איטליה!!!

Hell is beige

New member
איטליה!!!

ב27 לחודש אני טס לאיטליה לשבוע מטעם בצפר!!! טיול לארטיסטים של הבצפר (אבל לא על חשבון בית הספר)... רומא, הקוליסאום, שער טיטוס, הפורום, פסל מושה, הותיקן, פרוג`ה, אורבייטו, פירנצה, מוזיאון האקדמיה, האופיצי, שוק פירנצה, ונציה, מילנו, ורונה, סרמיונה ועוד ועוד... הכל בשבוע אחד!!! איזה כיף לי

snaps

New member
יייוווו

איזה כייף לך !!! כל כך בא לי להיות באיטליה...!!! תהנה לך...תעשה חיים...תאכל הרבה ספגטי ודברים משמינים כאלה..:cool: והכי חשוב-שמור על עצמך !! יווו..גם אני רוצה !!!!!!!!!

Levinzone

New member
My long lost brother

כמו שאתם רואים, השביתה הסתימה. נמאס לי. המממ גם אני לא אוכלת שוקולד!!!!!!!!!!!!!! למה אתה לא אוכל? -יעל-

snaps

New member
מה ???? :-()

אתה שונא ספגטי ומתנזר משוקולד...?? זה מזכיר לי סיוט שהיה לי פעם...

kirk hammet

New member
חולה נפש !!!

אתה ממש משוגע כנראה !!!!!! ספגטי זה הדבר הכי טעים בעולם .... כמובן אם הוא ברוטב בולונז ועם כדורי בשר טובים ובשרניים (זה די מטומטם , בשר מטבעו הוא בשרני ... תשכחו מזה) .... ושוקולד ...... שוקולד ...... שוקולד ......... הוא פשוט התענוג הכי גדול של החיים !!!!!!!!!!!!!!! אני זולל שוקולד כמו חזיר ומאוד שמח שאני עושה כך .... השבח לאל על האינדאנים שהמציאו אותו

סופרמן18

New member
ב28 לחודש...

אני יוצא לטירונות!! טיול לג`ובניקים לעתיד על חשבון מדינת ישראל שכיבות-שמיכה, אוהלים, אוכל מגעיל, שמירות, רובים, ריצות, חוסר חמור בשינה, הקפצות, טירונות מטבח, מכ``ים מטורפים, 10 דקות למקלחת וגילוח והכל למשך שלושה שבועות. איזה כיף לי :cool: אה ודרך אגב שמתי לב שהפסקת עם הקטע של החמשוש... חבל אני דווקא אהבתי את זה. ונעבור לפינה שהחלטתי לייסד פינת הציטוט היומי there are many of you who looks at war as all glory but, boys,its all hell. גנרל אחד ערן שאמרו לו שצריך לשרוף את הכומתה והוא מפחד לעשות את זה.

Hell is beige

New member
אין לי בעיה עם שינה...

פעם לא ישנתי 52 שעות ברצף... בחופש הגדול בדקתי כמה אני אחזיק ויכלתי יותר... פשוט הזה מהמכולת אמר לי שזה לא בריא, ואתם מכירים את אלה מהמכולת, אף אחד לא מתווכח איתם... אני לא יודע מה איתך, אבל אני מקווה שתהנה (אני אישית אוהב דברים כאלה [חוץ מהקטע של להכין אוכל]) ובאשר לקטע עם החמשוש... זה בגלל שאין לי מה לכתוב שמה... אבל אני אתאמץ בשבילך... אבל זה לא כאילו חסר לך, אני רואה שלא מעט אנשים נדבקו בזה (; החמשוש משחק אותה צביקה פיק ועושה קאמבק

AirOHead

New member
שינה?! מה זה?!?!

בלעעעע שבוע ישנתי 14 שעות היום היה לי מבחן ב8וחצי 4 שעות דאבל בלעעעעעע ואני לא מצליחה להירדם יש למישהו כדורי שינה להלוות לי?

kirk hammet

New member
שני דברים

לא לישון זה לא בריא לישון עם כדורי שינה - זה גם לא בריא

בהצלחה

בהצלחה בצבא!!! אל תקח קשה את הטירונות כולם עוברים את זה בסופו של דבר!!!!!! ותחשוב אחרי 3 שבועות זה נגמר!! שירלי

luka

New member
נראה לי

שגם גלעד נוסע לטיול הזה.. או שלא אתה נוסע רק עם הכיתה שלך?

נסיעה לרומא

באמת כיף לך!!!!! למה אתה נוסע לרומא ועוד מטעם בית ספר???.!!!! הדבר היחיד שהבית הספר עשה בשבילי זה כאב ראש אחד גדול!!!!! שירלי נ.ב-קראתי את ההתחלה החדשה ואני חושבץ שזה אחלה סיפור מהחיים!!! העיקר שעזבת את הסמים!!!

Hell is beige

New member
הטיול הזה הוא..

טיול רשות שכל מי שרוצה יכול לטוס והוא מאורגן מטעם מגמת אומנות, שהיא מכיתה י``א בגלל זה מטיסים רק את כיתות ט-י... וכמובן שזה לא בחינם וזה אפילו נורא נורא יקר... אבל חפיף... הסיפור... יש לי עוד סיפורים... ושירים וציורים ומנגינות וכו.. כולם נמצאים ב...

למעלה