מי אמר שאני לא אגיע? אני לא אמרתי את זה... כרגע, יש בכוונתי להיות שם. מחכה לראות את כולם הילה
H hashy New member 30/9/04 #5 מי אמר שאני לא אגיע? אני לא אמרתי את זה... כרגע, יש בכוונתי להיות שם. מחכה לראות את כולם הילה
U ufo11 New member 1/10/04 #22 תגידי..את יכולה לסדר ככה שלום עם הפלשתינאים? "יאסר...נפגש בשישי בירושלים.. אה לא טוב? טוב אז בשלישי.. טוב תחליט...שישי?שלישי? טוב סגרנו שישי... נפגש בשער הראשי" ))
תגידי..את יכולה לסדר ככה שלום עם הפלשתינאים? "יאסר...נפגש בשישי בירושלים.. אה לא טוב? טוב אז בשלישי.. טוב תחליט...שישי?שלישי? טוב סגרנו שישי... נפגש בשער הראשי" ))
M moribat New member 1/10/04 #24 הלוואי שיכולתי לסדר ככה עוד דברים.. נראה לי שרוב האנשים יכולים בשישי, אז למה לא בעצם...... אתה תוכל לבוא?
הלוואי שיכולתי לסדר ככה עוד דברים.. נראה לי שרוב האנשים יכולים בשישי, אז למה לא בעצם...... אתה תוכל לבוא?
U ufo11 New member 1/10/04 #28 ללבוש אדום? בגלל הצבע בפורום? כי אם כן, אני צריך לבוא באדום ורדרד יותר... וזה לא מוצא חן בעיני כל כך
Q qt1 New member 1/10/04 #29 מוש אנחנו מצפים לראות אותך שם../images/Emo70.gif בלי טריקים בלי שטיקים וגם את מותק כמובן...תעשו הפתעה ותבואו
מוש אנחנו מצפים לראות אותך שם../images/Emo70.gif בלי טריקים בלי שטיקים וגם את מותק כמובן...תעשו הפתעה ותבואו
ח חייםלוי Member מנהל 1/10/04 #27 נראה לי שנקבע ליום שישי 8.10 בשעה 10 באותו מקום עליו הודיע רוזמרין במסר
E epi New member 30/9/04 #10 אני גם לא יגיע למפגש מאוד רציתי להיות במפגש פורום אבל גם לא ידעתי על המפגש הזה שהולך להיות וגם אני באילת שבוע הבא
אני גם לא יגיע למפגש מאוד רציתי להיות במפגש פורום אבל גם לא ידעתי על המפגש הזה שהולך להיות וגם אני באילת שבוע הבא
U ufo11 New member 30/9/04 #15 משהו מאוד מוזר הולך כאן... אני גם זוכר שנקבע ל - 5... גם בשרשור המצורף להודעה שם זה מוזכר... מוזר מאוד ...
משהו מאוד מוזר הולך כאן... אני גם זוכר שנקבע ל - 5... גם בשרשור המצורף להודעה שם זה מוזכר... מוזר מאוד ...