איזו השפלה

Funky Giraffe

New member
ויותר אנשים לא יודעים שהם אוהבים

Fאנק כל אחד ואיפה שכואב לו...

bigm2

New member
מה? מזה השטויות האלה?

זה כמו שאני אגיד לך "אתה אוהב מוזיקה מזרחית אבל אתה לא יודע את זה" תן לאנשים קצת קרדיט, ואל תהיה בטוח שאתה יודע מה הטעם המוזיקלי שלהם

אני לא רוצה להתווכח איתך

זה לא שווה את זה. אבל אם זה לא היה מספיק מובן, אתה יכול להיות בטוח שיש מספיק אנשים שלא עושים הבדל בין ראפר אמריקאי לזמר ג'מייקני, ובבמת הרגאיי בבוםבמלה בליל שישי זה בלט מאוד. לי זה חורה. לפני שתצא להגנת האנשים הללו נסה לחשוב כמה רגעים, אולי אתה סתם נהנה להתווכח. לא מבין את הקטע שך. אבל מה שתגיד ת'יודע... ואני מת על מוזיקה מזרחית.

bigm2

New member
לא קשור לאוהב להתווכח

להגיד הרבה אנשים אוהבים את זה ולא יודעים, זה יהירות לשמה, והתיימרות להכיר את הטעם האישי של אנשים יותר משהם עצמם מכירים אותו.

אני אדם מאוד לא יהיר...

אבל עם מראה עיניים ומשמע אוזניים קשה להתווכח. אם היית רואה את הבנות שנגשו לעמדה וצרחו "חלאס עם זה! רדו מהבמה!" ואחרי זה רוקדות כששמו להן שאן פול אולי לא היית פותח בדיון המיותר הזה. וזה רק קצה הקרחון אמר טל פרידמן. זו דעתי ובעיניי אין בה שמץ יהירות.

Schizo Haji

New member
וזה דווקא מה שיכול להעביר אותו

לכיוון דיסקים קצת יותר יקרים. סינגל בשקל זה לא מה שיגרום לעסק שלו לקרוס. סך הכל הוא גם הביא לו את זה בוף בחינם...

דיברתי באופן כללי מאוד...

לגבי המקרה הספציפי הכסף הוא פרמטר פחות גבוה בעיני. בסופו של דבר עדיין יש כאן מוצר למכירה והמוכר זילזל במוצר שהתפקיד שלו עצמו הוא למכור אותו. וזה לא מקצועי...

Funky Giraffe

New member
לכל אלה שטוענים שזה רק סינגל וכו'

מצאתי את הסינגל של איז הופ מ95', יש לו מסיבה (יייייייייייייייייייש לו מסיייייייייבה! I said a one two three, יש לו מסיבה, כולם באים היום אלי איזה חגיגה) ב20 (!) שקל איך אתם מסבירים את זה? ושם זה רק השיר, בלי אקפלה אינסטרומנטל רמיקסים ושאר תופינים כמו בסוליקו ואקסום

DJ JuVi

New member
זה סינגל נדיר. האחרים שלהם עוד יותר

... נדירים. החבר'ה במרום הם אחלה אנשים ואני חושב שהגיע הזמן לצאת להגנתם. אפשר לקרוא למה שנעשה חוסר מקצועיות, נכון, אבל מצד שני - הם רגילים לחוות את דעתם על דברים, כמו בהרבה חנויות תקליטים קטנות, וטוב שכך. הם לא עסוקים כל הזמן ברצון אובססיבי למכור, ודווקא הבעת הדעה מפתחת דיאלוג בין המוכר לקונה. בכל מקרה חולה על החנות, והמחירים מצויינים.

אין בזה שום השפלה

לי יש את "רמי מואשם באזחקת סמים קלים" שקניתי ב-4 שקלים חדשים. הסיפור מאחורי הסינגלים בחנויות כזה: לרוב כל הסינגלים האלה לא מיועדים לציבור אלא לתחנות הרדיו השונות. ככה שהרבה פעמים לתחנות רדיו יש סטוקים של סינגלים, הם בסופו של דבר באים איתם לאיזה חנות יד שניה. ומוכרים אותם ממש לפי משקל, משם זה מתגלגל הלאה לצרכנים.

Funky Giraffe

New member
ההשפלה היא לא המחיר אם כי

שקל או שניים שקל זה לדעתי השפלה, ההשפלה עצמה אני חושב היא בזה שהוא אמר לי "שמע אחי, כולה סוליקו. קח את זה חינם, עליי"

NO1000

New member
מסקנה קטשופ= יותר מדיסק ישראלי

לפני חודשיים אני ונ' שתחיה (סטייל יאיר לפיד) נכנסנו לפיצה מטר בת"א על חצי מטר ביחד כידוע בפיצה מטר אין קטשופ ררררררץץץץץ אז נ' (כמו נודניקית אמיתית שתחיה) אומרת יש לי דודא לקטשופ ואם אני לא אתן לפרח שלי קטשופ אז מי יתן (ע"ע ריבי ושלום ישראלים) אז יצאתי לרחוב ובמקרה במרחק מס' חנויות מאיתנו עיני החדה קולטת פיצה דומינו (האל יקח את פרנסתם גזלנים) וברוב ישראליותי נכנסתי וביקשתי לתומי קטשופ המוכר בא לתת לי והנה מכשפה צרת עין ("מנהלת משמרת"= סטודנטית בקידום ) אומרת:"כל שקית קטשופ שקל" אמרתי לעצמי אם לפרח שלי אני לא אביא הדם שלי יהיה הקטשופ נפרדתי מ-3 ש"ח וביקשתי קבלה לתיעוד הבושה. מסקנה: אם לא נקנה את הקטשופ איך נקבל בחינם ת'דיסק!

DJ$upreme

New member
הוצאת לי את הקטשופ מהפה!

אני מפתח אליך הערצה אמיתית.

Da Judge

New member
איפה אתה רואה פה היפ הופ?

אקסום, בפעם האחרונה שבדקתי, עושים דאנסהאל.

Funky Giraffe

New member
אני יורד לקטנות אחושרמוטה אבל בכ"ז

אני חושב שהם שמו אותו רק להאזנה ולא להורדה מה שמשנה את התמונה לגמרי כי לשים שירים להאזנה און ליין במייספייס שלך ב2007 זה הדבר הכי מקובל ונפוץ וחכם לעשות כדי להביא את המוסיקה שלך להכרה של אחרים שלא מכירים אותה עדיין

למעלה