איטום בריכת דגים

איטום בריכת דגים

חפרנו בחצר בריכה עגולה וחמודה לדגים. לאחר מכן דיפנו אותה בבטון. תערובת של מלט, חול, חצץ בתוספת חומר אקרילי של ביגיבונד ועדיין היא מחלחלת. איזה פתרונות פשוטים ולא רעלים לדגים יכולים לבוא בחשבון. אני מניח שזפת למשל, יכולה להיות רעילה לדגים. תודה ויום טוב, אמיר דרור

BRONCO

New member
איטום בריכה

עד כמה שידוע לי סיקה טופ 107 לא רעיל אבל אתה יכול גם לדפן עם יריעות פוליטילאן שחורות ניתן ליכוש בחברת הגרעין בברכה

BRONCO

New member
זפת

מאיפה אתם האנשים מביאים תשובה שכזו מי שלא מבין שלא יענה לפעמים תשובות יכולות לעשות נזק בילתי הפיך לא חיבים לענות על כול דבר זפת זהוא מוצר המבוסס על בסיס של נפט נקודה סימן קריאה ומי אמר שנפט זה לא רעיל אני הייתי מציע לאנשים ששואלים שאלות בפורום להיתייחס לתשובות ככלל בערבון מוגבל וליבדוק טוב טוב

אל תתייהר כל כך..

יכול להיות שאתה מבין באיטום, אבל אולי בכימיה קצת פחות. תשאל את המורה שלך לכימיה מהתיכון, והיא תגיד לך שאם חומר הוא מוצק שאין לו כל מסיסות במים, אין הוא יכול לשחרר אף מולקולה לתוך המים ולכן אינו יכול להיות רעיל. זה לא כמו לשתות נפט.

alonaski

New member
הי!!! פיטנגו!! ברונקו!! ../images/Emo24.gif

איפה הייתם עד היום??? כבר הרבה זמן אני מנסה למצוא את התשובה לאיטום בריכה... יש לנו בבית בריכת שחיה קטנה שאטומה ע"י VENIL (=שזה יריעת פלסטיק/פולימר מסויים שמיובא מארה"ב) יש בו חורים של בלאי פה ושם... האם אני יכולה להשתמש באותן שיטות איטום לבריכות דגים גם אצלי? כלומר - לרכוש חתיכות של אותו פוליטילן לברכות דגים ולהדביק על מקום החורים בוניל אצלי? ואם כן - באיזה דבק ואיך עושים את זה בדיוק?...

אלי ו.

New member
נדמה לי שבפורום גינון

יש מאמר על בריכות נוי. בחנויות המתמחות בבריכות ובמשתלות תוכל גם למצוא יריעות איטום לבריכות נוי ודגים.

פיטנגו4

New member
פורום בריכות נוי ב-DAG

הוא המקום לכל שאלותיך ולא פורום גינון... נדמה הקישור כאן תתיחס בעיקר לתשובות של צלי ושל בוגי (לא של MAAYAN)

למעלה