איזו להקה...

Stillwater

New member
איזו להקה...

ישראלית אתם מחשיבים כאגדת רוק ברוק הישראלי? (כמובן שזה יכול להיות יותר מאחת).

Soup Natzi

New member
חייב להיות להקה??

כי ממש לא עולה לי לראש להקות רוק מוצלחות במיוחד.. (אני מנסה להבין אם כוורת נחשבת רוק..) אבל אם לא חושבים על להקות הייתי אומר דני סנדרסון.. הוא ענק!

LadyG

New member
אני בדעה אחת עם יואב

אם אפשר לדבר על אגדת רוק בקנה מידה ישראלי אז גם אני חושבת שהתואר שייך לתמוז. חבל שפעלה כל כך מעט זמן.

רמי פורטיס ונושאי המגבעת

פורטיס - הראשון שיצר רוק בארץ שאחר רק בשנתיים אחרי המקבילה לו בניכר. אגדת רוק שעדיין משמשת אייקון לצעירים. נושאי המגבעת - הלהקה הירושלמית הבאמת אגדית שיצרה שני אלבומים מופתיים והתפרקה לאלפי תתיכות

כמובן שמשינה!

מי עוד יכול עליהם?! לדעתי הם אגדת רוק אפילו יותר מלד זפלין, אבל דעתי היא בלתי אובייקטיבית בעליל. ואל תדברו איתי על העתקות שירים, כי יש לי הרבה מה לומר בנושא ואין לי כח לזה, בכל מקרה, קחו את הוריקן של בוב דילן, וגברת שרה השכנה של משינה, ותבינו שהגירסא המשינאית פשוט הרבה יותר טובה! וגם של דילן טובה. גם תיסלם טובים, ויש עוד המון להקות ישראליות מעולות כמו מוניקה סקס, איפה הילד, ד"ר קספר, נושאי המגבעת, ברי סחרוף, רמי פורטיס, כוורת, גידי גוב, יהודה פוליקר ובנזין, אבל הן כבר לא אגדות רוק.

Stillwater

New member
אני הייתי מכניסה את...

כוורת, תיסלם, (תנו לי, תנו לי רוקנרול!)איפה הילד, שלום חנוך, פורטיסחרוף... יש עוד כמה....אני אחשוב למי באמת מגיע להחשב כאגדת רוק ישראלית

השאלה איך אתה מגדיר אגדה

ב"אגדה" יש מימד מיתי מעבר ל"להקה טובה" או "להקה שאני אוהב". קשה לי למצוא את המימד הזה אצל משינה (למרות שאני מת עליהם, במיוחד על "מפלצות התהילה").

yoavsc

New member
בקשר למשינה

זה די בזיון שהם לקחו קרדיט גם הלחנים שהם גנבו, אבל... אני חייב להסכים שריקוד המכונה יותר טוב מ one step beyond

Johnny the Doe

New member
בטח שהוא יותר טוב, משינה לקחו את

הלחן המקורי שהיה די גולמי ועיבדו אותו. דרך אגב, למישהו יצא לשמוע את השיר שלהם "אכזבה"? הוא די מזכיר את boys don´t cry של הקיור.

ישראל היא לא ממש ארץ ל"אגדות רוק"

בעבר לא היו כאן (ככל שאני יודעת ) להקות שממש פרצו גבולות- הן יותר השתלבו ברוח הקיימת. ואין את כל הילת המיסתורין
אפופת סמים פרובוקציות והרס עצמי, כולם שירתו בצבא, והיום הם מקריחים ומנחים תכניות טוק שואו מדיי פעם.. אם כבר...אז במימדים מקומיים אולי ..נושאי המגבעת? הם היחידים שאני מכירה שבאמת עשו משהו שונה לתקופתם..

LadyG

New member
במחשבה שניה ולאחר שבחרתי בתמוז

אני מוסיפה את הצ´רצ´ילים.

למעלה