איחור לבחינה

איחור לבחינה

שלום שלום תגידו... בבחינות יש דדליין לכניסה שמעבר אליו אי אפשר כבר להכנס ולהיבחן? פשוט יש לי מבחן ביום ראשון על הבוקר (8:30) ומסתבר שאין לי אישור בחינות (מדור שכ"ל נפתח רק ב-9)

deathcaster

New member
תשובה

בתור ערובה, תדפיסי לך את לוח הבחינות מתוך מערכת המידע ותגשי לבחינה, לא יגרשו אותך משם...

יש לי אישור

אבל אדום כזה... בגלל איזה קנס שלא באתי למועד ג', למרות ששילמתי אותו בערך 3 שבועות לפני שהאישור האדום הגיע.. אז מה אתה אומר, ללכת עם האדום?

עקרונית

אפשר להיכנס לבחינה עד חצי שעה מהרגע שהיא התחילה. אם את מגיעה עם אישור אדום לא חתום, הדודות מגרשות אותך אחר כבוד למדור שכ"ל. עם זאת, אולי ייתחשבו בך ותוכלי להוציא אישור ממקום שנפתח מוקדם יותר. בכל מקרה, עם אישור אדום לא חתום הדודות לא ייתנו לך להיבחן, הן מאוד מקפידות על זה. אני דיי בטוחה שהן גם יודעות מה לעשות במקרה שמדור שכר לימוד עדיין סגור. אני אומרת שתגיעי לבחינה הכי מוקדם שאת יכולה עם האישור, וברגע שמגיעה מישהי שעושה קולות של דודה תשאלי אותה מה עושים.

אוחחח

מה זה מקום שנפתח מוקדם יותר? רגע ואם אני מראה להם את הקבלה מהבנק ששילמתי (לצד האישור האדום?) זה קביל?

stkachov

New member
הדודה היא לא פקידת גבייה

היא לא מבינה בקבלות ובתשלומים... אמרו לה לבדוק שהאישור האדום חתום, והיא עושה זאת. אני לא מאמין שהקבלה שלך תעזור. לדעתי אין לך הרבה ברירות. תגיעי ביום ראשון הכי מוקדם ותתייעצי עם הדודות מה לעשות.

אליהו ד

New member
מחלקת שכר לימוד פותחת מוקדם(אפילו ב8)

בזמן מבחנים, צריך להיכנס מהדלת האחורית שם או לדפוק ממש חזק על הדלת הקדמית.הן ינפיקו לך אישור ממוחשב ותוכלי להיכנס בזמן למבחן. בהצלחה

אליהו ד

New member
ואם סתם המצאתי כדי להישמע לעניין?

יש לאנשים נטיה לעשות את זה.. בכל אופן,אני רוצה להדגיש שבפעם היחידה שזה קרה לי אז הדודות אמרו לי ללכת לשכ"ל שם בכניסה מאחורה מהמסדרון ישב לו קן צרעות מלא בכל הטוב שלסקטור הציבורי יש להציע,כלומר עצלנות וחיפוש תירוצים למה לא לעבוד ולמה לעצבן אנשים,קיצר בסוף הנפיקו והיה טוב,חוץ מהציון. אני לא יודע אם זה קיים היום. בהצלחה!

למעלה