתבייש?

בזה שהוא בן אדם ומכבד את האיש באיך שהוא ולא לפי העדה שלו?!

בושה עלייך, מקטלגת על רקע לאומני

אני לא מתפלא עם איך שמקטלגים ישראלים (ישראלים, לא יהודים, יש הבדל טפשונים שלי) בשאר העולם, כל הבאסה היא שרובם כמוך, ישר אצלם רומני זה גנב, פרסי זה קמצן, גרמני זה נאצי ושווייצרי מנהל אימפריית שוקולד. פיכס עלייך ועל דומייך.

הלו הלו תרגיע

לא באתי לריב או להתוורח איתך! ואל תגיד לי מי אני ומה אני! אני לא אומרת רומני גנב ובלה בלה בלה ומקטלגת! רק על נאצים ימח שמם! ובעעעעעעעעעעעעעע עלייך ושוב אני יגיד לך... אם היתה לך משפחה שנספתה בשואה היית מדבר אחרת. אתה כנראה מנסה ליהיות יפה נפש.. אני יהודיה גאה! שונאת גרמנים תתפוצץ!

singlelove

New member
אל תתרגשי מאמי

ידוע שאלה שמשפחותיהם לא היו בשואה מרשים לעצמם לזלזל וללעוג. אבל חכי עוד כמה דקות הוא יבוא ויגיד שהיתה גם שואה בעיראק ובמצרים ושמיליוני יהודים מזרחיים ניספו בשואה בארצות ערב. שזה כמובן שטויות. גרמניה הנאצית הפסידה לאיטליה תתמודד עם זה.

איכס עלייך

לירז וסינגל כנסו .....

אוקייי אז עד עכשיו שתקתי אבל זהו ,נמאסתם אלי יא שתי חסרות שכל שכמותכן. מה אתן חושבות שכל גרמני שחיי בגרמניה הוא נאצי? אז זהו שלא ,כי אולי בשיעור היסטוריה בחיים לא הייתן אבל תאמינו לי שאתן חיות על פי דעות קדומות ואחרי השואה ,נחתם הסכם שלום בין גרמניה לישראל ועד היום יש קשר טוב בין שני העמים ועובדה שהגרמנים מוכנים להחזיר ליהודים את רכושם וכספם . אני בחיים לא אשכח ולא אסלח על מה שהנאצים עשו ליהודים ולמשפחה שלי, וכולנו יודעים מה היה שם. אבל תגידו לי יסתומות שכל שמקטלגות אנשים לפי דתם ואמונתם ,טיפת שכל אין לכן אה? כנראה שלא ,כי אם היה לכן קצת שכל הייתן יודעות שלא כל הגרמנים הם נאצים ,נכון שעד היום יש תומכי נאציזם בגרמניה ,אבל גרמניה השתנה מאוד ואחוז תומכי הנאציזם נמוך מאוד. אז אם אני גרמני (יש לי צד כזה) אז אצלך אני ישר נחשב לנאצי? אז זהו שלא כי הצד שלי (הגרמני) הוא ממש לא נאצי ,ואם אתן חושבות שכל גרמני הוא נאצי ,אז בואו ותהרגו אותי ,קדימה .וביום שיהיה לכן שכל אז תבינו שלא כל מי שגרמני הוא נאצי וזה לא אומר שמי שסבא שלו /מישהו אחר ממשפחתו היה נאצי אז גם הוא נחשב לנאצי. אז שתי סתומות שכל ,לכו חפשו את עצמך בגוגל. וביום שתבינו את הבדל בין נאצי לגרמני ,אז תדברו. ואם אתן עדין חושבות שכל גרמני הוא נאצי אז תהרגו אותי וזהו. יום טוב.

גינר

על זה אני קורא לך לבוא לשווארמיה, תבחר מה שבא לך, אני מזמין. (בחיאת תבחר שטרודל שווארמה
)

אני בכלל לא אגיב לך

לך יש את הדיעות שלך ולי את שלי! ואני לא אפסיק לומר את זה כי זה עובדתי.. לכל גרמני שחיי כיום יש או היה סבא נאצי או מעורב!!!!!!!!!!! תתפוצץץץץץץץץץץץץ וחבל שאתה לא נכנסת לשיעורי היסטוריה או שהאמת כואבת לך???

יא ווראדי איזו טיפשה!!

"אני לא מגיבה לנושא הזה יותר" - יה רייט 1. "אני בכלל לא אגיב לך" - יה רייט 2. ובכלל - הרגע קראת לחן נאצי? אבוטרמה איזה טמטום~!

למעלה