איטליה!!!

incognizant

New member
העמוד שלך בסטייג`

ללא שום ביקורת על הסיפורים ששם, כי אין לי כח להתחיל ויכוח, תתקן את השגיאות כתיב ושגיאות הדפסה הרבות שיש שם. זה לא מקצועי ונראה סתם מגוחך.

AirOHead

New member
איטליה??

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני אוהבת טיולי בית ספר בעיקר לחו``ל חחח זאת חוויה לאללה לא הייתי באיטליה אבל בכל מקום עם חברים תהנה

snaps

New member
תקשיבי לי טוב...

אני חזרתי מהגדנע ביום חמישי....והיה כל כך כייף !!!! (אבל לא ישנו באוהלים..,היינו בבית פלדמן בנתניה..) בקיצור...את חייבת ללכת...,זה היה אחלה...סוף הדרך.... :cool: הכרתי מלא אנשים חדשים...ואנחנו שומרים על קשר.. היה ממש מעניין וסבבה....ומה זה התבאסתי לחזור... אני כל כך מתגעגעת.......!! זה שווה,יעל,זה שווה...תלכי ותעשי חיים !!!

snaps

New member
אופפססס H-)

לא שמתי את ההודעה הזאת במקום הנכון... יעל-ההודעה הזאת אלייך...

Levinzone

New member
כן הבנתי את זה:)

תודה בובה... איך הכרת אנשים חדשים? לא יצאת עם הבי``ס?

snaps

New member
תראי..

אני מירושלים,ומהבית ספר שלי,רק הכתה שלי יצאה,והיו שם,בגדנע עוד בתי ספר מרעננה,גדרה וגבעת ברנר..והם היו אחלה אנשים... אל תדאגי..אני בטוחה שלא יהיו שם ערסים ופריחות... יהיה סבבה.. :cool:

hasaroot

New member
כמו החמשוש

גם אני מצטער על ההודעה הפרטית.. אבל חברים שלי חזרו מהגדנ``ע גם ביום חמישי (היה להם אה...) אז רשימת שמות: עדי שפר, עינב, אלון, חזי, יוני, רעות, עמרי דינור מכירה חלק מהם?

snaps

New member
כןןן

מרעננה....איזה חמודים הם...!!!! חזי ועינב היו איתי בכיתה 8..והאחרים היו בכיתות אחרות..אבל הכרתי גם אותם...

lowealpine

New member
זה לא היה גדנ``ע.

זה היה גדנ``ע מזרחנים. הדבר הכי טיפשי שהמציאו. גדנ``ע זה לא אותו הדבר בכלל! אבל לפי מה שהבנתי (חולת ישראל וצה``ל שכמותי) גדנ``ע אמור להיות כיף. וגם אם לא, אני מתכוונת ללכת (הבעיה יהא שביטלו לנו את הגדנ``ע) אז תסעי ותהני. בהצלחה במטווח! lowe

:) אני איתך במטוס ...

באותו יום גם אני טס ... מטעם בי``ס ... יהיה ממש מגניב ... אנחנו רק 2 בנים מהבי``ס נוסעים .. מתוך 30 שטסים .. :)

2 בחדר .. :)

אבל יכול להיות שיהיה עוד מישהו .. ואז מישהו יאלץ להיות בחדר לבד .. או ש ... הוא באמת יחגוג ...

Hell is beige

New member
וואלה??? איזה קטע...

צור קשר באייסיקיו 6167836 ונראה כבר... החמשוש מצטער על ההודעה האישית

תהנה

אף פעם לא הייתי באיטליה, וגם לא ניראה לי שאני יהיה בזמן הקרוב אבל חפיף...נתגבר אוקצור מה המצב ככה ?

שבוע לא מספיק לכל זה.

מינימום שבועיים. אבל תהנה. איטליה היא מדינה מגניבה. ותעשה לי טובה... תקנה לי בדיוטי פרי בושם, שלי נגמר :)

Hell is beige

New member
אין דבר העומד בפני הרצון

אם אני רוצה לראות הכל בשבוע, אני אראה הכל בשבוע אפילו אם אני אצתרך לעוות את הזמן חלל... שום דבר לא ימנע ממני להגיע למוזיאון האקדמיה ולאופיצי, שלפי מה ששמעתי הם 2 המקומות הכי מדהימים בעולם...

שמעת נכון

אבל אם תנסה לעשות את הכל בשבוע לא תהנה כמעט. רק למוזיאון האקדמייה צריך יום וחצי :) יש לי תמונות משם אם אתה מעוניין.

Hell is beige

New member
אין מה לעשות...

בצפר זה לא ממש מוסד חכם... בקש לתמונות - סבבה אגב, לי יש מ-ל-א תמונות מהמטרופוליטן ומMoMA...

למעלה