איטום מקלחון

איטום מקלחון

שלום לחברים. שאלת איטום (אלו השאלות שגורמות הכי הרבה מחלוקת פרט לשרשורים של אווה, שמתי לב). במקלחון שלנו מרצפים בצפחה 15/15 (ואני יודע שזה סופג ובעייתי, אבל ככה זה גם במפלים של ניו זילנד ושם לא ראיתי בעיה). מה לשים בין המרצפות- האם לדרוש רובה אפוקסי? אקרילי עם תוסף? משהו אחר? תודה על תשובותיכם.

מתחת לריצוף כדאי לעשות איטום טוב!

רובה לא עוזר... אני עם שמות על הפנים, אבל אבדוק...את שמו... * ניו זילד - אם תיספר לי/נו אשמח, כי לפי אתרי אינטרנט מקום מקסים, חוץ מהעובדה, שעוד 3 ימים בתי נושעת לשם, "לתקופה" - אצלה זה יכול להיות כמה חודשים, כמו בניו יורק, אבל גם כמה שנים, כמו בלונדון. אם כבר צריכה לפתוח קופת חיסכון לכרטיס טיסה העתידיים, הייתי רוצה לדעת, איזה מקום זה.

ניו זילנד

סתם כדי שתתרשמי שזה המקום היפה ביותר בעולם. groups.msn.com/kiwiupdate זה דיווח מהנסיעה שלנו וגם הרבה תמונות שצילמנו. אגב בוודאי שיש איטום טורוסיל ורולקות מתחת

איטום

ראשית לבצע איטום טרם הנחת המרצפות - חומרים מומלצים סיקה 107 ספק גילאר או טרוסיל - ספק נגב - או ניטוקאוט ספק א.צ. שיווק מבית נחמיה . אופן הביצוע הכנת החומר בהתאם להוראות היבואן - מריחה בכמות של 4 ק"ג /מ"ר לפחות ( 2 שכבות ) - יש להקפיד על חגורה חוסמת בין חדר רטוב ליבש . בין הריצוף מספיק רובה אקרילית עם תוסף אך מומלץ מאד למרוח סילר ע"ג המרצפות . בהצלחה

למעלה