איזו להקה...

Jam Head

New member
משינה!

אף אחד לא הזכיר אותם , הם הלהקה שהייתה פה. חוץ מזה יש את איפה הילד כוורת תמוז ברי סחרוף אפשר להגיד שגם גזוז

rainbowgirl

New member
איפה הילד?!?

כמה שאני אוהבת אותמ המ לא אגדת רוק.... והיהודימ....צריכ לדבר עליהמ.... ד"א אני נורא אוהבת את היהודימ

ganooov

New member
ליכלכת. ../images/Emo13.gif

איפה הילד הם אגדת הרוק הישראלית האולטימטיבית. היהודים - אם הם יפסיקו להתבכיין, אז אולי בעוד עשור הם יהיו אגדה. גפן - תנו לו עוד חמש שנים, ואז כשהוא ימות (חס וחלילה!) באיזה פיגוע הוא יהיה אגדה. פורטיס - ברור. סחרוף - תנו לו חמש שנים והוא יהפך להיות האגדה. כוורת, תיסלם (ומי שהיו בה), הצ´רצ´ילים, תמוז, משינה - ללא שום ספק אגדות רוק ישראליות.

rainbowgirl

New member
טופ...

היהודימ נהיו יותר מטאל....אבל אני מתה עליהמ בכל זאת
נראה לי שבגלל שפתחו פורומ רוק ישראלי אני יזיינ לכמ פחות תשכל...

loyodea

New member
תבינו משינה זה אלוהים

יש כמה אלים. להקות שמרגשות ומשפיעות ברמה בלתי ניתנת לתיאור שחודרת לך לנשמה דרך הורידים וגורמת לך לרעוד מרוב שהמוזיקה כל כך טובה (תנסו לשמוע דיסקים בדיסקמן ככה זה ממש חודר) אני מחשיב לאלוהים. אני לא אחשיב להקות כמו גאנז אנד רוזס, יו 2, בון ג´ובי, אירוסמית´ נרירוונה ואואזיס לאלוהים מפני שאני לא מחשיב להקות שלא שרדו עשור לאלוהים - גאנז, נירוונה ואואזיס, או להקות מלוקקות - יו ´ ובון ג´ובי, או להקות מושפעות מידי מלהקות כמו רולינג סטונז ואחרים ושמשנות כיוון ליצירת להיטי אמ טי בי מתקתקים. זהו חוק שהמצאתי עכשיו כמובן כדי שאני ארגיש טוב עם הבחירות שעשיתי). טוב אחרי ההקדמה הארוכה והטפשית הזאת נתחיל ברשימת האלים בכל התחומים: במוזיקה בארץ זה משינה, במוזיקה בחו"ל יש שני אלים: ביטלז ולד זפלין. בבידור בארץ זה גרייניק ואלתרמן. במשחק בחו"ל זה אל פאצ´ינו. בבימוי סטיבן ספילברג, בתסריטאות קוונטין טרנטינו בספורט זה מכבי תל אביב בכדורגל, ביופי וגוף בארץ - יעל בר זוהר ובר רפאלי ויופי וגוף בחו"ל זה התר גראהם וקמרון דיאז (בין השאר אי אפשר לבחור את הכי טובות בדקה, קשה להיזכר). וזהו. רשימת האלים במקוצר יותר: ביטלז, לד זפלין, משינה, גרייניק ואלתרמן, אל פאצ´ינו, קוונטין טרנטינו, סטיבן ספילברג, מכבי "בזק" תל אביב, יעל בר זוהר, בר רפאלי, התר גראהם וקמרון דיאז.

ruthyanat

New member
?????????

יעל בר זוהר ובר רפאלי הן אלות?! (וגם באותה הזדמנות קמרון דיאז??????????) אלות??? אלותתת??? אולי התבלבלת ברשימת הדוגמניות/שחקניות בעלות האיי קיו הנמוך ביותר? נו טוב..זו רק הדעה שלי..

yoavsc

New member
הבאת טיעונים ממש דבילים

למרות שאני גם מכביסט אוהב זפלין וביטלס... אבל ... יעל בר זוהר? מאיה ישעיהו שולטת..

loyodea

New member
לא אלות???!!!

מה יש לאמא שלכם????????!!! כל גבר שעבר את גיל 12 היה עושה להן טובה. לא התכוונתי שאני מעריך אותן כבן אדם או משהו כזה (למרות שקמרון דיאז דווקא נהייתה שחקנית די טובה) אבל הן בהחלט אלות יופי וגוף!!!!!!!!

יש כמה למען האמת

תמוז, אחרית הימים, הצ´רצ´ילים, כוורת, שלום חנוך, אריק איינשטיין (למרות שלא כל מה שעשה היה רוק, הוא ללא ספק אגדה, וללא ספק ממיסדי הרוק הישראלי) יצחק קלפטר ודני ליטאני

למעלה