איז באסה

שחור2

New member
איז באסה

אתמול בלילה תכננתי להתחיל עם הקטע של יומן חלומות אבל לא חלמתי שום דבר לא תמונות מערפלות פשוט שום דבר וזה מה זה מבאס כי אין לי מה לרשום.

Brurya

New member
דווקא כן חלמת!

פשוט לא זכרת..

שחור2

New member
אולי אבל

לא זכרתי לגמרה כלום כלום כלום איך אני יתחיל לזכור

KEiN

New member
אם המצב שלך ממש גרוע

כדאי להתחיל מההתחלה, תתחיל לכתוב הרגשות שאתה מרגיש כשאתה קם בבוקר, אוליי איזה אירוע שנראה לך שהוא לא היה חלום, לפעמים אנחנו מתעוררים ונדמה לנו שהחלום האחרון שלנו הוא בעצם חלום בהקיץ- בעוד הוא סתם חלום קטן ומוזר, אבל כל חלום נחשב, תכתוב כל דבר כשאתה קם בבוקר, תראה אחריי פעמיים שלוש, כבר תתחיל לזכור חלומות- כי אז המח מתחיל לקשר בן זכירה והעלת זיכרונות לבין התעוררות...

LucidGuess

New member
בלי אבל, כנס פנימה

זה ממש קל ליזכור חלומות תאמין לי, הטעות העיקרית שרוב האנשים עושים זה שכשהם מתעוררים הם מיד פותחים עיניים, קמים מהמיטה ומתחילים להתארגן או שהם מיד מתחילים לינדוד עם המחשבות ולחשוב על מה הם הולכים לעשות. לא ככה! רע מאד! כדי ליזכור חלומות ממש ממש בקלות, איך שאתה מתעורר תישאר עוד 10 דקות במיטה עם עיניים עצומות לא משנה באיזו תנוחה, ונסה להיזכר בחלומות שלך, 10 דקות מלאות, עם עיניים עצומות, ובלי לינדוד עם המחשבות!! אתה לא תאמין כמה שהשיטה הזאת יעילה, גם אם בדקות הראשונות לא תיזכור כלום אל תתיאש ואתה תראה שתוך זמן קצר אתה מתחיל להיזכר, אחר כך קום ורשום הכל ביומן החלומות! נסה את השיטה הזאת במשך כמה ימים ואני מבטיח לך שיפור מדהים! חשוב גם שתישן לפחות 6 שעות בלילה, מאד חשוב! אז... שלא יעבדו עליך
ויאלה ביי לוסיד

double M

New member
עוד משהו.....

לחלומות שהם לא ממש משמעותיים, "סתם" חלומות יש נטייה להשכח. לפחות אצלי. ברגע שאני קם אני זוכר אותו לפרטי פרטים ולאחר עשר דקות אני זוכר אולי את ה"עלילה" בכלליות, בלי שום פרטים. למרות שלפעמים אני נזכר בחלומות רק באמצע היום. למשל, פעם חלמתי שאני מסכל במראה ומשום מה כל הפנים שלי ממש מלאות בשערות, בערך כמו של גורילה מצוייה, בעוד במציאות יש לי בקושי "פלומת בר-מצווה". ולא זכרתי את החלום בבוקר. רק בצהריים של אותו יום הסתכלתי במראה ופתאום נזכרתי בכל החלום....

Snow Girl

New member
גם לי זה קורה

וכמעט כל הזמן... אני בקושי זוכרת חלומות... אבל אני נזכרת בחלק מהם כשאני רואה משהו שראיתי גם בחלום... למרות שלפעמים קורה לי שאני מתעוררת וזוכרת כל דבר קטן שקרה בחלום! ובמקרים כאלה... אני ממלא איזה 2 דפים כשאני רושמת את החלום :)

למעלה