איזכור למיפגש פורום

ufo11

New member
תגידו אתם משנים תאריכים כל הזמן?

זה לא היה אמור להיות בחמישה באוקטובר?

hashy

New member
שיגעתם אותי ../images/Emo163.gif

בבקשה תשלחו לי מסר מעודכן. אישית אני מעדיפה 8/10.

qt1

New member
סיגלי לא קיבלה משום מה מסר../images/Emo70.gif

מי ששלח מסרים שכח לשלוח לכולם. צריך לזכור שאלה שלא מקבלים מסר חושבים שהם לא רצויים וחבל, אם אתם לא מכירים את האנשים שכותבים בפורום , ניתן להעזר בחיים, בי או בלימור שהיא מכירה את כולם בפורום. אבל חשוב לשלוח לכולם, אלא אם זה היה מכוון והתחושה שלי היא שזה לא היה מכוון , המסרים כנראה נשלחו למי שכתב באותו יום בפורום. תודה על הרגישות.

moribat

New member
לאור הביקוש והנוחות-

אולי נחליט שזה יהיה ביום שישי, 8.10? עזריאלי? מה אתם אומרים? ככה הצפוניים ,הדרומיים, ועוד אנשים שלא עובדים יוכלו להגיע. מקובל? אולי נתפקד?

hashy

New member
אם יש עוד מישהו שלא קיבל או לא כותב

בפורום ורוצה להגיע שיצור קשר עם אחד מאיתנו במסרים ונעזור. מי שרוצה להגיע ב 11 נראה לי שאין בעיה, בס"ה עד שנתיישב וכו'.. אנחנו נהיה שם גם ב 11 ונראה לי שגם ב 12... בכל אופן, רק תודיעו מראש אם אפשר כדי שנשמור לכם מקום.
ושבת שלום לכולם הילה

ufo11

New member
זה פשוט בלתי מוסבר!

פתחתי שרשור בשביל שאנשים שלא קיבלו מסרים שיכתבו שם...

היי קיוטי ../images/Emo24.gif

קיבלתי היום את המסר אבל לצערי לא אוכל להגיע ביום שנקבע, מכיוון שבאותו יום אני מביאה את אליקו הבייתה, אני כל כך מתגעגעת אליו. מבטיחה שבמפגש הבא אני יבוא אוהבת סיגל
המשך חג שמח ושבת שלום לכל מי שמגיע למפגש תעשו חיים

יפעת 1 2

New member
הבחינה שלי ב-09:30

היא ליד מכללת לוינסקי, ככה שלפני 12 לא נראה לי שאני אצא משם. מה השעה הסופית? אם קובעים ב-11 אז אולי יהיה שווה לי להגיע(עם איחור אלגנטי), עם קובעים ב-12 זה עוד יותר טוב,או שזה מאוחר מדי?

rosmarin

New member
שינוי תאריך למפגש פורום

אני מקווה שזה סופי ! היו לי תוכניות שבוטלו עקב המפגש שבוטל 5/10 אני קצת עסוק אני מקווה שלא יתכנו שינויים נוספים

hashy

New member
נראה לי ש12 זה מאוחר. אמנם מוניות

שרות יש גם אחה"צ אבל יש בינינו כאלה שתלויים ברכבת או באוטובוסים וזה אומר שלא יהיה להם זמן להיות איתנו אם להגיע בכלל [הרכבת האחרונה לב"ש יוצאת ב11:40, למשל]. מה דעתך לקחת את מספר הטלפון שלי? אשמח לאמר לך איפה אנחנו כשתסיימי. אני מקווה שלא נסיים כל כך מהר אלא שנהנה עד כדי כך שנהיה שם. אישית יש לי מספיק זמן ואשמח לחכות שתגיעי גם אם זה בשביל זמן קצר. שלחי לי מסר אם זה נראה לך

qt1

New member
מסרים נשלחו

היום ובעיקר השעה לא מתאימים למי שלא מתגורר באזור מרכז וחבל. אין כל סיבה שחברי פורום שאינם מהמרכז לא יגיעו למפגשי פורום, אבל תבלו, תהנו ובמפגש הבא תנסו לקבוע בשעה שתתאים גם למי שלא מתגורר באזור מרכז, יכול להיות נחמד להכיר את כולכם.

qt1

New member
הילה והאשי הן אותה בחורה../images/Emo68.gif

ולא, לא ידעתי, לא היה לי קשר לאחרונה עם הילה ,חבל לי לקרוא שהילה גם לא תגיע. גם סם לא תגיע,גם זה חבל וגם UFO לא יגיע.

למעלה