איחסון

Trranger

New member
איחסון ../images/Emo5.gif

אני כבר מתחיל להתייאש. אני צריך איחסון עם :
500-750 מגה איחסון
15-20 ג'יגה תעבורה
כתובת איי פי לאתר
ASPUpload 3, cdonts/aspmail/jmail זהו בערך, כל השאר נורמלי לחלוטין (דומיין אחד, סאב דומיינים לא צריך, משתמש FTP אחד, תיבה אחת תספיק) יש חיה כזאת
חיה במחיר נורמלי

ilsites

New member
אני מכיר מישהו שקנה אצלם

ריסלר ואוד מאוד מאוד מרוצה.

havlaz

New member
נראה טוב מדי

אבל הדבר הראשון שאני בודק זה מספר טלפון.. אין שום טלפון.. כאילו מישהו אחד עומד מאחורי השרת...

ilsites

New member
לגבי הטלפון אתה צודק..

אבל שמעתי עליהם רק מילים טובות... אני יודע? רק העברתי את המידע ששמעתי לכאן. שכל אחד יחליט בשבילו =)

Trranger

New member
אני עובד איתם כבר עם אתר אחר

די מרוצה, אבל חשבתי לראות אם יש חברות אחרות

havlaz

New member
tokios נראים אחלה...

מה דעתך עליהם? איך הUPTIME? יש בעיות איתם? מה מהירות התגובה של התמיכה? איך השרות? איך המהירות? אני כרגע בmyhosting, בעקרון הם מעולים, אין נפילות והכל מצויין, רק שאני רוצה להגדיל קצת את שטח האכסון של החבילה והאופציה היחידה שלהם זה רק להכפיל, סתם יקר

Salem

New member
אלעד מארח בטוקיוס למיטב זכרוני

והוא אמר שהם אחלה

Trranger

New member
אתה עדיין עם ההמלצה שלי? ../images/Emo24.gif

אמרת שאתה עוזב את MYHOSTING, לא
האמת היא שאני לא משתמש בהם יותר מדי, זה בעיקר אימייל והעברת קבצים(תמונות מהמצלמה)... אבל בזמנו(לפני 3-4 חודשים) הפעלתי עליהם אפליקציה כבדה עם איזה 100 מחוברים... זה היה איטי.. אבל זאת הייתה אשמתי.. לא סגרתי אובייקטים בכלל, עשיתי כל שטות בצד שרת... אבל זה יפה שהם החזיקו 100 משתמשים
מהירות תגובה של התמיכה היא שעתיים שלוש, לפעמים כמה דקות.. למרות שלא פניתי אליהם כבר כמה חודשים. אחת האופציות שלי היא גם Myhosting, אבל לא הייתי בטוח שהם עדיין אמינים כמו פעם.
... באיזה חבילה אתה ד"א
ובכל מקרה, עולה שקל לכל מגה נוסף...

havlaz

New member
אמרתי, אבל עוד לא מצאתי

משהו במקומם
אני בחבילת הBASIC אז מה אתה אומר, TOXIO יהיו אמינים? האי-מיילים בכלל מאוד חשובים לי ואני צריך UPTIME רציני..

Trranger

New member
אם אתה רוצה לבדוק UPTIME

אתה מוזמן לבנות לעצמך אפליקציה שתעשה פינג על השרת שלהם פעם בדקה
אין לי שמץ של מושג כי פשוט לא נכנסתי לאתר בכלל כבר איזה חודשיים..
אבל נראה לי שMYHOSTING יותר טובים, יש להם חווה משלהם

Trranger

New member
מה דעתכם על :

http://www.matrixreseller.com/plans/index.php
נראים לא רעים... קראתי כמה ביקורות עליהם, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית.. הרוב מרוצים, אבל היו כמה ממש קיצוניות נגד החברה הזאת
יש דעות

למעלה