איחולים לשנה החדשה

איחולים לשנה החדשה

מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?

מה אתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה?

תהייות

New member
האיחולים שלי

כוללים גם את עצמי וגם את חברי הפורום.

שנרגיש שלווה, ושינה טובה, ושנצליח לא להתרגש יותר מידי, ולא להתעצבן, שנוכל להעביר ימים שקטים ולהתרכז בדברים שחשובים לנו כמו לקרוא ספרים או לראות סרט בשלווה.

שהסביבה הקרובה תתמוך בנו ותבין שאנחנו לפעמים צריכים תשומת לב מיוחדת כי אנחנו לא תמיד כמו כולם.

ושלכולנו יהיה הכי טוב בעולם ושנה מתוקה מתוקה.

golan2072

New member
מאחל

לעצמי - שנה של צמיחה אישית בלי התקפים ועם הרבה יציבות בחים ובזוגיות, וכמובן - שפע פרנסה (והרבה חרדונים ושממיות).
&nbsp
לחברי הפורום - שנת צמיחה והחלמה, שנת אושר ושקט.

UniverSon

New member
מאחל לעצמי

מודעות עצמית. אני מאמין בזה יפתור את הכל.
כמה שיותר מודעות עצמית ככה תיהיה לי יותר שליטה על החיים שלי.
&nbsp
אני מקווה שהחיים החברתיים שלי השתפרו אני ממש צריך את זה ועכשיו אני רוצה את זה גם.
&nbsp
לחברי הפורום אני מאחל אמונה בעצמם, המון המון מזל, ושימצאו את הדרך לאהוב את עצמם בכמה שיותר מצבים כמה שיותר.

אז ככה

אני מאחלת לעצמי ולכולנו שנצליח להקיף את עצמנו בסביבה תומכת ולא רעילה, ונצליח לנתק את עצמנו מהסביבות הרעילות שכל כך תרמו ותורמות להרעת המצב הנפשי שלנו.
אני מאחלת לכולנו שנמצא משהו חיובי קבוע בחיים שלנו, ונצליח לאחוז בו בכל כוחנו.
אני מאחלת לעצמי שאמשיך לתת לחתולה שלי להיות האור של חיי.
אני מאחלת לעצמי שאצליח להחזיק את מערכת היחסים הזוגית שלי ושהיא תהיה מקור לרגשות חיוביים ולהתחזקות.
אני מאחלת לכולנו למצוא את המקום בחיים שלנו בו אנחנו יכולים להיות יותר שמחים ויותר רגועים, ולהרגיש מספיק בטוחים כדי להיות עצמנו באופן מלא.
אני מאחלת לכולנו להצליח לאהוב את עצמנו ולהצליח להאמין שאנחנו ראויים לאהבה.
&nbsp
אני מאחלת לנו שנמצא מקום תומך ואוהב בפורום, ונוכל לחזק את החברים בו ולהתחזק על ידיהם.

למעלה